| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Rola, вот личный вопрос, почему Вы год назад чисто на руском говорили, а сейчас чисто на украинском????? *просто не понимаю некоторых фраз на укр.яз*
Сегодня были в Черкасском. Грибов мало!!!! Ни одного белого, подберезовика, подосиновика.
Множество маслят, зеленуха в неограниченных количествах!!!!!!!!! Даже были рыжики!!!(сфотала). Собрали всего (АССОРТИ) по ведру на лицо. Завтра покажу фото(с телефона)
Зеленуха - по 13 штук под одной елкой!!!))))
Короче - погода класс! Настроение шиковое!!
Аааа...забыла!!!!!!!!!!
Сегодня радовала ВЕШЕНКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ааа.............И зонтики.....для любителей сего, они сейчас громадные!
а я розумію і український і російський. таке буває.
якось не дуже розумію...українці вивчили російський...інколи краще за росіянн. а російськомовні громадяне України не розуміють мову народу, з яким живуть не перше покоління.
розумію, що легше за все " а зачєм оно мнє надо"... добре що не всі такого рівня .
колеги, без закидань про націоналізм та інші прикраси- чоловік у мене російськомовний, його рідня теж- але вивчили і розуміються. навіть трошки балакають.![]()
окак. аказуєтся, мені треба тут комусь аргументувати . не звертайте уваги на те, що викликає бажання отримати аргументи.
Востаннє редагував Rola: 27.10.2010 о 00:49
Я Вас не понимаю....и переводчик тут бессилен...
Что Вы хотели сказать предыдущим сообщением?????
Та я знаю, что жизнь прекрасна!!!!!! У нас - так более чем!!!! ))))))))))))
просто хотелось понять:
- почему человек меняет русский язык резко на украинский?
- почему меняет "кролика" на "кошек"?
- почему разговаривает в теме сама с собой?
Чисто из праздного любопытства! )) Без обид..
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks