А чого їх лякатись?! Це ж НАТО-куято.... а турки далеко....
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А чого їх лякатись?! Це ж НАТО-куято.... а турки далеко....
В якійсь темці писали що "біженцям-шахтарям" з Африки австріяки платили 1300 (здається) евро допомоги а українцям біженцям від війни 200 за що їх ненавиділи австріяки.
Так може африканцям включити в свої конституції прагнення до ЕС якщо їх більше полюбляють там?
Ну шо там Драпатий, реХворму мобілізації робить?
![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
️ У Львівському ТЦК спростували інформацію про смерть чоловіка, якого нібито "викинули з буса": він живий та під наглядом лікарів
"22 серпня громадянина було доставлено до районного ТЦК та СП. Він є колишнім працівником правоохоронних органів. Громадянина було направлено для проходження військово-лікарської комісії", - йдеться у повідомленні.
У ТЦК заявили, що після виїзду за межі територіального центру він намагався залишити місце супроводу, після чого його самопочуття погіршилося. На місце викликали бригаду екстреної медичної допомоги, після чого чоловіка доставили до одного з медичних закладів Львова.
"Станом на цей час його життю та здоров'ю нічого не загрожує, він перебуває під наглядом медиків.", - додали у терцентрі.
️
️Минобороны готовит изменения в призывном возрасте. Будут введены некоторые радикальные меры, — секретарь Комитета ВР по национальной безопасности Костенко
З 18и років + баб, які нестелепні народити дитину. Було б непогано такий розклад
![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Доброго ранку незламні. Ну шо там у вас, погроми (колись жеж бонераби зрозуміють що їх проводити потрібно, і корисно) ще не почалися?
![]()
дубль
Востаннє редагував Душ: 23.08.2026 о 15:26
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Получается по-твоему, что Федоров - это агент Кремля, если призывает к выборам в Украине во время войны?Так это же ж нарратив кремля:
Кремль использует тему проведения выборов в Украине во время войны как инструмент гибридной войны, информационного давления и дестабилизации. Главная цель Москвы в этом нарративе — искусственно поставить под сомнение легитимность украинской власти, расколоть общество и заставить Украину пойти на уступки
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
А тупоголовому душниле это не очевидно?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Интересно....и даже очень интересно.....это наблюдать - как идут переговоры между Маском и украинскими чиновниками о Старлинках.
"Маск предоставляет Украине возможность использовать Starlink для защиты своей территории, однако не разрешил делать это для нанесения ударов по территории России.
https://www.unian.net/war/starlink-d...-13477926.html
Все просят Маска разрешить ВСУ использовать Старлинки для нанесеня ударов по объектам в глубине территории РФ...
А кто же сейчас наводит украинские беспилотники на объекты в РФ за много сотен километров от нас, причем часто это объекты движутся и поражаются нашими беспилотниками...А Маск оказывается тут не причем? А кто причем? Простой вопрос.
Аналогов Старлинка у НАТО нет.
"Отличие от Starlink: Эти спутники находятся намного выше (на геостационарной орбите), они обладают высочайшей защищенностью от перехвата и глушения, но дают большую задержку сигнала (пинг) и требуют массивных, дорогих стационарных или возимых терминалов с большими антеннами, в отличие от портативных терминалов Starlink. (ИИ) https://www.google.com/search?q=%D0%...rlink&gs_ivs=1
Востаннє редагував Душ: 23.08.2026 о 17:08
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks