Допис від
raraavis
ваші фігуральні порівняння мене просто тішать. спробую у вашому стилі: а якщо той кінжал знаходиться у мясника, який має його за знаряддя професії, як сантехник ключ, - це все одно питання виживання? фігово виходить, скажіть? у вас теж, доречі.
таки вживання порівннянь та гіпербол не завжди вдала ідея.
іншими словами я довго можу питати чому россія це ворог, флот - кінжал, чому в україні немає кінжалу, чому питання виживання - наявність кінжалу... і т.д. але від цього не міняється те, що факт не може говорити про щось, крім самого факту. тобто те, що у васі лисина, говорить тільки про те, що у васі лисина. а не про те який вміст солі у тихому океані або щось інше. все, з чим ви повязуєте факт - це ваша думка, ваше припущення, ваш висновок, а не обєктивна реальність.
о! оце вже воно. це і є хоч якась аргументація
ну тут занадто складно для мене)) до чого кінжали до законів природи - я просто гублюсь. "закони балістики", як ви висловились, це закони фізики, а не природи. чи ви вважаєте це одне й те саме?
і як люди жили, коли не знали "законів природи"? чи вони їх завжди знали? чи може вовки, леви, богомоли, таракани знають закони природи? чи вони безпомічні, якщо не знають?? ех...
Bookmarks