я тоже слышала много положительных отзывов о нем
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
да все вроде хорошо у меня. Таблеток столько , что я их еще и продавать буду )))
"Интуиция" http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/821/
все привет и АПЧХИ!!!!!!!!!!
Всім доброго ранку...
Дійсно життя полоса біла, полоса чорна...
Я також була вагітна... на вихидних стався викидень.. по моїм підрахункам десь 6 тижднів..
Для нас це був шок.... по перше я робила тест при затримці -нічого, а потім почалась мазня... я здогавдувалась що щось не так, зписувала на гормональний збій або ще щось.... але тільки не вагітність, а в суботу зранку.....
Ми з чоловіком у шоці..... Але ми збираємо всю силу волі в руки, наповнюємось оптимізмом і знову в бій (звісно ж через деякий час), бо для нас такий результат- то вже результат. У нас чоловічий фактор, моєму чоловікові вже 37 років, і ніколі ніхто від нього не вагітнів...
Дівчата, а ще я хочу всім нам побажати, не чекати поки мазня пройде, а миттю летіти до лікаря. Бо, вчора, під час візиту до Борісова, він сказав, що в мене був викидень також. Гадаю, це тоді коли також в мене почала мазня раніше часу місячних, і я нікуди не пішла. Тому давайте берегти своє здоровя, треба не чекати, а йти до лікаря. Буду тримати за всіх Вас і за себе кулачки!!!
Фуфка!Это надо пережить.... знаешь,бомба никогда не падает в одну воронку дважды и у тебя в след.раз обязательно будет все хорошо ...
Изумительные торты! Более 400 отзывов от форумчан
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks