Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 390 з 394 ПершаПерша ... 290340380381382383384385386387388389390391392393394 ОстанняОстання
Всього знайдено 7880, показано з 7 781 по 7 800.

Тема: Загальне флудільне

Дописів
    56 668

Типово

Еж,не знаю кто тебе сказал что ты офигенный провокатор,но тебе соврали. Ты просто недоделанное чмо. И провокатор из тебя как из говна пуля.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 734

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Еж,не знаю кто тебе сказал что ты офигенный провокатор,но тебе соврали. Ты просто недоделанное чмо. И провокатор из тебя как из говна пуля.
    У тебя уже полыхает
    Варешку понесло

Звідки Ви
    ZP
    Дописів
    625

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    я думаю, омолодят. Снизят до 22 лет призывной возврат...
    мабуть до 23х

Міноборони та Мінекономіки підтвердили відсутність механізму бронюванням чоловіків 23-24 років*

Станом на сьогодні в українському законодавстві фактично сформувалася «сіра зона» для чоловіків віком 23 та 24 років.

Наразі бронювання для більшості чоловіків до 25 років залишається недоступним, тоді як можливість виїзду за кордон практично відсутня.

У 23-24 роки чоловік уже втрачає віковий виняток для перетину кордону, але водночас ще не отримує доступу до механізму бронювання. У результаті виникає розрив між встановленими обмеженнями та доступними державними механізмами захисту.

Мінекономіки повідомило, що питання запровадження економічного резерву для цієї категорії працівників навіть не розглядалося, тоді як Міноборони фактично визнає статус призовника бар’єром для забезпечення трудових прав.

https://censor.net/n4019832

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 734

Типово

Всех причастных
    С Днем Независимости

Звідки Ви
    ZP
    Дописів
    625

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    ...Повышать за 60 это маразм.Говорят,что и от новичков 55+ ноль проку.
    https://www.pravda.com.ua/news/2026/08/24/8050080/

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 732

Типово

Кажуть в Одесі знімали якесь кіно про газові камери Освенціму

"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 734

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Кажуть в Одесі знімали якесь кіно про газові камери Освенціму

Потрібна мобілізація жінок в Україні. Моя донька воювала в Афганістані. Моя дружина воювала в Гренаді. Жінки воюють не гірше за чоловіків, – Келлог.

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 732

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Потрібна мобілізація жінок в Україні. Моя донька воювала в Афганістані. Моя дружина воювала в Гренаді. Жінки воюють не гірше за чоловіків, – Келлог.
    Та це всім зрозуміло що мобілізація баб буде. Питання часу

ЗІ: ну не мажорчиків же мобілізувати, та не кашляківську піхоту (там всі з інвалідськими посвідченнями)
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    71 203

Типово

А посад ддя них скоко гарних, тока мне сегодня рассказали, бухгалтерша, кадровичка, діловодша, и зарплаты тоже гуд...)))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 734

Типово

Сидит такой кот келог
    Представитель самой сильной страны и самой сильной армии, мужик.
    И такой, в Украине могут и женщины еще повоевать, ну и дети, его дочь ведь воевала. ))

И это на фоне того что в рашке фиксируется мобилизация(бусификация) в 17 регионах

Дописів
    26 211

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    А посад ддя них скоко гарних, тока мне сегодня рассказали, бухгалтерша, кадровичка, діловодша, и зарплаты тоже гуд...)))
    і згідно діючого законодавства, при наявності неповнолітньої дитини служити може тільки один з батьків. тобто бухгалтерша, кадровичка, діловодша даже без гуд зарплаты, вполне себе ничего - и муж дома и заслуженные почет с уважением от окружающих.
    только с улицы устроится думаю не так просто барышне сейчас в ЗСУ, кроме разве медиком в штурмовые подразделения или связистом к примеру туда же.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 734

Типово Загальне флудільне

️Міноборони використало кошти, закладені в бюджет до кінця цього року, але загальний дефіцит на даний момент становить $27 млрд (!), – Зеленський.

Україні потрібно щонайменше 300 ракет для Patriot, щоб пройти зиму;
    рф намагається влаштувати повну блокаду морського коридору, але щодня ним все одно проходять 3–4 судна;
    Україна розглядає кілька варіантів захисту коридору. Серед них – переговорний трек з рф та посилення ППО.

Это то что федоров потратил деньги что на зп солдатам до конца года

Дописів
    71 203

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    при наявності неповнолітньої дитини
    служити може тільки один з батьків
    и муж дома
    и заслуженные почет с уважением
    Как будто ето чтото плохое. Звучит просто прекрасно, муж, дети, работа, зарплата...

Непонятно к чему вы ведете(((
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    56 668

Типово

У тебя уже полыхает
    Варешку понесло
    В твоих тупорылые фантазиях.))
    А вот то,что тебя аж так задело,что в Украине даже пенсы могут работать и быть полезными, лишь подтверждает твое осознание собственной неполноценности . И это хорошо.
    Востаннє редагував Антуриум: 24.08.2026 о 18:19

Дописів
    56 668

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Та це всім зрозуміло що мобілізація баб буде. Питання часу

ЗІ: ну не мажорчиків же мобілізувати, та не кашляківську піхоту (там всі з інвалідськими посвідченнями)
    Ещё вчера хотела тебя спросить,чем тебе твоя дочурка ( сколько ей ? 20?) так насолила,что каждый день вопишь про " надо мобилизовать нерожавших баб"?

Дописів
    56 668

Типово

і згідно діючого законодавства, при наявності неповнолітньої дитини служити може тільки один з батьків. тобто бухгалтерша, кадровичка, діловодша даже без гуд зарплаты, вполне себе ничего - и муж дома и заслуженные почет с уважением от окружающих.
    только с улицы устроится думаю не так просто барышне сейчас в ЗСУ, кроме разве медиком в штурмовые подразделения или связистом к примеру туда же.
    И тут повторяются ошибки 22 года.
    Тогда так же военкоматы перебирали "харчами", решая кого брать кого не брать. Чем отбили охоту идти воевать минимум половине желающих. Так же просрали молодежь. Так берегли будущий лохторат,что половина выехала и никогда не вернётся, а часть сейчас на ТОТ воюет за парашу или на подконтрольным нам территориям жжет машины ЗСУ и наводят кацапские ракеты и дроны.
    Продолжается делёжка граждан на военных и так называемых каких-то " мирных в воюющей стране", где их априори быть не может пока идёт война.

Дописів
    26 211

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Как будто ето чтото плохое. Звучит просто прекрасно, муж, дети, работа, зарплата...

Непонятно к чему вы ведете(((
    почему сразу плохое
    уважение да

Дописів
    71 203

Типово

почему сразу плохое
    уважение да
    А мущин вокруг сколько. Это тоже льстит...))

В моей картине мира аж 9 женщин от 25 до 45. Стройные с характером. Ну она иногда дергается и ее перекашивает ))))))

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 285

Типово

Сидит такой кот келог
    Представитель самой сильной страны и самой сильной армии, мужик.
    И такой, в Украине могут и женщины еще повоевать, ну и дети, его дочь ведь воевала. ))

И это на фоне того что в рашке фиксируется мобилизация(бусификация) в 17 регионах
    Виявляється не лише ху.йло може ховатися за жінками й дітьми, а й НАТО теж. Це реально якесь позорище....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 734

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    В твоих тупорылые фантазиях.))
    А вот то,что тебя аж так задело,что в Украине даже пенсы могут работать и быть полезными, лишь подтверждает твое осознание собственной неполноценности . И это хорошо.
    Я ж не про пенсов
    Я про тебя бесполезную )

Сторінка 390 з 394 ПершаПерша ... 290340380381382383384385386387388389390391392393394 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті