Чи анонімний Пан Флексо задоволений моєю короткою відповіддюВідповім в короткій формі, що юрба наша на протязі останніх 302-ох років не мала власного етно-імені. Її називали (а вірніше буде сказати обзивали) по різному: черкасами, галичанами, волинянами-поліщуками, гуцулами, русинами, лемками, бойками й далі, кому як до вподоби, кому як заманеться. Все 19 століття та до перевороту 1917 року в московітському улусі золотоординській імперії підступні хами московії називали колонізоване ними населення на теренах Київської Русі "малоросами". Мабуть ця остання від меншовартості нашого затуркано-боягузливого кріпака. Але ж якої б якості не була ця наша так безнадійно збочена юрба, то вона залишається законною та єдиною наслідницею наших славних пращурів русів-слов'ян Київської Русі. Я не маю морального права вести мову за кожну окрему особу в реалі, а чи в анонім-віртуальному просторі, але скажу для Вас, що знаю детально свій родовід в Переяславській землі за 14 поколінь, і я зобов'язаний передати цю дійсну історію свого роду та народу руса-слав'янина наступному поколінню. Моя бабуся з прабабусею були русами-слов'янами але не "малоросами", а тим більше не "окраїнцями-українцями". В метриці (а це був аналог свідоцтва про народження) за образами лишень згадувалось про православне віросповідання. Це все. Я не здивований тим, що ті всі, хто в цій темі хотів би теж й свою копійчину докласти, то вони є темними та функціонально неосвідченими совко-продуктами. А багато хто на все тій же совковії зна з власного досвіду про те, якої якості було все виробництво за табірним муром включно з навчальними закладами. Розумію добре, що значна більшість загалу безголова і їй тяжко погодитись з моїми оцінками по відношенню до неї. Але як то кажуть в таких випадках розумні люди, то не є мої проблеми.
Мовчання. Це останнє, завжди вважалось знаком згоди.
Bookmarks