| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Идеология привлекательна.
Романтизм присутствует.
Устройство государства нравится.
Культурные ценности и наследие.
Ощущаю это внутренне.
Куда все - туда и я.
У спецслужбах вживають під гарний самоіронійний тост: "Щоб за нами не стежили!"![]()
І після цього все одно стежать і вистежуються - професійні деформації, так би мовити
Те ж і на форумах - як би легко я не ставився до шизухи, якою повівває на нас із-за Кремлівського муру, не можу не зазначити певну системність, цілеспрямованість і скоординованість дій цілого колективу нікнеймів, спрямованих на ідеологічно-пропагандивний результат
Крім таких як Ви, активних учасників дискусії із громадянською позицією і певними світоглядними принципами, форум читають тисячі дніпропетровців, переважно молодь, з іще не усталеними переконаннями і поглядами.
На тих, хто шукає нової інформації, нових підходів і візій, і спрямований інформаційно-психологічний удар наших десантованих "друзів". І хоча серед них чимало добровольців-шизофреників, кістяк діє досить професійно та ефективно
Если совсем коротко, тогда вам сюда.
А если вы спросили о поляках и их мутантах, тогда лучше понаблюдайте со стороны за собой сами.
)
veresk, ну якщо оця Ваша патологічна маячня про "не было, нет и быть не может" не українофобія, то, очевидно, -
пасивна мазо-москвофілія у надзвичайно збоченій формі
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks