Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 17 з 17 ПершаПерша ... 7891011121314151617
Всього знайдено 331, показано з 321 по 331.

Тема: Бигморды с БЮТовцем Олейником по городу

Дописів
    124

Типово

Цитата Допис від Andriy Переглянути допис
    Ясно. Публікації на сайті ООН Вам не потрібні. Вам потрібні всі рішення міської ради. Чудненько! А що Вам заважає захотіти од мене бачити, приміром, скани протоколів допитів Пукача на сайті СБУ чи Генпрокуратури?

А те, що на Олійника працюють хами, нездатні тримати дискусію, не переходячи на особистості, Вам не треба доводити, щопосту перекручуючи мій нік - я це зрозумів з першого разу
    Для тех кто не понял с первого раза. протоколы допросов пукача к сожалению пока невозможно увидеть никому кроме следователя, прокурора, и адвоката, потом судьи так что ваше желание неосуществимо. А решения горсовета публичная информация которая должна быть доступна для ознакомления всем интересующимся гражданам, так как касается всех жителей громады.

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від Yuula Переглянути допис
    Я вам еще раз повторяю что хочу видеть на сайте горсовета не на вашем сайте все распорядительные документы, от вас мне ничего не надо, догоняете?
    Ну-ну, це Ви як би мимоходом. Типу мені і не мені. Типу Ви це комусь іншому натякали, що він представник влади. Добре - злив зараховано.

перекручивать ник - ваш конек, я ж вас ласкательно называю.
    Не брешіть. До того, як Ви почали вправлятися з моїм ніком, я не дозволяв собі особистих випадів. Будете поводити себе пристойно - моє ставлення буде аналогічним

А дискуссии ваши заказухой подванивают, так что дискутируйте сами с собой и кайфуйте.
    Дурно пахнуть Ваші піар-старання і потуги всіх тут присутніх штабних олійниківських клонів з обмивання єлеєм і соложавого вихваляння-вилизування свого працедавця

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Для тех кто не понял с первого раза. протоколы допросов пукача к сожалению пока невозможно увидеть никому кроме следователя, прокурора, и адвоката, потом судьи так что ваше желание неосуществимо. А решения горсовета публичная информация которая должна быть доступна для ознакомления всем интересующимся гражданам, так как касается всех жителей громады.
    Розігруєте далі роль дискутантки з анонімним чиновником-непущателем чи, даруйте, просто підгальмовуєте?

Дописів
    124

Типово

Юльок-мульок, Юля-шмуля, Йуула-з-Баконула чи як Вас там хрін його розбереш шо воно таке... Циркін то до 10 років Вані-Вані яке відношення має? Він же в цей час бухло контрабасив, а не з асфальту тирив... Молодіж, молодіж...
    андрійко вже запрацювався, та не хоче бачити рішення міськради про виділення земельних ділянок на сайті міськради, хоче бачити допит пукача, не може мабудь повірити що то кравченко вбивця... та коли нема що написати пише байки про найманців та ботів, андрійчику моя діяльність зі штабами та кандидатами не повязана, як би вам цього не хотілось, так що вгамоніться вже, не всім же як вам від виборів до виборів робити

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

андрійко вже запрацювався, та не хоче бачити рішення міськради про виділення земельних ділянок на сайті міськради, хоче бачити допит пукача, не може мабудь повірити що то кравченко вбивця... та коли нема що написати пише байки про найманців та ботів, андрійчику моя діяльність зі штабами та кандидатами не повязана, як би вам цього не хотілось, так що вгамоніться вже, не всім же як вам від виборів до виборів робити
    Схоже, почалася нав'язлива маячня. Поні бігає по колу...

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Якщо інші славоботи не сплять, хотілося б почути їхню офіційну реакцію на виключення Олійника з фракції БЮТ

Дописів
    124

Типово

Схоже, почалася нав'язлива маячня. Поні бігає по колу...
    бідолашний андрійко-маленька нікчемна лошадка, на форумі висіджує аж до навязливої маячні.

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

бідолашний андрійко-маленька нікчемна лошадка, на форумі висіджує аж до навязливої маячні.
    Звісно я міг би досидіти до того часу, як після нав'язливої маячні у Вас нарешті почнеться ремісія, але ніхто не може гарантувати, що ми маємо справу з рекурентною клінікою і у Вас не настане остаточне затьмарення свідомості. А, відтак, на добраніч! ))))

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

До речі, питання залишається в силі:

Якщо інші славоботи не сплять, хотілося б почути їхню офіційну реакцію на виключення Олійника з фракції БЮТ

Дописів
    4

Типово

Олійник про виключення з фракції:
    "В данный момент я самостоятельно участвую в политическом процессе, участвую в выборах мэра Днепропетровска. В рамках этого процесса я не могу диктовать БЮТ, что ему делать, приходимся ли мы ко двору или нет. Поэтому я не воспринимаю решение БЮТ как отрицательное. По-сути, оно является признанием моей самостоятельной политической деятельности. Это решение фактически развязывает мне руки, дает возможность устанавливать партнерские отношения с любыми политическими силами. И за это признание я благодарен БЮТу".
    http://focus.ua/politics/144931

Модератор Аватар для oggi
    Дописів
    17 726

Сторінка 17 з 17 ПершаПерша ... 7891011121314151617

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті