Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 113 з 218 ПершаПерша ... 1363103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123163213 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 4358, показано з 2 241 по 2 260.

Тема: Великий Израиль продолжает зачищать мир от шушвалей. Браво!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    У нас - "а кто это сделал??" Може, сержант, який на кнопку тиснув, а там дроти були іржаві?
    (більше, ніж півтора року)
    Вам не сподобається, але як є ...

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 838

Типово

извините, что отвлекаю вас тут от важных тем..))
    но вот попалась такая схема-расклад-раскраска, кто за кого, и кто против кого,
    и судя по цветам, наземная операция ЦАХАЛа(если еще и будет) быстрой не будет точно..

"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    извините, что отвлекаю вас тут от важных тем..))
    но вот попалась такая схема-расклад-раскраска, кто за кого, и кто против кого,
    и судя по цветам, наземная операция ЦАХАЛа(если еще и будет) быстрой не будет точно..
    Серым цветом что за страны обозначены?
    Фиолетовый уже понял.

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 838

Типово

Цитата Допис від MB_638 Переглянути допис
    Серым цветом что за страны обозначены?
    Фиолетовый уже понял.
    пока не знаю, возможно еще не высказавшие свою позицию..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Вам не сподобається, але як є ...

[
    Я б пояснив вам, що мені подобається, але вам це точно не сподобається.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 282

Типово

Впечатление что хотят втянуть США в войну там, на Бл. Востоке.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 429

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Как же вас должно штырить, когда украинцы за границей голосуют на выборах президента))
    Это отвратительная инициатива, если дело касается сегодняшней Украины и украинских граждан, уехавших, но не сменивших гражданство "ибо не дают" )).

Дело не в гражданах, дело в голосах. Для Украины и украинцев, которые на своей земле. Нафиг нам их выбор, они где? Они могут его сделать адекватно?

Люди-долгие мигранты (или эмигранты) , не живущие тут и сейчас, не знающие реалий, не вникающие , ибо они просто не могут, и им, по хорошему, пох). Им не понятны нюансы этого выбора. Но, придумав важность собственного голоса или ощутив желание быть сегодня типапатриотом и типаболеть за Украину, оне идут и что-то там голосуют.
    За что? За кого? Они не в теме совершенно.

Я бы запретила такое голосование. Зачем оно Украине?

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Это отвратительная инициатива, если дело касается сегодняшней Украины и украинских граждан, уехавших, но не сменивших гражданство "ибо не дают" )).

Дело не в гражданах, дело в голосах. Для Украины и украинцев, которые на своей земле. Нафиг нам их выбор, они где? Они могут его сделать адекватно?

Люди-долгие мигранты (или эмигранты) , не живущие тут и сейчас, не знающие реалий, не вникающие , ибо они просто не могут, и им, по хорошему, пох). Им не понятны нюансы этого выбора. Но, придумав важность собственного голоса или ощутив желание быть сегодня типапатриотом и типаболеть за Украину, оне идут и что-то там голосуют.

Люди з різних причин можуть жити за кордоном, і подовгу теж, і навіть отримати громадянство.
    Це зовсім не означає що вони не цікавляться долею країни, вони можуть приїжджати, можуть так як і інші громадяни, хто в країні - взнавати з змі, можуть вирішити що в подальшому їх діти повернуться і будуть жити саме тут.
    Якщо одружилася з іноземцем, і сім'я вирішила що на певний час їм краще жити не в Україні, з якого перепугу українець з цієї сім'ї втрачає свої права?
    У вас прямо якесь болюче питання з тими мігрантами.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

?
    Ми, хто тут: ми можемо в масі своїй робити вибір адекватно? Під пресом то єдиного марафону, то 5 каналу, то інтеро-мураєвсько - медведчуковської коаліції? Впевнені?

Крім того, дивує, чому не враховується, що громадяни України, які мешкають "там", наочно і щоденно бачать, як можна і потрібно керувати і працювати, щоб жити достойно, а не 30+ років винаходити велосипед. Ми, хто живе тут, ми настільки розумні, що не потребуємо порад і допомоги? Станом на сьогодні цього не скажеш.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 282

Типово

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

А не може такого бути, що той, хто живе "там", не працюючи і не маючи більш-менш вагомих зобов'язань, буде робити все, щоб така ситуація продовжувалася якомога довше?

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Ми, хто тут: ми можемо в масі своїй робити вибір адекватно? Під пресом то єдиного марафону, то 5 каналу, то інтеро-мураєвсько - медведчуковської коаліції? Впевнені?

Крім того, дивує, чому не враховується, що громадяни України, які мешкають "там", наочно і щоденно бачать, як можна і потрібно керувати і працювати, щоб жити достойно, а не 30+ років винаходити велосипед. Ми, хто живе тут, ми настільки розумні, що не потребуємо порад і допомоги? Станом на сьогодні цього не скажеш.
    Огромная разница в том, что живущие в Украине на собственной заднице ощутят результаты выбора. Кто-то - своего, а кто-то - чужого.

Дописів
    84 378

Типово

слоган зробимо їх разом заграє новими барвами
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 429

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    У вас прямо якесь болюче питання з тими мігрантами.
    Гм. З чого ви таке надумали?

Ні, мене хвилює лише моя країна. Я не хочу, щоб владу у моєї країні, в країні де я мешкаю, обирали ті, хто поїхали. Вичше написала, чому саме не хочу.

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Похоже вы идете по стопам величайшего ритора современности Кличко

https://youtu.be/2kI2DuwmglM

Смотреть и слушать с 18:47

Дописів
    56 400

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    А не може такого бути, що той, хто живе "там", не працюючи і не маючи більш-менш вагомих зобов'язань, буде робити все, щоб така ситуація продовжувалася якомога довше?
    Недавно от...неважно кого,как раз услышала в беседе именно по этому же поводу новое ( для меня) выражение - пользователи украинского паспорта.
    И дело даже не в тех,кто где то в других странах. Колаборанты на окупированных территориях хоть и получили паспорта с двуглавой курицей,но украинского гражданства большинство из них пока не лишены.

Дописів
    56 400

Типово

Може й потребуємо допомоги. Та тільки де вона від тих,хто сидить і чекає коли ми створимо умови для їх повернення?
    Що ж до порад... Ви при своєму розумі? Якщо потребуєте порад як нам перемогти русню від тих,хто втік,щоб його недайбоже не призвали в ЗСУ - то вважаю,що ні.

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Недавно от...неважно кого,как раз услышала в беседе именно по этому же поводу новое ( для меня) выражение - пользователи украинского паспорта.
    И дело даже не в тех,кто где то в других странах. Колаборанты на окупированных территориях хоть и получили паспорта с двуглавой курицей,но украинского гражданства большинство из них пока не лишены.
    Неужели на оккупированных территориях только коллаборанты?

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    Це ви про біженців?
    Голосування існувало до них і буде після.

Я не знаю людей, які сидять і нічого не роблять.
    З тих, кого знаю, ніхріна там не посидиш.

Знаю багато хто працює на Україну, але знаходиться там.

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    оце справжня проблема.

Сторінка 113 з 218 ПершаПерша ... 1363103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123163213 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті