Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 162 з 246 ПершаПерша ... 62112152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172212 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 4904, показано з 3 221 по 3 240.

Тема: Аквариумистам

Дописів
    4 129

Типово

Цитата Допис від липка Переглянути допис
    skywolf, клоуны живут в морском аквариуме, с актинией (так оно называется, это шевелящееся что-то?). морской аквариум - сам по себе немелкий недешевый гемор. да и продают их нечасто. до крызы были 300-350 гривен хвост. оно вам надо?
    Мне-НЕТ!!!
    Я ж кажу-НА ПОДАРОК!
    Есть тут спецы или нет: что надо купить и какое обслуживание проводить чтобы одна рыбка НЕМО жила долго и счастливо?

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    611

Типово

skywolf либо почитайте тут http://aquaforum.kiev.ua либо на троицком в зооцентре есть спец не плохой звать Николай

Дописів
    4 835

Типово

все для воспризведения биотопа рифового моря

Звідки Ви
    г. Синельниково
    Дописів
    11 923

Типово

Цитата Допис від skywolf Переглянути допис
    Уграли НЭМКУ в воде водопроводной шоль?
    ЗЫ: Я думаю морская вода непроблемма в наше время. вон в Чкалова дельфины живут в водопроводной шоли?
    А вы думаете, что морскую из Бердянска везли??? А какую воду по-вашему, берут для подмен? Или по-вашему дельфины не какают?

Цитата Допис від skywolf Переглянути допис
    Мне-НЕТ!!!
    Я ж кажу-НА ПОДАРОК!
    Есть тут спецы или нет: что надо купить и какое обслуживание проводить чтобы одна рыбка НЕМО жила долго и счастливо?
    Сначала купите опытного хозяина, чтобы рыбка жила долго и счастливо, а то будет другое море - море слёз.

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    611

Типово Продам

Продам самочек петушка 4 месяца отроду.

Звідки Ви
    от туда
    Дописів
    2 264

Типово

Цитата Допис від мокасин Переглянути допис
    Продам самочек петушка 4 месяца отроду.
    Таких обычно в этой теме или бесплатно отдают, или за шоколадку.....

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    611

Типово

Цитата Допис від Krblack Переглянути допис
    У мну их 60 хвостов, у меня диатез от шоколада начнется

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Не заставляйте мене читати всі 158 сторнок, я не зможу! Порадьте: вирішили здійснити генеральне прибирання з повною заміною обладнання в нашому 6-річному акваріумі на 140 літрів.
    Досі у нас всередині висіла поролонова мочалка, старенький терморегулювач і стандартні лампи на кришці. Рослини були штучні, рибок живе 10 штук - пара анциструсів, торракатум, пара бала, пара северумів і ще три штуки забула кого, кажись данео
    Слід зізнатись - я ледарка, можливо уваги акві приділяла мене, ніж потрібно - зелень з"явилась на декораціях, в кутах банки, на склі я регулярно зчищаю.

Я хочу посадити живі рослини, хоча й вагаюсь Клопоту додасться значно більше порівнно зі штучними?
    І що потрібно для рослин - спеціальні лампи? Спеціальний грунт? У нас зараз галька. Чи не їстимуть їх торакатуми? Хочемо взяти ще парочку сомів.

Зайшла на Аровану, подивилась, побачила багато незнайомих слів Подивувалась різномаїттю цін

Чим кращі зовнішні фільтри? Краще взяти недорогий зовнішній типу "Внешний канистровый фильтр Aquael Minikani 120", чи може внутрішній Aquael UNIFILTER 500, скажімо?
    В прайсі "Фауни" побачила таку позицію "Внутренний фильтр пр.1000л/ч (биофильтр) 1000BT-HL" фірми HAILEA. Що воно таке, може взяти?*-))

Терморегулятор обрала "Аquael Easyheater, 150 Вт." - цього ж досить?

Чи потірбен аератор? У нас колись був, потім зламався і риби живуть без нього *-) Отаке от: "Компрессор Hydor Ario 2 ColorMix с красной, синей, и зеленой подсветкой" потрібне, чи ні?

Для чого потрібні стерилізатори і СО2? Коли ми купували банку нам про таке не говорили навіть.

Як підготувати водичку - яне пам"ятаю, що ми лили раніше Кажись Тetra AQUA SAFE - це воно?

Жодною додатковою хімією ми не користувались, воду підміняли раз на тиждень-два з "пилососінням" грунту. ПОживилась, а в асортименті стільки всяких добавок-таблеток Воно треба?

Буду дуууууже вдячна за поради!

Звідки Ви
    г. Синельниково
    Дописів
    11 923

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Порадьте: вирішили здійснити генеральне прибирання з повною заміною обладнання в нашому 6-річному акваріумі на 140 літрів.
    Досі у нас всередині висіла поролонова мочалка, старенький терморегулювач і стандартні лампи на кришці. Рослини були штучні, рибок живе 10 штук - пара анциструсів, торракатум, пара бала, пара северумів і ще три штуки забула кого, кажись данео
    Я хочу посадити живі рослини, хоча й вагаюсь Клопоту додасться значно більше порівнно зі штучними?
    І що потрібно для рослин - спеціальні лампи? Спеціальний грунт? У нас зараз галька. Чи не їстимуть їх торакатуми? Хочемо взяти ще парочку сомів.

Чим кращі зовнішні фільтри? Краще взяти недорогий зовнішній типу "Внешний канистровый фильтр Aquael Minikani 120", чи може внутрішній Aquael UNIFILTER 500, скажімо?
    В прайсі "Фауни" побачила таку позицію "Внутренний фильтр пр.1000л/ч (биофильтр) 1000BT-HL" фірми HAILEA. Що воно таке, може взяти?*-))

Терморегулятор обрала "Аquael Easyheater, 150 Вт." - цього ж досить?

Чи потірбен аератор? У нас колись був, потім зламався і риби живуть без нього *-) Отаке от: "Компрессор Hydor Ario 2 ColorMix с красной, синей, и зеленой подсветкой" потрібне, чи ні?

Для чого потрібні стерилізатори і СО2? Коли ми купували банку нам про таке не говорили навіть.

Як підготувати водичку - яне пам"ятаю, що ми лили раніше Кажись Тetra AQUA SAFE - це воно?

Жодною додатковою хімією ми не користувались, воду підміняли раз на тиждень-два з "пилососінням" грунту. ПОживилась, а в асортименті стільки всяких добавок-таблеток Воно треба?
    Спробую дещо порадити.
    Якщо ви посадите живі рослини, то терміново необхідно замінити лампи! Лампи вигорають приблизно за рік і вже не дають потрібного ефекту для росту рослин. Існують спеціальні лампи, про це потрібно більше вивчити літератури. Взагалі, непогано було б придбати лампи і з білим, і з жовтим світлом. Самі рослини ніякого клопоту не завдадуть, навпаки вони необхідні для нормального біобалансу в акваріумі.
    Торакатуми рослини не їдять. А от бала і северуми - не знаю, пошукайте в інтернеті.

Стосовно фільтрів - для вашого акваріуму можна і зовнішній і внутрішній, головне, щоб він стабільно працював. Це також необхідно для підтримання нормального рівня нитратів.

Для терморегулятора головне, щоб він підтримував необхідну для ваших риб температуру. Думаю, що продавець допоможе підібрати необхідний вам терморегулятор, знаючи об'єм вашого акваріуму.

Аератор, звісно, дуже потрібний! Не розумію, чим дихають ваші 10 риб у 140 літрах зі штучними рослинами!

СО2 потрібен для рослин. Сподіваюсь, ви вивчали біологію і знаєте, що таке фотосинтез? Для фотосинтезу необхідне світло і СО2. СО2 виділяють риби при диханні, але можна і додати самостійно.

Водичку готувати геть просто: наберіть водопроводної води і дайте їй відстоятись хоча б з добу. Не забудьте туди додати старої, в якій живуть ваші риби ("води, зміненою рибами") хоча б процентів 25.

Стосовно хімії - чим меньше її, тим краще! Якщо у вас будуть і риби, і рослини, і світло, і фільтрація з аерацією, то в акваріумі буде своя "хімія", та сама, що потрібна для життя ваших мешканців.

Якщо ви підмінюєте воду двічі на тиждень, та ще й з пилососінням, то ви зовсім не ліниві!
    Але, якщо будуть рослини, то дуже старанно все вибирати не потрібно - рослинам теж потрібно харчування.

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    611

Типово

Ірчик довольно простой способ определится с оборудованием, зайти в зооцентр или в природу и узнать по оборудованию, а потом либо купить у них, либо заказать аналог в "Ароване"
    Магазин аквариумистики на Бульваре Славы 2б (торговая точка №10 в помещении мандрыковского рынка)

Марлен
    Guest

Типово

продам 2 сомика, 1 сицевую - 15 грн.

Дописів
    337

Типово

Цитата Допис від Lelick Переглянути допис
    Здравствуйте!

Есть аквариум на 450л размер 150х50х60 (см)
    Толщина стекла 10мм
    Крышка
    Тумба сварная.(Есть возможность ставить ещё аквариумы на нижней полке)

В эксплуатации 2 года

Цена 2000 грн

up!

IT-шник года 2008 Аватар для HackerHead
    Звідки Ви
    48°27’33”N34°57’33”E
    Дописів
    7 495

Типово

Цитата Допис від Krblack Переглянути допис
    А пачиму?!

My Religion is Drum’n’Bass

И там, где большинство видит неизбежность конца,
    я обретаю бессмертие... PS7 S-Pb CKK

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    611

Типово

Цитата Допис від HackerHead Переглянути допис
    А пачиму?!
    в этой теме и отдают и продают

не победима тяга Славян к халяве
    Магазин аквариумистики на Бульваре Славы 2б (торговая точка №10 в помещении мандрыковского рынка)

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    611

Типово

Продам петушков 4 месяца отроду. роколение F1
    up
    Востаннє редагував мокасин: 25.09.2009 о 11:28

Звідки Ви
    48°27’33”N34°57’33”E
    Дописів
    7 495

Типово

в этой теме и отдают и продают

не победима тяга Славян к халяве
    Я было уже начал думать что ПЕТУШОГ голимая рыбка... потому ее обычно не продают а дарят...

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    611

Типово

Цитата Допис від HackerHead Переглянути допис
    Я было уже начал думать что ПЕТУШОГ голимая рыбка... потому ее обычно не продают а дарят...
    для начала, или маленького аквариума само то

прост страниц 50 или 60 назад отдавали сию живность

Звідки Ви
    48°27’33”N34°57’33”E
    Дописів
    7 495

Типово

для начала, или маленького аквариума само то

прост страниц 50 или 60 назад отдавали сию живность
    Я что-то вспомнил из бурно децтва своего картинку - отетот петушог куплены на Троицком рынке поотрывал усе хвосты мои Золотым рыбкам и убрал перескопы телескопам... Гупаки и те остались без фастов!!!

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    611

Типово

Петух плохо совместим с вуалехвостой рыбой не зависимо от размера, хотя скалярии дают здачи так что петуха приходится отсаживать. Оптимально содержать либо по одиночке, либо с крупной не агресивной рыбой. У меня живет с барбусами и апистограммой и все довольны

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від birdy Переглянути допис
    Спробую дещо порадити.

Аератор, звісно, дуже потрібний! Не розумію, чим дихають ваші 10 риб у 140 літрах зі штучними рослинами!

СО2 потрібен для рослин. Сподіваюсь, ви вивчали біологію і знаєте, що таке .
    Дякую!
    я таки переплутала, аератор у нас працює

тепер піду по магазинах пройдусь, бо з фільтром таки не визначилась*-(

Сторінка 162 з 246 ПершаПерша ... 62112152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172212 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті