| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Идеология привлекательна.
Романтизм присутствует.
Устройство государства нравится.
Культурные ценности и наследие.
Ощущаю это внутренне.
Куда все - туда и я.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
По суті теми. Я українець і на те є кілька причин:
1. Мої батьки та діди - українці, які передали мені знання про приналежність до мого народу і прищепили повагу до його землі, хоча й не змогли навчити мене нашої мови.
2. Мій дід по батьковій лінії розповів мені історію нашого старого козацького роду до кінця 18 століття, а легендарну - до середини 17-го.
3. Мій прадід за матір"ю, приїхавши зі Стародубщини на Донбас, віддав дітей до української школи - "щоб вони знали рідну мову лучче за мене" і я ЧОМУСЬ дізнався про це від свого майже дощенту зрусифікованого дідуся.
4. Мені пощастило застати Перебудову - добу перемін та національного відродження, які розкрили мені очі на Імперію та долю України. І я безкінечно вдячний своєму вчителеві-єврею за те, що він одкрив мені саму можливість незалежності моєї країни.
5. Я відчуваю дух і биття цієї землі, кровний і духовний зв"язок із живими і мертвими і ненародженими поколіннями українців, я вивчив історію та мову мого народу, і виховую своїх дітей українцями.
mirock, я особисто Вам дуже вдячний за цю тему, вона допомагає кожному із нас переосмислити шлях до свого етнічного "я", усвідомити його саме як вибір, а не лише генетичну, географічну, політичну чи історико-культурну даність. Щиро дякую)))
Чугункін, Ви мене шокуєте своєю дзвінкою та щирою твердолобістю.
Невже Ви не розумієте, що в резервації - саме Ви і створена вона лише Вашою уявою.
Ви дійшли до смішних і прикрих як для здорової людини речей - заперечуєте існування українців, їхньої мови, історії, культури.
При цьому все, що нагадує Вам про їхнє існування Ви сприймаєте як вороже вторгнення у підкорку та психологічне насильство над Вашим внутрішнім світом.
Вас не дивує, що в Україні понад 77% відсотків людей заліковує себе до цього неіснуючого у Вашій уяві народу?
Востаннє редагував Andriy: 03.05.2009 о 01:24
До речі, Чугункін, Ви прогуглили, що таке пайцза чи досі неприкаяно шукаєте батьківщину серед незрозуміло звідки виниклих хохло-укрів, які запосіли життєвий простір вашого "істинно слов"янського народу"?
vodka pour, play balalayka...
error 404
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks