| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував stervo4ka: 26.05.2010 о 09:44
...Не люби мне мозги...
Мне наплевать,что вы обо мне думаете, я о вас не думаю вообще...
Быстро сбросили Лазаренко со счетов.23 травня в Дніпропетровську відбулася звітно-виборча конференція міської організації партії "Громада", створеної та довгий час очолюваної колишнім прем'єр-міністром України Павлом Лазаренком. Центральною доповіддю став звіт вже колишнього голови парторганізації Загіда Краснова.
Як заявив сам Загід Геннадійович, він, як керівник міської парторганізації, своє головне завдання бачив у "консолідації роботи депутатів, обраних від Блоку Павла Лазаренка та у зміцненні рядів міської партійної організації".
Депутат міської ради так і не зміг пояснити, як ці слова співвідносяться з тим, що чотири роки поспіль з моменту обрання депутатом за списками Блоку Лазаренка, Краснов рекламував у місті тільки особисто себе та свою організацію "Громадська сила", при цьому ні слова не говорячи про партію та про Лазаренка.
Вочевидь, сьогодні Лазаренко для Краснова перестав бути актуальним, тож Загід Геннадійович із задоволенням склав з себе партійні повноваження.
Новим головою міської організації "Громади" був обраний Сергій Григорович Кесь, а його заступником - Юрій Іванович Кирпа.
Автор: Тімур ЖЕЛДАК
http://dniprograd.org/ua/news/politics/6474
Хотел бы, но пока не получается.
Команда Вілкула не змогла, попри декларації, отримати контроль над більшістю в Дніпропетровській міськраді.
Його ставленик, колишній союзник Олега Царьова, Дмитро Безуглий, ставши секретарем міськради, ризикує перетворитися на «порожнє місце»: реальним секретарем є Загід Краснов, з яким більшість депутатів-регіоналів пов'язують особисті домовленості. Команда ж Куличенка налаштована не вступати в активне співробітництво з командою губернатора.
Віктор Янукович поставив перед губернатором завдання сформувати «сильну владну вертикаль», отримавши на чолі всіх органів місцевого самоврядування лояльних регіоналам політиків. Як розповіло джерело в облорганізації Партії регіонів, у команді губернатора хочуть «підпорядкування всіх і вся», переділу сфер впливу в економіці області.
http://dniprograd.org/ua/articles/politics/1427
...Не люби мне мозги...
Давно Вас не было видно!
Мы с вами по-моему уже обсуждали то, что статьи в интернете не являются аргументом, а тем более каким-либо фактом!
Зачем вы выкладываете статью не зная ее достоверности!
Все подобные статьи в мелких газетенках являются заказными, либо приукрашены, либо плод фантазии ! У них нет никаких фактов, то-есть оснований что-либо утверждать!
То что вы боты и тролли, я тоже знаю!:angry-smiley-035:
Да и рифмоплет из вас никудышный!![]()
...Не люби мне мозги...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks