| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
извините, что отвлекаю вас тут от важных тем..))
но вот попалась такая схема-расклад-раскраска, кто за кого, и кто против кого,
и судя по цветам, наземная операция ЦАХАЛа(если еще и будет) быстрой не будет точно..
![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Впечатление что хотят втянуть США в войну там, на Бл. Востоке.
Это отвратительная инициатива, если дело касается сегодняшней Украины и украинских граждан, уехавших, но не сменивших гражданство "ибо не дают" )).
Дело не в гражданах, дело в голосах. Для Украины и украинцев, которые на своей земле. Нафиг нам их выбор, они где? Они могут его сделать адекватно?
Люди-долгие мигранты (или эмигранты) , не живущие тут и сейчас, не знающие реалий, не вникающие , ибо они просто не могут, и им, по хорошему, пох). Им не понятны нюансы этого выбора. Но, придумав важность собственного голоса или ощутив желание быть сегодня типапатриотом и типаболеть за Украину, оне идут и что-то там голосуют.
За что? За кого? Они не в теме совершенно.
Я бы запретила такое голосование. Зачем оно Украине?
Люди з різних причин можуть жити за кордоном, і подовгу теж, і навіть отримати громадянство.
Це зовсім не означає що вони не цікавляться долею країни, вони можуть приїжджати, можуть так як і інші громадяни, хто в країні - взнавати з змі, можуть вирішити що в подальшому їх діти повернуться і будуть жити саме тут.
Якщо одружилася з іноземцем, і сім'я вирішила що на певний час їм краще жити не в Україні, з якого перепугу українець з цієї сім'ї втрачає свої права?
У вас прямо якесь болюче питання з тими мігрантами.
Ми, хто тут: ми можемо в масі своїй робити вибір адекватно? Під пресом то єдиного марафону, то 5 каналу, то інтеро-мураєвсько - медведчуковської коаліції? Впевнені?
Крім того, дивує, чому не враховується, що громадяни України, які мешкають "там", наочно і щоденно бачать, як можна і потрібно керувати і працювати, щоб жити достойно, а не 30+ років винаходити велосипед. Ми, хто живе тут, ми настільки розумні, що не потребуємо порад і допомоги? Станом на сьогодні цього не скажеш.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
А не може такого бути, що той, хто живе "там", не працюючи і не маючи більш-менш вагомих зобов'язань, буде робити все, щоб така ситуація продовжувалася якомога довше?
слоган зробимо їх разом заграє новими барвами
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Похоже вы идете по стопам величайшего ритора современности Кличко
https://youtu.be/2kI2DuwmglM
Смотреть и слушать с 18:47
Недавно от...неважно кого,как раз услышала в беседе именно по этому же поводу новое ( для меня) выражение - пользователи украинского паспорта.
И дело даже не в тех,кто где то в других странах. Колаборанты на окупированных территориях хоть и получили паспорта с двуглавой курицей,но украинского гражданства большинство из них пока не лишены.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks