Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 17 з 57 ПершаПерша ... 789101112131415161718192021222324252627 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1122, показано з 321 по 340.

Тема: Подняли в 3 раза тарифы на электроэнергию для населения !!!

Звідки Ви
    Родина
    Дописів
    2 305

Типово

L_Pt, вы ответите на мои вопросы, или будете переключатся на других?
    Облокотясь на подоконник, кто-то счастливый глянет в окно, а на улицах темных, насилует гопник, малолетку весну...(с) Д`ркин

Дописів
    24 545

Типово

Aristey, я не розумію вашого питання.

Шурик Г. (гость) , ось за час 01-10.03.

pal, зараз телефон встановлюють за пару тижнів. Хоча я розумію про що ви, про характер наших монополістів. В будь якому випадку ціна – це лише перший крок. Можу ще раз порівняти з транспортом – маршрутки та електротранспорт. При усій нашій ненависті до перших з електротранспортом в місті повний жах. А чому? Тому що їм чим менше тим вигідніше.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Aristey, я не розумію вашого питання.

Шурик Г. (гость) , ось за час 01-10.03.

pal, зараз телефон встановлюють за пару тижнів. Хоча я розумію про що ви, про характер наших монополістів. В будь якому випадку ціна – це лише перший крок. Можу ще раз порівняти з транспортом – маршрутки та електротранспорт. При усій нашій ненависті до перших з електротранспортом в місті повний жах. А чому? Тому що їм чим менше тим вигідніше.
    ну и где там закупочная по 50 коп.... закупочная 25 продажа 28 или я не то высмотрел
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ну и где там закупочная по 50 коп.... закупочная 25 продажа 28 или я не то высмотрел
    Це на мережі 110 кВольт
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Друг животных года 2012
    Милосердие года 2013
    Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    10 528

Типово

де митинг будет? я пойду. Я и так до хрена плачу за 750 кВт каждый месяц. У меня стоит бак на 80 л,холодильник, стиралка, комп. Пылесос. Свет выключаю, воду горячую, когда зубы чищу выключаю. На чем экономить? бак отключить и в ведре греть?

Звідки Ви
    Родина
    Дописів
    2 305

Типово

Вы ответили Шурику, что нужно из себя выдавливать социализм.
    Я спрашиваю Вас:
    А что вы предлагаете вместо социализма?
    Вы мне отвечаете:
    Aristey

Платити постачальникам стільки, щоб їм було вигідно нам постачати. Щоб на вимогу збільшити потужність каналу вони відповідали: «Так точно! Ви тільки купуйте…».

А зараз ми для них навантаження як пільговики для міського транспорту.
    Я отвечаю:
    Простите.. уважаемый.. я спросил: Что вы предлагаете, тоесть какую структуру, а не что делать и сколько платить депутатам и власти. Вы вкурсе, что денег много не бывает?

Я запрошую зрозумiло?
    Облокотясь на подоконник, кто-то счастливый глянет в окно, а на улицах темных, насилует гопник, малолетку весну...(с) Д`ркин

Дописів
    24 545

Типово

Aristey
    Я запрошую зрозумiло?
    Не зовсім. Ви хочете від мене рецепт ідеального громадського суспільства та законів як треба жити? Цього в мене немає. Нажаль, я далеко не месія...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Це на мережі 110 кВольт
    и что цена возрастает в три раза только из за перевода в 220 или 380 ой какие неэффективные у нас сети... по Вашей версии

Дописів
    24 545

Типово

и что цена возрастает в три раза только из за перевода в 220 или 380 ой какие неэффективные у нас сети... по Вашей версии
    Ну якщо це для вас є відкровенням...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Ну якщо це для вас є відкровенням...
    .. слив защитан

Дописів
    24 545

Типово

Шурик Г. (гость), на мережі 220 вольт зазвичай втрати досягають 40%. Ну потрібно розуміти, що більшість «втрат» - крадіжки.

. слив защитан
    З чого? це ви тут нібито щось хотіли сказати.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Шурик Г. (гость), на мережі 220 вольт зазвичай втрати досягають 40%. Ну потрібно розуміти, що більшість «втрат» - крадіжки.

З чого? це ви тут нібито щось хотіли сказати.
    я хотел сказать что я в теме, просто в теме... а Вы пытаетесь рассуждать исходя из даных с нета...
    ЗЫ а по поводу потерь это отдельный разговор, я знаю город в области где в свое время "потери" достигали 73% ну что.. считаете нормальным переложить оплату за ворованую энергию на тех кто ее не ворует..

Звідки Ви
    Пересеченная распи*дяйством местность
    Дописів
    21 990

Типово

Цитата Допис від Лука Переглянути допис
    де митинг будет? я пойду. Я и так до хрена плачу за 750 кВт каждый месяц. У меня стоит бак на 80 л,холодильник, стиралка, комп. Пылесос. Свет выключаю, воду горячую, когда зубы чищу выключаю. На чем экономить? бак отключить и в ведре греть?
    Не верю! (с) Разберитесь с соседями, возможно они ваше мотают!

У меня высотка, газа нет вобще - 2 комнаты, 2 жильца - бойлер, электропечь, электрочайник, комп, телевизор, иногда включаю масляный нагреватель = 300-350 квт, максимум 400! Летом больше 200 редко бывает! И это при том что печка электрическая!

зы. свет уходя выключаю, бойлер утром, уходя на работу тоже выключаю..

Как народ по 700 кВт нажигает? загадка!
    Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!

Дописів
    24 545

Типово

Шурик Г. (гость)
    я хотел сказать что я в теме, просто в теме...
    Як ж я про це тільки забув… Це з Шурик, він завжди в теміб тільки його участь закінчується на повторюванні ідіом.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Шурик Г. (гость)
    Як ж я про це тільки забув… Це з Шурик, він завжди в теміб тільки його участь закінчується на повторюванні ідіом.
    повторюсь пожалуй...

.. слив защитан

Звідки Ви
    Родина
    Дописів
    2 305

Типово

Aristey

Не зовсім. Ви хочете від мене рецепт ідеального громадського суспільства та законів як треба жити? Цього в мене немає. Нажаль, я далеко не месія...
    Тодi навiщо ви пропонуэте задавити в собi социалiзм? Якщо ви не маете рецепту панацеї, навiщо пропонувати забути то, що, нас якось держе на плаву?
    Я розумiю що социалiзм цэ утопiя, але замiсть цього потрiбно щось пропонувати. Але що? Якщо э пропаганда забути, значить э i те, що замiнить цэ. Так нарештi що цэ?

PS. буква "Э" русская. Точнее росiйська. Кому як зручнiше.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    1 991

Типово

Цитата Допис від Лука Переглянути допис
    аналогично...и на чем экономить - непонятно

Звідки Ви
    Пересеченная распи*дяйством местность
    Дописів
    21 990

Типово

Цитата Допис від Aristey Переглянути допис
    Тодi навiщо ви пропонуэте задавити в собi социалiзм? Якщо ви не маете рецепту панацеї, навiщо пропонувати забути то, що, нас якось держе на плаву?
    На самом деле ситуация замкнутого круга! Газ подорожал, часть народу перейдут на инд. электрич. отопление, в итоге - нагрузка на сеть и ВСЕ сидят без электричества вобще, я испытал подобное на себе этой зимой, неприкольно когда половина 16-ки сидит без электричества, я к соседям бегал чайник кипятить..

Т.е. надо быть готовым к сильному скачку потребления дешевого электричества и к перегрузкам сетей, или поднимать цену на эл-во чтобы оно не было дешевым, или срочно реконструировать инфраструктуру сетей, на что, наверняка скажут что нет ни средств, ни времени!
    Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!

Дописів
    24 545

Типово

Aristey, в мене, зрозуміло, немає рецептів життя, але чомусь зрозуміло, що кожен повинен витрачати стільки, скільки згоден за це заплатити. Гадаю, це вам зрозуміло, якщо стосується пива, але чому не зрозуміло про електрику?

Дописів
    12 625

Типово

Цитата Допис від vch Переглянути допис
    Не верю! (с) Разберитесь с соседями, возможно они ваше мотают!

У меня высотка, газа нет вобще - 2 комнаты, 2 жильца - бойлер, электропечь, электрочайник, комп, телевизор, иногда включаю масляный нагреватель = 300-350 квт, максимум 400! Летом больше 200 редко бывает! И это при том что печка электрическая!

зы. свет уходя выключаю, бойлер утром, уходя на работу тоже выключаю..

Как народ по 700 кВт нажигает? загадка!

А вот такой нескромный вопрос - у Вас счетчик новый (электронный) или старый? Если новый, то как давно устанавливали - менее года назад или более?

Думаю, ответы на данный вопрос много прояснят

Сторінка 17 з 57 ПершаПерша ... 789101112131415161718192021222324252627 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті