L_Pt, вы ответите на мои вопросы, или будете переключатся на других?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
L_Pt, вы ответите на мои вопросы, или будете переключатся на других?
Облокотясь на подоконник, кто-то счастливый глянет в окно, а на улицах темных, насилует гопник, малолетку весну...(с) Д`ркин
Aristey, я не розумію вашого питання.
Шурик Г. (гость) , ось за час 01-10.03.
pal, зараз телефон встановлюють за пару тижнів. Хоча я розумію про що ви, про характер наших монополістів. В будь якому випадку ціна – це лише перший крок. Можу ще раз порівняти з транспортом – маршрутки та електротранспорт. При усій нашій ненависті до перших з електротранспортом в місті повний жах. А чому? Тому що їм чим менше тим вигідніше.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
де митинг будет? я пойду. Я и так до хрена плачу за 750 кВт каждый месяц. У меня стоит бак на 80 л,холодильник, стиралка, комп. Пылесос. Свет выключаю, воду горячую, когда зубы чищу выключаю. На чем экономить? бак отключить и в ведре греть?
Вы ответили Шурику, что нужно из себя выдавливать социализм.
Я спрашиваю Вас:
А что вы предлагаете вместо социализма?
Вы мне отвечаете:
Я отвечаю:
Простите.. уважаемый.. я спросил: Что вы предлагаете, тоесть какую структуру, а не что делать и сколько платить депутатам и власти. Вы вкурсе, что денег много не бывает?
Я запрошую зрозумiло?
Облокотясь на подоконник, кто-то счастливый глянет в окно, а на улицах темных, насилует гопник, малолетку весну...(с) Д`ркин
Aristey
Не зовсім. Ви хочете від мене рецепт ідеального громадського суспільства та законів як треба жити? Цього в мене немає. Нажаль, я далеко не месія...Я запрошую зрозумiло?
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Шурик Г. (гость), на мережі 220 вольт зазвичай втрати досягають 40%. Ну потрібно розуміти, що більшість «втрат» - крадіжки.
З чого? це ви тут нібито щось хотіли сказати.. слив защитан
я хотел сказать что я в теме, просто в теме... а Вы пытаетесь рассуждать исходя из даных с нета...
ЗЫ а по поводу потерь это отдельный разговор, я знаю город в области где в свое время "потери" достигали 73% ну что.. считаете нормальным переложить оплату за ворованую энергию на тех кто ее не ворует..![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Не верю! (с) Разберитесь с соседями, возможно они ваше мотают!
У меня высотка, газа нет вобще - 2 комнаты, 2 жильца - бойлер, электропечь, электрочайник, комп, телевизор, иногда включаю масляный нагреватель = 300-350 квт, максимум 400! Летом больше 200 редко бывает! И это при том что печка электрическая!
зы. свет уходя выключаю, бойлер утром, уходя на работу тоже выключаю..
Как народ по 700 кВт нажигает? загадка!
Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!
Шурик Г. (гость)
Як ж я про це тільки забув… Це з Шурик, він завжди в теміб тільки його участь закінчується на повторюванні ідіом.я хотел сказать что я в теме, просто в теме...
Тодi навiщо ви пропонуэте задавити в собi социалiзм? Якщо ви не маете рецепту панацеї, навiщо пропонувати забути то, що, нас якось держе на плаву?
Я розумiю що социалiзм цэ утопiя, але замiсть цього потрiбно щось пропонувати. Але що? Якщо э пропаганда забути, значить э i те, що замiнить цэ. Так нарештi що цэ?
PS. буква "Э" русская. Точнее росiйська. Кому як зручнiше.
На самом деле ситуация замкнутого круга! Газ подорожал, часть народу перейдут на инд. электрич. отопление, в итоге - нагрузка на сеть и ВСЕ сидят без электричества вобще, я испытал подобное на себе этой зимой, неприкольно когда половина 16-ки сидит без электричества, я к соседям бегал чайник кипятить..
Т.е. надо быть готовым к сильному скачку потребления дешевого электричества и к перегрузкам сетей, или поднимать цену на эл-во чтобы оно не было дешевым, или срочно реконструировать инфраструктуру сетей, на что, наверняка скажут что нет ни средств, ни времени!
Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!
Aristey, в мене, зрозуміло, немає рецептів життя, але чомусь зрозуміло, що кожен повинен витрачати стільки, скільки згоден за це заплатити. Гадаю, це вам зрозуміло, якщо стосується пива, але чому не зрозуміло про електрику?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks