| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кое-что интересное про инспектора собеса:
4. Головний державний соціальний інспектор та державний
соціальний інспектор мають право:
проводити обстеження умов життя заявника (за його згодою) з
метою визначення складу сім'ї, ступеня нужденності та можливостей
знаходження додаткових джерел для її існування шляхом опитування
осіб, які входять до складу сім'ї, що звертається за призначенням
державної соціальної допомоги, родичів, інших осіб у разі
виникнення потреби в уточненні обставин, що стосуються справи;проводити разом з представниками управління (відділу) у
справах сім'ї, дітей та молоді і органу опіки та піклування або
самостійно вибіркові обстеження окремих сімей з метою перевірки
цільового використання допомоги для забезпечення належних умов для
утримання та виховання дітей, на яких виплачуються відповідні суми
державної допомоги при народженні дитини;відвідувати місце роботи осіб, які входять до складу сім'ї,
що звертається за призначенням державної соціальної допомоги, для
проведення перевірки відомостей про їх доходи за умови
пред'явлення рішення про проведення перевірки власнику або
уповноваженому ним органу відповідного підприємства, установи,
організації, фізичній особі - суб'єкту підприємницької діяльності;робити запити та безоплатно отримувати від органів державної
податкової служби, органів Державтоінспекції, бюро технічної
інвентаризації, органів державної контрольно-ревізійної служби,
інших органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування
інформацію, необхідну для проведення перевірок достовірності
даних, отриманих від осіб, які входять до складу сім'ї, що
звертається за призначенням державної соціальної допомоги;
т.е. требуйте показать решение о проверке, если к вам пришли, а также удостоверение.7. Перевірка правильності надання державної соціальної
допомоги проводиться за рішенням керівника відповідного органу
праці та соціального захисту населення (його заступника) або
головного державного соціального інспектора.
а подруге сказали документы переделать о доходе, выбили из нее "квартплату"а ведь она у родственников живет....
ну чессн, я у бабушки- я не плачУ квартплату из-за отсутствия работы у мужа ( когда работал- платили сами за всех!!!) Конечно, надеюсь, что найдет работу. Но тут же не моральный комитет![]()
А в каком районе так строго проверяют? Подскажите - мы не живем по адресу прописки (там и пособие получаем (АНД)), но в нашей квартире живут наши родственники, чем чревато если прийдут с совбеса с проверкой?
Востаннє редагував a.Vlada: 11.03.2010 о 15:44
А кого с Жовтневого проверяли при повышении пособия до 3 лет? и отказали? Ну так интересно.
а я в декларации не указала что на меня машина оформленапосмотрим чего они там пересчитают.. обещали в апреле начислить
Я живу и получаю пособие в Ленинском районе, так вот когда бегала оформляла мне попалась женщина просто супер. Я даже не думала, что у нас есть еще такие люди! Она конечно сказала, что нужно декларировать все как положено, чтоб проблем потом не было, но кое где мне подсказала, как писать (видимо где проверить некак). Я очень благодарна этой женщине!!! А вот по поводу проверок не знаю, прийдут или нет. Но благодаря форуму уже имею представление как себя вести!!!!
Может потому и злые, что ходить надо, а не в офисе сидеть. Я не знаю, может это разные ситуации, но когда я родила ребенка и оформила единоразовую помощь, меня предупредили, что для окончательного решения выдавать или нет могут прийти проверяющие. И они действительно приходили, правда никого из нас дома не было, был только парень который делал тогда ремонт. Они задали ему пару вопросов и ушли. Я как узнала перепугалась, что не дадут, звоню спрашиваю, а они отвечат: все нормальномы убедились, что не алкаши, они ремонт делать не будут. И в конце я все нормально получила...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks