| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кто знает телефон детского лора вменяемого? Желательно на победе
Расскажите пож-та подробней что вы говорили заведующей. У нас та же проблема. я с такими жалобами к ней пошла, выслушала что мой ребенок на улице заразился и врач всех осматривал, хрипов нет... а то что кашляют 80% группы - это здоровы. Хочу пойти еще раз - уже с аргументами какими-то.
Девочки кто вообще знает, где в законодательстве об этом почитать... каких детей должны принимать в сад.
Болезни - достали.
Aries, малышка на Вас похожаКреативная фотография, очень милая
Девчата, 25 лет фильму "Назад в будущее", я его обожаю![]()
И у нас "собрание сочинений" дома
Переснять?? Зак Эфрон, имхо, со своим амплуа сладкого мальчика ну ваще не для этой роли, Майкл Фокс действительно был то, что надоА я слышала, что фильм просто выпустят снова на экраны... Хотя интересно, каким бы он получился с современными тех.возможностями
![]()
Н А К А З N 432/496 Про удосконалення організації медичного обслуговування дітей у дошкільному навчальному закладі
4. Основні завдання лікаря-педіатра і медичної сестри дошкільного навчального закладу:
4.1. Постійний контроль за станом здоров'я дітей;
4.6. Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог та протиепідемічного режиму;
Лікар-педіатр і медична сестра дошкільного навчального закладу зобов'язані:
5.2. Здійснювати щоденні огляди дітей щодо виявлення у них ознак захворювань;
5.15. Здійснювати заходи щодо ізоляції хворих дітей та спостереження за дітьми, які були в контакті з інфекційними хворими, та проводити протиепідемічні заходи в порядку, встановленому МОЗ України;
(http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=z1090-05_
ПОЛОЖЕННЯ про ізолятор дошкільного навчального закладу
1.Ізолятор створюється у кожному дошкільному навчальному закладі з метою попередження розповсюдження та виникнення спалахів інфекційних захворювань.
4. Основні завдання лікаря-педіатра та медичної сестри щодо
забезпечення роботи ізолятора:
4.1. Тимчасова ізоляція виявленої хворої дитини;
4.2. Надання невідкладної допомоги хворій дитині;
4.3. Інформування батьків про хворобу та стан дитини, організація госпіталізації хворої дитини при наявності показань;
4.4. Медичне спостереження за хворою дитиною до її госпіталізації чи передачі батькам;
4.5. Інформування керівника дошкільного навчального закладу та педагогічного персоналу про хворобу дитини;
4.6. Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режиму;
(http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=z1093-05)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks