Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Почему мы украинцы?

Голосували
138. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Идеология привлекательна.

3 2,17%
  • Романтизм присутствует.

10 7,25%
  • Устройство государства нравится.

3 2,17%
  • Культурные ценности и наследие.

30 21,74%
  • Ощущаю это внутренне.

73 52,90%
  • Куда все - туда и я.

19 13,77%
Сторінка 25 з 170 ПершаПерша ... 15161718192021222324252627282930313233343575125 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3398, показано з 481 по 500.

Тема: Почему мы украинцы?

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Цитата Допис від Чугун Переглянути допис
    смотрю и глазам своим не верю! толкуют о какой то Украине и украинцах. Только где они?
    Будучи на одном из форумов, я в таком же духе отозвался об России. И получил вполне справедливый бан, хотя форум меганационалистический и украинский. Посему советую, мил человек, быть чуток попроще. Потому как можно и на бан нарваться. И это будет справедливо.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Звідки Ви
    Днепропетровск, Российская Федерация
    Дописів
    3 603

Типово

Цитата Допис від Stank Переглянути допис
    Будучи на одном из форумов, я в таком же духе отозвался об России. И получил вполне справедливый бан, хотя форум меганационалистический и украинский. Посему советую, мил человек, быть чуток попроще. Потому как можно и на бан нарваться. И это будет справедливо.
    от захватчиков моей Родины я ожидаю любых выпадов

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

По суті теми. Я українець і на те є кілька причин:

1. Мої батьки та діди - українці, які передали мені знання про приналежність до мого народу і прищепили повагу до його землі, хоча й не змогли навчити мене нашої мови.

2. Мій дід по батьковій лінії розповів мені історію нашого старого козацького роду до кінця 18 століття, а легендарну - до середини 17-го.

3. Мій прадід за матір"ю, приїхавши зі Стародубщини на Донбас, віддав дітей до української школи - "щоб вони знали рідну мову лучче за мене" і я ЧОМУСЬ дізнався про це від свого майже дощенту зрусифікованого дідуся.

4. Мені пощастило застати Перебудову - добу перемін та національного відродження, які розкрили мені очі на Імперію та долю України. І я безкінечно вдячний своєму вчителеві-єврею за те, що він одкрив мені саму можливість незалежності моєї країни.

5. Я відчуваю дух і биття цієї землі, кровний і духовний зв"язок із живими і мертвими і ненародженими поколіннями українців, я вивчив історію та мову мого народу, і виховую своїх дітей українцями.

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

В.В. Путин очень сконцентрирован и собирается вырвать присосавшегося укровампира из доброго и большого сердца Киевской Руси.
    Та тільки руки він тягне прямо із ж...пи - того місця, де була ваша Московія у добу Київської Русі

Почетный форумчанин
    Пара года 2006 (Morgenstern)
    Иноземный огородник года 2013
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

Цитата Допис від Andriy Переглянути допис
    Та тільки руки він тягне прямо із ж...пи - того місця, де була ваша Московія у добу Київської Русі
    Да она и потом там долго была -- в татаро-монгольской заднице.
    Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens

Звідки Ви
    Дописів
    3 603

Типово

По суті теми. Я українець і на те є кілька причин:

1. Мої батьки та діди - українці, які передали мені знання про приналежність до мого народу і прищепили повагу до його землі, хоча й не змогли навчити мене нашої мови.

2. Мій дід по батьковій лінії розповів мені історію нашого старого козацького роду до кінця 18 століття, а легендарну - до середини 17-го.

3. Мій прадід за матір"ю, приїхавши зі Стародубщини на Донбас, віддав дітей до української школи - "щоб вони знали рідну мову лучче за мене" і я ЧОМУСЬ дізнався про це від свого майже дощенту зрусифікованого дідуся.

4. Мені пощастило застати Перебудову - добу перемін та національного відродження, які розкрили мені очі на Імперію та долю України. І я безкінечно вдячний своєму вчителеві-єврею за те, що він одкрив мені саму можливість незалежності моєї країни.

5. Я відчуваю дух і биття цієї землі, кровний і духовний зв"язок із живими і мертвими і ненародженими поколіннями українців, я вивчив історію та мову мого народу, і виховую своїх дітей українцями.
    украинцы - это люди которые решили развалить Великую Киевскую Русь. Самоназвались и пытаются сейчас создать свое государство, шовинистически попирая права живущих на этой земле людей.

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

от захватчиков моей Родины я ожидаю любых выпадов
    Мы на своей земле - земле уличей, полян и деревлян. На земле Святослава, Володимира и Кыя. Твоя настоящая родина - Пайцза, дарованная Батыем своему кровнику, предателю Руси и заодно одному вашему святому...

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

украинцы - это люди которые решили развалить Великую Киевскую Русь. Самоназвались и пытаются сейчас создать свое государство, шовинистически попирая права живущих на этой земле людей.
    Навіть руки марати об таких як ти не хочеться. Не забувай - ти зазіхнув на моїх дідів, мій рід і мій народ

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

mirock, я особисто Вам дуже вдячний за цю тему, вона допомагає кожному із нас переосмислити шлях до свого етнічного "я", усвідомити його саме як вибір, а не лише генетичну, географічну, політичну чи історико-культурну даність. Щиро дякую)))

Звідки Ви
    Дописів
    3 603

Типово

Навіть руки марати об таких як ти не хочеться. Не забувай - ти зазіхнув на моїх дідів, мій рід і мій народ
    если хотите жить в своей "Украине", Вам придется создать свою резервацию (я предполагаю это будут карпатские горы). Выдавить русских с их исконных земель не удастся

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

если хотите жить в своей "Украине", Вам придется создать свою резервацию (я предполагаю это будут карпатские горы). Выдавить русских с их исконных земель не удастся
    Чугункін, Ви мене шокуєте своєю дзвінкою та щирою твердолобістю.
    Невже Ви не розумієте, що в резервації - саме Ви і створена вона лише Вашою уявою.
    Ви дійшли до смішних і прикрих як для здорової людини речей - заперечуєте існування українців, їхньої мови, історії, культури.
    При цьому все, що нагадує Вам про їхнє існування Ви сприймаєте як вороже вторгнення у підкорку та психологічне насильство над Вашим внутрішнім світом.
    Вас не дивує, що в Україні понад 77% відсотків людей заліковує себе до цього неіснуючого у Вашій уяві народу?
    Востаннє редагував Andriy: 03.05.2009 о 01:24

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

До речі, Чугункін, Ви прогуглили, що таке пайцза чи досі неприкаяно шукаєте батьківщину серед незрозуміло звідки виниклих хохло-укрів, які запосіли життєвий простір вашого "істинно слов"янського народу"?

Звідки Ви
    Дописів
    3 603

Типово

До речі, Чугункін, Ви прогуглили, що таке пайцза чи досі неприкаяно шукаєте батьківщину серед незрозуміло звідки виниклих хохло-укрів, які запосіли життєвий простір вашого "істинно слов"янського народу"?
    моя Родина Киевская Русь! Мне других мест искать не надо

Дописів
    5 697

Типово

А это хде?
    vodka pour, play balalayka...
    error 404

Звідки Ви
    Дописів
    3 603

Типово

Цитата Допис від ™абырвалГ Переглянути допис
    А это хде?
    я ж Вам говорю что никакой Украины нет, а Вы ленитесь учебник истории открыть

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Я Вас дуже розчарую, але вже понад 1 500 років це місце зайнято хохлоукрами, їхніми предками та нащадками. Так що, перед тим як оселитися у домівці, спробуйте навчитися поважати господарів. Повірте, ми можемо бути дуже гостинними

Звідки Ви
    Дописів
    3 603

Типово

Я Вас дуже розчарую, але вже понад 1 500 років це місце зайнято хохлоукрами, їхніми предками та нащадками. Так що, перед тим як оселитися у домівці, спробуйте навчитися поважати господарів. Повірте, ми можемо бути дуже гостинними
    по последним данным Секретариата Президента украм более 140.000 лет
    А про какое место, простите мы ведем беседу. Про Екатеринослав, если я не ошибаюсь? Если это так, то хозяин здесь русский человек

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

я ж Вам говорю что никакой Украины нет

- Ты суслика видишь?

- Нет

- А он есть!

Чугункин, лечите зрение - мой Вам искренний совет

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Про Екатеринослав ... то хозяин здесь русский человек

Только Вы это никому на улице не говорите - очень хочется еще Вас на форумах почитать.

А может и защититься на таком удивительно редкостном экземпляре - ну полное ж вытеснение реальности!!!

Звідки Ви
    Дописів
    3 603

Типово

- Ты суслика видишь?

- Нет

- А он есть!

Чугункин, лечите зрение - мой Вам искренний совет
    украинцы это искусственная нация, бунтующе возникшая на территории Малороссии. Пылкое желание быть чем то обособленным от Киевской Руси не делает чести этим людям, как дитяти отрекшемуся от матери

Сторінка 25 з 170 ПершаПерша ... 15161718192021222324252627282930313233343575125 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті