Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 16 з 17 ПершаПерша ... 67891011121314151617 ОстанняОстання
Всього знайдено 331, показано з 301 по 320.

Тема: Бигморды с БЮТовцем Олейником по городу

Дописів
    81

Типово

Цитата Допис від Ибн Сина Переглянути допис
    Отменить ямочный ремонт, может, и отменили, но на бумаге, а не на дороге. Дело не в том, что Олейник сказал, а в том, что Цыркин збрехав)))) Латают ямочки и на Г. Сталинграда и на Кирова, а не только во дворах. Точнее, во дворах, вообще, ничего не латают)
    вот вот! уже пол года как отменили???
    Победа, Героев, 12 - прям сейчас ямочный ремонт.
    хотя судя по всему не все жители это замечают. особенно заряженные на ***метание. может это жители-космонавты?

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Отменить ямочный ремонт, может, и отменили, но на бумаге, а не на дороге. Дело не в том, что Олейник сказал, а в том, что Цыркин збрехав)))) Латают ямочки и на Г. Сталинграда и на Кирова, а не только во дворах. Точнее, во дворах, вообще, ничего не латают)
    Ні той, ні той не збрехали. Просто Олійник був не в курсі, а Циркін казав про наявне рішення, а не припинення ремонту. Латати ямковим методом будуть до кінця бюджетного року - гроші то давно закладені.

Парадокс ситуації, якого не розуміє Олійник (бо дуже ще далекий від комунальних справ - отих люків, якими він ще пару місяців тому взагалі не хотів займатися), полягає в тому, що ініціатором припинення ямкового ремонту є дорожно-асфальтовий крадій Ваня-Ваня.

Ваніни фірми по накатаній виграють тендери на капремонт вже не перший рік, а гроші на ямковий, які освоюються через комунальні підприємства, більш підконтрольні депутатам, яких треба брати в долю. Ваня 5 років канючив про перехід винятково на капремонт. У даному випадку його корупційний інтерес частково збігається з суспільним.

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від raraavis Переглянути допис
    вот вот! уже пол года как отменили???
    Победа, Героев, 12 - прям сейчас ямочный ремонт.
    хотя судя по всему не все жители это замечают. особенно заряженные на ***метание. может это жители-космонавты?
    Прибережіть свій агітзапал для зустрічей з виборцями. І розберіться з тим, що таке бюджет, його формування і виконання. Якщо півроку тому прийняли рішення про перехід лише на капремонт дорожного покриття, то це не означає, що негайно зупинили ямковий. Просто припинять виділяти нові кошти на ямковий, а вже виділені мають бути освоєні.
    Я не виправдовую владу, це рішення запізніло на 10 років, як раз на роки мерства Куліченка. А те, що Олійник не знав про це рішення, звісно, ляп, але не смертельний. Просто в ефірі з вуст кандидата в мери виглядав кумедно. Обурення громадянина Олійника самим фактом ямкового ремонту в принципі поділяю

Дописів
    243

Типово

Цитата Допис від Andriy Переглянути допис
    Прибережіть свій агітзапал для зустрічей з виборцями. І розберіться з тим, що таке бюджет, його формування і виконання. Якщо півроку тому прийняли рішення про перехід лише на капремонт дорожного покриття, то це не означає, що негайно зупинили ямковий. Просто припинять виділяти нові кошти на ямковий, а вже виділені мають бути освоєні.
    Я не виправдовую владу, це рішення запізніло на 10 років, як раз на роки мерства Куліченка. А те, що Олійник не знав про це рішення, звісно, ляп, але не смертельний. Просто в ефірі з вуст кандидата в мери виглядав кумедно. Обурення громадянина Олійника самим фактом ямкового ремонту в принципі поділяю
    Я согласен с тем, что незнание Олейника о решении не смертельно. Но не согласен с тем, что это его каким-то образом дискредитировало, потому что ему еще только предстоит ознакомиться со всеми принятым решениями уходящей власти)))))

Дописів
    81

Типово

серьезно? есть хорошая книжка - бюджетный кодекс. советую!

Дописів
    124

Типово

А Вы Андрійко как будто тут один в бюджете разбираетесь. Сегодня запретили завтра разрешат в связи с критическим состояниям дорог и недостаточным финансированием. Тоже мне развели тему. Цицкин написал бумажку и нате лясем трясем, хватит лгать, 10 лет врали и тырили.

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від Yuula Переглянути допис
    А Вы Андрійко как будто тут один в бюджете разбираетесь. Сегодня запретили завтра разрешат в связи с критическим состояниям дорог и недостаточным финансированием. Тоже мне развели тему. Цицкин написал бумажку и нате лясем трясем, хватит лгать, 10 лет врали и тырили.
    Юльок-мульок, Юля-шмуля, Йуула-з-Баконула чи як Вас там хрін його розбереш шо воно таке... Циркін то до 10 років Вані-Вані яке відношення має? Він же в цей час бухло контрабасив, а не з асфальту тирив... Молодіж, молодіж...

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від raraavis Переглянути допис
    серьезно? есть хорошая книжка - бюджетный кодекс. советую!
    Та Ви шо? Може, після мене і самі почитаєте?

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Я согласен с тем, что незнание Олейника о решении не смертельно. Но не согласен с тем, что это его каким-то образом дискредитировало
    Справа в тому, що рішення розпіарене, а тема ямкового-капітального ремонту знакова, її хто тільки не обсмоктував. Необізнаність в цих питаннях засвідчує слабкий інтерес пана Олійника до того, що відбувалося в місті за останні роки. До того нещодавнього часу, як він чомусь з переляку (чи зовсім з чогось протилежного) вирішив іти в мери

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    314

Типово

Справа в тому, що рішення розпіарене, а тема ямкового-капітального ремонту знакова, її хто тільки не обсмоктував. Необізнаність в цих питаннях засвідчує слабкий інтерес пана Олійника до того, що відбувалося в місті за останні роки. До того нещодавнього часу, як він чомусь з переляку (чи зовсім з чогось протилежного) вирішив іти в мери
    В интервью он говорит, что последней каплей стало вступление Куличенко в ПР. Типа раньше надеялся, что есть альтернатива Краснову, а после вступления ВанВаныча в регионалы, понял, что выбора у горожан нет. Потому стал этиой самой альтернативой.

Дописів
    124

Типово

Юльок-мульок, Юля-шмуля, Йуула-з-Баконула чи як Вас там хрін його розбереш шо воно таке... Циркін то до 10 років Вані-Вані яке відношення має? Він же в цей час бухло контрабасив, а не з асфальту тирив... Молодіж, молодіж...
    Андрюха уй в ухо

Дописів
    124

Типово

Подвиги цицкина мы не забыли, осведомленный вы наш, и ванины тоже. а бухло ему и щас никто не мешает контрабасить, и это ж не единственный его бизнес...

Дописів
    124

Типово

вами андрейко эта тема может и обсосана, а нам горожанам как делали ямочный ремонт, так и делают, распоряжение не показатель работы. разместите его сайте горсовета пусть граждане посмотрят что там цицкин наклепал

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово Выборы городского головы (мэра) 2010

Андрюха уй в ухо
    Попросіть у Слави на путівку - підлікуйтесь, а то згорите на роботі
    Востаннє редагував Andriy: 22.09.2010 о 00:12

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

вами андрейко эта тема может и обсосана, а нам горожанам как делали ямочный ремонт, так и делают, распоряжение не показатель работы. разместите его сайте горсовета пусть граждане посмотрят что там цицкин наклепал
    Я розумію, звичайно, що в штабі Олійника не вистачає розумово повноцінних, та не настільки ж... Ви мене попросіть ще щось на сайті ООН надрукувати...

А те, що Олійник не знає, що відбувається в місті, які рішення приймаються, які не приймаються - ніякими "ямковими ремонтами" не прикриєш

Дописів
    124

Типово

Попросіть у Слави на путівку - підлікуйтесь
    Це може ви у попрошайках десь ходите, а я ні у кого нічого не прошу, самі дають
    та й на відпочинку зараз, дякую за турботу андрюня)))
    це ж ви у дві сміни, а я вже насолождуюсь, бархатним сезоном)))
    лягайте вже, відпочивайте))) не перенапружуйтесь

Дописів
    124

Типово

Я розумію, звичайно, що в штабі Олійника не вистачає розумово повноцінних, та не настільки ж... Ви мене попросіть ще щось на сайті ООН надрукувати...

А те, що Олійник не знає, що відбувається в місті, які рішення приймаються, які не приймаються - ніякими "ямковими ремонтами" не прикриєш
    к вам тут никто не обращался, за публикациями, я хочу видеть решения все решения горсовета в т.ч. по земле и по дорогам на сайте горсовета в свободном доступе. отдыхайте андрюня, не принимайте близко к сердцу

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від Подоляночка Переглянути допис
    В интервью он говорит, что последней каплей стало вступление Куличенко в ПР. Типа раньше надеялся, что есть альтернатива Краснову, а после вступления ВанВаныча в регионалы, понял, что выбора у горожан нет.
    Ридаю з Вашого славопЕару! Альтернатива вчорашньому позапартійному, а нині регіоналу Куліченку - вчорашній бютівець, а нині - політичний сателіт регіоналів Олійник.

Цитата Допис від Подоляночка Переглянути допис
    Потому стал этиой самой альтернативой.
    Це як? Проголосив себе нею чи призначив? А, може, він сам себе народив? ))))

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

к вам тут никто не обращался, за публикациями, я хочу видеть решения все решения горсовета в т.ч. по земле и по дорогам на сайте горсовета в свободном доступе. отдыхайте андрюня, не принимайте близко к сердцу
    Ясно. Публікації на сайті ООН Вам не потрібні. Вам потрібні всі рішення міської ради. Чудненько! А що Вам заважає захотіти од мене бачити, приміром, скани протоколів допитів Пукача на сайті СБУ чи Генпрокуратури?

А те, що на Олійника працюють хами, нездатні тримати дискусію, не переходячи на особистості, Вам не треба доводити, щопосту перекручуючи мій нік - я це зрозумів з першого разу

Дописів
    124

Типово

Я вам еще раз повторяю что хочу видеть на сайте горсовета не на вашем сайте все распорядительные документы, от вас мне ничего не надо, догоняете?
    перекручивать ник - ваш конек, я ж вас ласкательно называю. А дискуссии ваши заказухой подванивают, так что дискутируйте сами с собой и кайфуйте.

Сторінка 16 з 17 ПершаПерша ... 67891011121314151617 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті