Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Почему мы украинцы?

Голосували
138. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Идеология привлекательна.

3 2,17%
  • Романтизм присутствует.

10 7,25%
  • Устройство государства нравится.

3 2,17%
  • Культурные ценности и наследие.

30 21,74%
  • Ощущаю это внутренне.

73 52,90%
  • Куда все - туда и я.

19 13,77%
Сторінка 89 з 170 ПершаПерша ... 39798081828384858687888990919293949596979899139 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3398, показано з 1 761 по 1 780.

Тема: Почему мы украинцы?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Andriy Переглянути допис
    Цілком серйозно - я намагаюся розворушити українців на глибинне переосмислення свого етнічного "я". Звідти - один крок до усвідомлення місії України в світі
    Ой, тільки не о міссії Хай це зараз ми обговрювати не будемо

Rola
    Guest

Типово

можно я ниче миру нести не буду?
    дякую.

Звідки Ви
    От Днепр до Дона
    Дописів
    8 448

Типово

Мда... Ну отпраздновали же 9 Мая у нас. Красавчеги. Блевали потом на все те же ленточки.

Ну так что там с Сибирью и херами? Или они уже ... Типа как в рекламе Сибирь и хер - вместе веселее!
    Белая гвардия люмпенской Украины
    Беспечно Ваш, ЭС ША

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Ой, тільки не о міссії Хай це зараз ми обговрювати не будемо
    А де і коли ми, українці, будемо це обговорювати? На якому комунікативному майданчику?

Чи Ви змирилися з тим, що московська публіка перетворила форум на агітпропівську клоаку?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

А де і коли ми, українці, будемо це обговорювати? На якому комунікативному майданчику?

Чи Ви змирилися з тим, що московська публіка перетворила форум на агітпропівську клоаку?
    Я не хочу воювати. Я не хочу сприймати цих клоунів за зло. Нехай вони як хочуть божеволюють, але я знаю, що здорові сили не будуть сприймати цієї агресії. Сміх це зброя посильніше пістолету

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Я не хочу воювати. Я не хочу сприймати цих клоунів за зло. Нехай вони як хочуть божеволюють, але я знаю, що здорові сили не будуть сприймати цієї агресії. Сміх це зброя посильніше пістолету
    І я не хочу воювати, але й перестрілюватися зі сміхопістолетів вважаю даремним зайняттям - лише певним різновидом війни.

Вихід є - говорити про своє, про те, що необхідно нам для того, щоби бути господарями у власному домі, щоби усвідомлювати себе і свою місію в цьому світі. Інакше всі ці потоки слів намарно - суєта суєт

mirock
    Guest

Типово

І я не хочу воювати, але й перестрілюватися зі сміхопістолетів вважаю даремним зайняттям - лише певним різновидом війни.

Вихід є - говорити про своє, те, що необхідно нам для того, щоби бути господарями у власному домі, щоби усвідомлювати себе і свою місію в цьому світі. Інакше всі ці потоки слів намарно - суєта суєт
    Андрей, возьмем тайм аут. Я не против поболтать на серьёзные темы, но сегодня не тот настрой.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Вихід є - говорити про своє, те, що необхідно нам для того, щоби бути господарями у власному домі, щоби усвідомлювати себе і свою місію в цьому світі. Інакше всі ці потоки слів намарно - суєта суєт
    Хмм..але ті, які приходять вони не того гатунку...Ви що не побачили, що їм не потрібна ваша правда???

mirock
    Guest

Типово

Хмм..але ті, які приходять вони не того гатунку...Ви що не побачили, що їм не потрібна ваша правда???
    та им и своя триста лет не нужна

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Сподіваюся, мої думки потрібні Вам, а Ваші, уж точно, потрібні мені

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від mirock Переглянути допис
    Андрей, возьмем тайм аут. Я не против поболтать на серьёзные темы, но сегодня не тот настрой.
    mirock, згода, самому ніяково від щорічного ритуального танку канібалів на кістках

mirock
    Guest

Типово

mirock, згода, самому ніяково від щорічного ритуального танку канібалів на кістках
    До речі, я вже казав в інщій темі, ці пришелепкуваті йолопуваті тупаки що пруть к нам на форум з росії, зовсім не схожі на більшість тих росіян з якими я багато спілкуюся на професійних форумах. Це мать якийсь самий мерзотний прошарок к нам стежку протоптав. Бо дуже вони зось між собою схожі - і приходять тільки зпотворювать і багнюку розплескувать. Ніякого конструктиву немає від них.

Rola
    Guest

Типово

До речі, я вже казав в інщій темі, ці пришелепкуваті йолопуваті тупаки що пруть к нам на форум з росії, зовсім не схожі на більшість тих росіян з якими я багато спілкуюся на професійних форумах. Це мать якийсь самий мерзотний прошарок к нам стежку протоптав. Бо дуже вони зось між собою схожі - і приходять тільки зпотворювать і багнюку розплескувать. Ніякого конструктиву немає від них.
    а нашО він їм? ми ж не збераємося комунізму будувати разом?

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Це якісь інтернет-мутанти
    Я на повному серйозі впевнений, що більша частина з них на постійних засадах працює в одній і тій же агітпропівській бригаді. Гадаю, зміг би провести доказовий контент-аналіз

mirock
    Guest

Типово

Цитата Допис від Rola Переглянути допис
    авжеж. Тоді якого біса цей сморід до нас пронікає? Якась мета повинна бути ж?

mirock
    Guest

Типово

Я на повному серйозі впевнений, що більша частина з них на постійних засадах працює в одній і тій же агітпропівській бригаді. Гадаю, зміг би провести доказовий контент-аналіз
    Оце ще часу вам не шкода - троллів классіфікувати.

Дописів
    818

Типово

"по той бік добра і зла" (с)

)))))))))))))))))))))

Rola
    Guest

Типово

mirock,яка мета у амьоби? їй нема чим про це думати.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Тю, а Ви не бачили інфи де рашка збільшила видатки на інет пропаганду?

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від Rola Переглянути допис
    Типу намагаються маніпулювати нашими засаленими хохлозвивинами, хочуть, щоби ми покаялися за сам факт свого існування та публічно спростували його

А насамкінець, щоби ми, невдячні хохли, підписали зізнання, що весь цей час - починаючи з часів Божа та Кия - працювали на австро-американський генштаб

І що ми, огидні зрадники Великої справи Третього Риму, нарешті, добровільно звільняємо незаконно зайняту нами "істінно русскую зємлю" і передаємо її справжнім великоросійським господарям

Сторінка 89 з 170 ПершаПерша ... 39798081828384858687888990919293949596979899139 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті