Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 5 з 24 ПершаПерша 123456789101112131415 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 467, показано з 81 по 100.

Тема: Олейник идет в мэры?

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від raraavis Переглянути допис
    ... шо ж...
    Шановний, Ви не навели аргументів на користь своєї тези, що РФ не має до України територіальних претензій. Обраний Вами прийом критики - наголос на недоречності слова "НЕПРИХОВАНІ" цілком софістичний. Вважайте, що цю позицію я залишаю за Вами, що не змінює сутності російської політики щодо Севастополя та Криму.

P.S. Крім іншого, Вам цілком помилково здається, що Ви взмозі проводити дискусію за своїми правилами, надаючи оцінки згідно власних, абсолютно суб'єктивних критеріїв.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

може повернемося до теми гілки?
    чим вам не подобається олійник? закиди щодо його голосування за ратифікацію вважаю несерйозними. навряд чи серед вас є люди, які тішаться надією про високі моральні ідеали політиків та про те, що вони цілодобово думають як догодити батьківщині. думаєте його конкуренти на посаду мера у цій політичній коньюктурі проголували б інакше?! то які справжні аргументи проти?
    Голосування за ратифікацію харквського пакту дуже показова. Я, наприклад, вважаю харківськи домовленності злочинними, тих хто їх піддтримав негідниками, тих, нібито опозиційних депутатів, що спокійно (яйця й дим, це не спротив, а шоу на камери) спостерігали за ратифікацією теж не поважаю.
    Ви спитаєте, до чого тут міський голова? На це питання вже відповів Володимирович
    Зрадник, який продав Україну - про місто навіть не торгуватиметься.
    І я з ним згоден...
    ...я так думаю.

Дельфинарий: хлорированная тюрьма

Дописів
    81

Типово

Цитата Допис від Andriy Переглянути допис
    Шановний, Ви не навели аргументів на користь своєї тези, що РФ не має до України територіальних претензій.
    офіційних територіальних претензій держави рф з приводу севастополя не існує. як можна довести відсутність факту, тобто цих претензій? ви думаєте можна десь взяти довідку про це? чи мені перезвонити медведєву? єдиною можливістю сперечатися з цією тезою є доказати, що такі претензії існують. ви це зробили? чи можна довести, що я, приміром, не маю наміру вступати в партію регіонів? як???

Обраний Вами прийом критики - наголос на недоречності слова "НЕПРИХОВАНІ" цілком софістичний. Вважайте, що цю позицію я залишаю за Вами, що не змінює сутності російської політики щодо Севастополя та Криму.
    P.S. Крім іншого, Вам цілком помилково здається, що Ви взмозі проводити дискусію за своїми правилами, надаючи оцінки згідно власних, абсолютно суб'єктивних критеріїв.
    а ваші критерії звичайно обєктивні, так? ))))))

Всього найкращого, дякую за розмову. приємно, що ви не скотилися до хамства, як часто бувають в інтернеті (мені батьки казали )

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

ні, звичайно я так не вважаю. більше того, я думаю рф мріє забрати собі севастополь. але говорити про неприкриті претензії - вважаю підстав НЕМАЄ.
    на цьому пропоную завершити дискусію з елементами конструктиву дякую панове! Слава Україні!
    Ви суперечите самі собі, оскільки в гонитві за риторичними ефектами надаєте перевагу формі над змістом. Втім, героям Слава!

може повернемося до теми гілки?
    чим вам не подобається олійник? закиди щодо його голосування за ратифікацію вважаю несерйозними. навряд чи серед вас є люди, які тішаться надією про високі моральні ідеали політиків та про те, що вони цілодобово думають як догодити батьківщині. думаєте його конкуренти на посаду мера у цій політичній коньюктурі проголували б інакше?! то які справжні аргументи проти?
    Хто Вам сказав, що не подобається Олійник? Моя критика стосується не особистих якостей цієї людини, а її вчинків як політика. Закиди щодо його голосування є надзвичайно серйозними. До речі, він єдиний кандидат у мери - нардеп, робота якого має полягати не лише у вузькопрофільній законотворчій діяльності в обраному комітеті, але й в захисті національних інтересів (як у голосуванні по пролонгації базування ЧФ, у якому юрист Олійник чомусь "не помітив" невідповідності терміну у 25 років із законодавчою нормою в 5). А з приводу його конкурентів, які б не голосували інакше, то як би Ви подивилися на заяви Загідіна Габібулаєвича (або його групи підтрики на форумі) про те, що всі інші кандидати (включно з Олійником) на його місці так само б розкрадали міську землю?
    Востаннє редагував Andriy: 06.09.2010 о 23:52

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

єдиною можливістю сперечатися з цією тезою є доказати, що такі претензії існують. ви це зробили?
    Краще за мене це зробив Скептик, але, очевидно, у шалі дискусії Ви цього просто не помітили

а ваші критерії звичайно обєктивні, так? ))))))
    Слава Богу, що ні )))))))))

Дописів
    81

Типово

Цитата Допис від sceptic Переглянути допис
    Голосування за ратифікацію харквського пакту дуже показова. Я, наприклад, вважаю харківськи домовленності злочинними, тих хто їх піддтримав негідниками, тих, нібито опозиційних депутатів, що спокійно (яйця й дим, це не спротив, а шоу на камери) спостерігали за ратифікацією теж не поважаю.
    Ви спитаєте, до чого тут міський голова? На це питання вже відповів Володимирович І я з ним згоден...
    я перепрошую (сподіваюся вас не образить моє питання) скільки вам років? якщо це не секрет

Дописів
    81

Типово

Хто Вам сказав, що не подобається Олійник? Моя критика стосується не особистих якостей цієї людини, а її вчинків як політика. Закиди щодо його голосування є надзвичайно серйозними. До речі, він єдиний кандидат у мери - нардеп, робота якого має полягати не лише у вузькопрофільній законотворчій діяльності в обраному комітеті, але й в захисті національних інтересів (як у голосуванні по пролонгації базування ЧФ, у якому юрист Олійник чомусь "не помітив" невідповідності терміну у 25 років із законодавчою нормою в 5). А з приводу його конкурентів, які б голосували інакше, то як би Ви подивилися на заяви Загідіна Габібулаєвича (або його групи підтрики на форумі) про те, що всі інші кандидати (включно з Олійником) на його місці так само б розкрадали міську землю?
    Маю думку, що кожний з кандидатів вчинив би так само в парламенті. тобто по цьому критерію вони в моїй свідомості рівні. умовно кажучи -1 олійнику, -1 куліченку, -1 загіду. куліченко був багато років, проте всі згодні що з містом не все гаразд -2 куліченко. в принципі всі більш менш притомні знають про загіда і його земельні справи -2 загід. а де у олінйика оті -2?? і т.д.

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Маю думку, що кожний з кандидатів вчинив би так само в парламенті.
    Залишайтеся при своїй думці й далі. Так легше жити. Але список кандидатів цією трійкою, сподіваюся, не обмежиться

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

я перепрошую (сподіваюся вас не образить моє питання) скільки вам років? якщо це не секрет
    Думаю, що набагато більше ніж Вам... 45
    ...я так думаю.

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

ваші фігуральні порівняння мене просто тішать. спробую у вашому стилі: а якщо той кінжал знаходиться у мясника, який має його за знаряддя професії, як сантехник ключ, - це все одно питання виживання? фігово виходить, скажіть? у вас теж, доречі.
    таки вживання порівннянь та гіпербол не завжди вдала ідея.
    іншими словами я довго можу питати чому россія це ворог, флот - кінжал, чому в україні немає кінжалу, чому питання виживання - наявність кінжалу... і т.д. але від цього не міняється те, що факт не може говорити про щось, крім самого факту. тобто те, що у васі лисина, говорить тільки про те, що у васі лисина. а не про те який вміст солі у тихому океані або щось інше. все, з чим ви повязуєте факт - це ваша думка, ваше припущення, ваш висновок, а не обєктивна реальність.

о! оце вже воно. це і є хоч якась аргументація

ну тут занадто складно для мене)) до чого кінжали до законів природи - я просто гублюсь. "закони балістики", як ви висловились, це закони фізики, а не природи. чи ви вважаєте це одне й те саме?
    і як люди жили, коли не знали "законів природи"? чи вони їх завжди знали? чи може вовки, леви, богомоли, таракани знають закони природи? чи вони безпомічні, якщо не знають?? ех...
    Закони природи й закони фізики - це одне й те ж саме. А відсутність-наявність кінжалу - Ви усе правильно зрозуміли, а похвілософствувати ніхто не дурак, поки смажений півень не клюне.

Дописів
    243

Типово

Залишайтеся при своїй думці й далі. Так легше жити. Але список кандидатів цією трійкою, сподіваюся, не обмежиться
    Не думаю, что за 50 дней до выборов что-то существенно измениться. Вряд ли кто-то сможет и захочет так лихо закрутить интригу вокруг избирательного процесса. Да и на самом деле расстановка сил уже была сделана двумя кандидатами, остальные слишком мелки. А у Олейника может быть шанс. Смотря, как компанию поведет.
    И радует, что результат у нас, в принципе, не предсказуем))))

Дописів
    113

Типово

Вопрос на самом деле в том, что сам Олейник заявлял, что в мэры идти не собирается. Так зачем? Неужели он такой тупой, что хочет за 2 месяца сделать то, что другие делали несколько лет?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Цитата Допис від Кузькин Отец Переглянути допис
    Вопрос на самом деле в том, что сам Олейник заявлял, что в мэры идти не собирается. Так зачем? Неужели он такой тупой, что хочет за 2 месяца сделать то, что другие делали несколько лет?
    А, что другие делали (это Вы не про дерибан городских земель и пр.)?
    ...я так думаю.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 887

Типово

наоборот он достаточно умный, или есть умные помощники, которые подсказали что есть такой тренд у горожан - желание увидеть новые лица в городской власти, и желательно с незапятнанной репутацией без темного прошлого. В этом смысле он идеальный кандидат, к которому трудно будет придраться, но зато который сможет задавать неудобные вопросы некоторым другим кандидатам. В этом смысле старт за 2 месяца правильное решение.

Дописів
    113

Типово

Цитата Допис від Констанжогло Переглянути допис
    наоборот он достаточно умный, или есть умные помощники, которые подсказали что есть такой тренд у горожан - желание увидеть новые лица в городской власти, и желательно с незапятнанной репутацией без темного прошлого. В этом смысле он идеальный кандидат, к которому трудно будет придраться, но зато который сможет задавать неудобные вопросы некоторым другим кандидатам. В этом смысле старт за 2 месяца правильное решение.
    По-моему, Олейник сейчас имеет больше, чем мэрство, пусть даже и в обласном центре. Как-то тупо выйдет менять чистенький депутатский мандат на ремонт крыш, подъездов, лифтов и уборку снега зимой.

Дописів
    113

Типово

Цитата Допис від sceptic Переглянути допис
    А, что другие делали (это Вы не про дерибан городских земель и пр.)?
    Да, и дерибан земли в том числе. Какие у Олейника могут быть в Днепре личные интересы? Ну, прошел в Раду по обласному округу и сиди работай.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 887

Типово

По-моему, Олейник сейчас имеет больше, чем мэрство, пусть даже и в обласном центре. Как-то тупо выйдет менять чистенький депутатский мандат на ремонт крыш, подъездов, лифтов и уборку снега зимой.
    т.е. сомнений в целесообразности его выдвижения за два месяца до выборов у Вас уже нет? Тогда осталось выяснить зачем ему мэрство. Лучше его конечно вряд ли кто ответит, есть мнение
    Политологи пока осторожно оценивают шансы Олейника стать мэром уже нынешней осенью. «Для Олейника участие в мэрских выборах – хорошая заявка на будущее», - заявил политолог Андрей Золотарев.

Дописів
    113

Типово

Цитата Допис від Констанжогло Переглянути допис
    т.е. сомнений в целесообразности его выдвижения за два месяца до выборов у Вас уже нет? Тогда осталось выяснить зачем ему мэрство. Лучше его конечно вряд ли кто ответит, есть мнение
    У меня как раз сомнения никуда и не делись. Потому что это как-то неправдоподобно, выдвигаться мэром, заявляя нежелание им быть. Тем более, чтобы сыграть на эффекте новизны, нужно и рассказть о себе хорошем, и не надоесть до оскомы. А так и может случиться, если вдруг в городе только его наружка будет.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 887

Типово

У меня как раз сомнения никуда и не делись. Потому что это как-то неправдоподобно, выдвигаться мэром, заявляя нежелание им быть.
    о нежелании он говорил раньше, передумал человек, что тут скажешь "Never Say Never Again"
    Тем более, чтобы сыграть на эффекте новизны, нужно и рассказть о себе хорошем, и не надоесть до оскомы. А так и может случиться, если вдруг в городе только его наружка будет.
    впереди два месяца есть время рассказать о себе и других, за такой небольшой промежуток времени трудно надоесть новому человеку. имхо конечно можно, но уж сильно постараться нужно.

Дописів
    8

Типово

Вот, кстати, если поискать о прошлом Олейника.
    http://korrespondent.net/ukraine/events/61992

Сторінка 5 з 24 ПершаПерша 123456789101112131415 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті