| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Идеология привлекательна.
Романтизм присутствует.
Устройство государства нравится.
Культурные ценности и наследие.
Ощущаю это внутренне.
Куда все - туда и я.
можно я ниче миру нести не буду?
дякую.
Мда... Ну отпраздновали же 9 Мая у нас. Красавчеги. Блевали потом на все те же ленточки.
Ну так что там с Сибирью и херами? Или они уже ... Типа как в рекламе Сибирь и хер - вместе веселее!
Белая гвардия люмпенской Украины
Беспечно Ваш, ЭС ША
І я не хочу воювати, але й перестрілюватися зі сміхопістолетів вважаю даремним зайняттям - лише певним різновидом війни.
Вихід є - говорити про своє, про те, що необхідно нам для того, щоби бути господарями у власному домі, щоби усвідомлювати себе і свою місію в цьому світі. Інакше всі ці потоки слів намарно - суєта суєт
До речі, я вже казав в інщій темі, ці пришелепкуваті йолопуваті тупаки що пруть к нам на форум з росії, зовсім не схожі на більшість тих росіян з якими я багато спілкуюся на професійних форумах. Це мать якийсь самий мерзотний прошарок к нам стежку протоптав. Бо дуже вони зось між собою схожі - і приходять тільки зпотворювать і багнюку розплескувать. Ніякого конструктиву немає від них.
Типу намагаються маніпулювати нашими засаленими хохлозвивинами, хочуть, щоби ми покаялися за сам факт свого існування та публічно спростували його
А насамкінець, щоби ми, невдячні хохли, підписали зізнання, що весь цей час - починаючи з часів Божа та Кия - працювали на австро-американський генштаб
І що ми, огидні зрадники Великої справи Третього Риму, нарешті, добровільно звільняємо незаконно зайняту нами "істінно русскую зємлю" і передаємо її справжнім великоросійським господарям![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks