| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
не пригадую, щоб я звернулася українською, а мені 6:
-відмовили
-не відповіли українською чи суржиком.
доречі, дуже часто на українську відповідають українською.
якщо буде відповідний конфлікт у відповідному закладі і мені відмовлять у державній...не сумлівайтеся, впораюся з відмовою як слід.
... не чиста в тему, но рядом .... сейчас на газете.пл у поляков реклама чешского пива: "Трудно себе представить, что в стране, где май - это кветень, а черствый - это свежий, люди могут серьезно подходить к некоторым вещам....А ведь так и есть."
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
як там утиснена росмова - встає з колін чи як поставили - так і стоїть?))))
Як по мені, то і так все добре. А якщо й приймуть якесь неподобство (чи панацею якусь запровадять), так все одно виконувати не будуть. Шкода цієї країни і мільйонів віртуальних списів, зламаних на цьому форумі - порядку як не було, так і не буде. Ніякого - ні доброго, ні поганого. За цих політдіячів так точно.
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks