| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ні той, ні той не збрехали. Просто Олійник був не в курсі, а Циркін казав про наявне рішення, а не припинення ремонту. Латати ямковим методом будуть до кінця бюджетного року - гроші то давно закладені.
Парадокс ситуації, якого не розуміє Олійник (бо дуже ще далекий від комунальних справ - отих люків, якими він ще пару місяців тому взагалі не хотів займатися), полягає в тому, що ініціатором припинення ямкового ремонту є дорожно-асфальтовий крадій Ваня-Ваня.
Ваніни фірми по накатаній виграють тендери на капремонт вже не перший рік, а гроші на ямковий, які освоюються через комунальні підприємства, більш підконтрольні депутатам, яких треба брати в долю. Ваня 5 років канючив про перехід винятково на капремонт. У даному випадку його корупційний інтерес частково збігається з суспільним.
Прибережіть свій агітзапал для зустрічей з виборцями. І розберіться з тим, що таке бюджет, його формування і виконання. Якщо півроку тому прийняли рішення про перехід лише на капремонт дорожного покриття, то це не означає, що негайно зупинили ямковий. Просто припинять виділяти нові кошти на ямковий, а вже виділені мають бути освоєні.
Я не виправдовую владу, це рішення запізніло на 10 років, як раз на роки мерства Куліченка. А те, що Олійник не знав про це рішення, звісно, ляп, але не смертельний. Просто в ефірі з вуст кандидата в мери виглядав кумедно. Обурення громадянина Олійника самим фактом ямкового ремонту в принципі поділяю
Справа в тому, що рішення розпіарене, а тема ямкового-капітального ремонту знакова, її хто тільки не обсмоктував. Необізнаність в цих питаннях засвідчує слабкий інтерес пана Олійника до того, що відбувалося в місті за останні роки. До того нещодавнього часу, як він чомусь з переляку (чи зовсім з чогось протилежного) вирішив іти в мери
Я розумію, звичайно, що в штабі Олійника не вистачає розумово повноцінних, та не настільки ж... Ви мене попросіть ще щось на сайті ООН надрукувати...
А те, що Олійник не знає, що відбувається в місті, які рішення приймаються, які не приймаються - ніякими "ямковими ремонтами" не прикриєш
Ясно. Публікації на сайті ООН Вам не потрібні. Вам потрібні всі рішення міської ради. Чудненько! А що Вам заважає захотіти од мене бачити, приміром, скани протоколів допитів Пукача на сайті СБУ чи Генпрокуратури?
А те, що на Олійника працюють хами, нездатні тримати дискусію, не переходячи на особистості, Вам не треба доводити, щопосту перекручуючи мій нік - я це зрозумів з першого разу
Я вам еще раз повторяю что хочу видеть на сайте горсовета не на вашем сайте все распорядительные документы, от вас мне ничего не надо, догоняете?
перекручивать ник - ваш конек, я ж вас ласкательно называю. А дискуссии ваши заказухой подванивают, так что дискутируйте сами с собой и кайфуйте.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks