Пожалуйста - не засоряйте тему выборами, про выборы это сюда
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Пожалуйста - не засоряйте тему выборами, про выборы это сюда
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Отже, ті , хто виїхав, не можуть розібратись, відчути, не оцінюють наслідки голосування.
Добре. Поглянемо, як з цим пораються ті, хто постійно перебуває тут.
Візьмемо крайні вибори.
2014. Окуповано Крим, практично почалась війна на Сході, "незалежні республіки". Янукович втік до раші разом з рашистською ж командою управлінців. Здається, все очевидно. На президентських виборах в один тур обирають патріотичного олігарха (чи олігархічного патріота), рейтинг якого до подій на Майдані був на рівні 3% (для вразливих натур - https://glavcom.ua/news/eks-nardep-p...nu-391515.html ). Одночасно на третьому місці - Ляшко, а за Тігіпка, Добкіна, Рабіновича і Симоненка разом подано 2,17 млн. голосів. Причому не голосували Крим і окуповані території Луганської і Донецької областей (6,6 млн. виборців)
За Порошенка - 9,86 млн., для порівняння.
2019. Вибори президента, які перетворюються на змагання двох шоуменів; перемагає професіонал цієї справи (рейтинг в кінці 2018 близько 8%). Далі виявилось, що це були квіточки, бо на парламентських виборах одноосібну більшість здобула збірна команда випадкових людей, об'єднаних переважно готовністю підтримувати Зеленського і більше нічим. Після деяких оргмоментів виявилось, що реально країною керує група мало- або зовсім невідомих осіб, яких ніхто не обирав, і які не несуть жодної відповідальності за свою діяльність.
Цілком очевидно, що і наступні вибори будуть схожими на попередню історію. Можна передбачити і імена деяких кандидатів, і результати.
А тепер я послухаю, як ті, хто нікуди не виїхав, розбираються, відчувають і оцінюють наслідки свого голосування. Мабуть, завдяки одному лиш факту невиїзду; щось в цьому є чудодійне.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Еще раз, тема не та,
ну не засирайте тему выборозрадами, идите в параллельную тему обсуждать,
вроде бы по человечески попросил..
научить как перенести обсуждение в другую тему(без модератора)?
цитируете сообщение(то, на которое хотите ответить) здесь, копируете его и переносите, и вставляете в сообщение в соседней теме,
ну это ж элементарно,
ну хоть попытайтесь попробовать..
достаточно пару человек так сделать, ответить на процитированное здесь в соседней теме,
и все обсуждение красиво и плавно переходит туда..
ну вы же хотите, чтобы красиво..?
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
*тут был ответ Йорану", перенесла в "Зеленее"
Востаннє редагував ~ Электра ~: 21.10.2023 о 15:18 Причина: по просьбе Алекса)
Президент США Джо Байден заявил, что ХАМАС напал на Израиль отчасти для того,
чтобы помешать его усилиям по нормализации отношений с Саудовской Аравией.
«Одна из причин, почему они действовали таким образом, почему ХАМАС выступил против Израиля,
заключается в том, что они знали, что я собирался сесть за стол переговоров с саудовцами», — заявил Байден
«Потому что саудиты хотели признать Израиль, и это фактически объединило бы Ближний Восток».
При Байдене США и Саудовская Аравия работали над механизмом
признания королевством Израиля в обмен на гарантии безопасности США.
Публично представители администрации стремились преуменьшить разговоры о прорыве по мере продвижения переговоров,
но Байден поддержал эту инициативу и в июле отправил в королевство советника по национальной безопасности Джейка Салливана."
Востаннє редагував Alexs: 21.10.2023 о 15:42
Дивний фокус з повідомленнями, які начебто є, але їх немає і телепортація з однієї теми до іншої.
Ось. А тепер я ще й відповідаю на питання не до мене![]()
так, конспиративне письмо.
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
Может и выдал состояние своей армии если за три месяца ранее такое написал. Так он тогда зраднык.
Я не понял, шиисятый - женщина?
https://t.me/Ukraine_365News/64658
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks