| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
12.9. Водієві забороняється:
- а) перевищувати максимальну швидкість, визначену технічною характеристикою даного транспортного засобу;
- б) перевищувати максимальну швидкість, зазначену в пунктах 12.4 — 12.7, на ділянці дороги, де встановлено дорожні знаки 3.29, 3.31, або на транспортному засобі, на якому встановлено розпізнавальний знак відповідно до підпункту «и» пункту 30.3 цих Правил;
- в) перешкоджати іншим транспортним засобам, рухаючись без потреби з дуже малою швидкістю;
- г) різко гальмувати (крім випадків, коли без цього неможливо запобігти дорожньо-транспортній пригоді).
Вы себе права вчера купили? о_О
На всяк випадок, коротко про себе - ЗСУ і да, 21 см.
мадмуазель, ну не томите. как вы думаете, там правый ряд свободен был в тот момент ? и что помешало Кельвину ехать по ПДД в правом ряду в этом случае ?
не, нифига не да. я думал не об этом. я думал о кабаке, который между мостами, справа (если ехать в центр), прямо возле воды
гыы
а сколько сейчас стоят права?
чтобы отдать фото и получить все документы?
(знаю что надо еще для формы сходить на экзамен и вождение сдать)
А меня просто кумарят, имбицилы, которые тормозят поток к левом ряду.
Хочешь ехать медленнее - прижмись вправо!
Горяшка, ничего личного просто факты.
Или на Вашем авто скорость 40 экономичнее скорости 80?![]()
600$ + бутылка виски без присутствия на экзамене.
Срок - 2 дня.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks