Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 376 з 397 ПершаПерша ... 276326366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7927, показано з 7 501 по 7 520.

Тема: Загальне флудільне

Дописів
    56 673

Типово

Бгг!)
    Ото йопнуте! Більше ж робити їй нєхєр,як перепостити мої пости місячної давності.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 302

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Дебилы херню ляпают,другие дебилы ее по соц сетям таскают.
    Самокритично. Браво!
    дехто - вилупила і далі нехай воно якось саме виросте
    Не пощастило тобі. А вигрібаємо все це тепер МИ.
    підмивають жопи... не встигло опіритися,відправити в Польщу/Італію,старих європейців доглядати
    Як тебе життя побило! А було б у тебе хоч трохи розуму, вчилася б - може, і більш цікавою справою займалася б.
    батьків-героїв", які й зараз,прикрившись тими дітьми сидять під спідницями їхніх мамок- героїнь"" і вважають що захищати їхніх дітей повинні ті,в кого одна,або дві дитини( ніби то не такі ж діти і їм батько не потрібен).
    Відчувається багатий власний досвід.
    Як старуху торкнули ті 8 дітей - наче, її вже т...ь, щоб терміново народила! А той геніколог лише ж МАТЕМАТИКУ оприлюднив: потрібно на кожу жінку по 8 дітей, щоб відновити цифри кількості населення до 2022 року, - крапка. І жодного слова у нього не було про те, що українські жінки ЗОБОВ'ЯЗАНІ це робити. Але стара курка вже істерику закатила і лайном його зашвирює.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    56 673

Типово

Цуко! Поки в Польщі поляки її доцюню пи3дять,воно тут гавкає.
    Діарейне! Ти ротяку свою закрий. Що ти знаєш про те як вісім дітей виростити? Ти одне вилупила,і те неповнолітню саме на потіху полякам,як зозуля,з гнізда викинула.
    Чи ти знаєш скільки гірких дитячих сліз воно пролило в подушку на самоті на чужині!?
    Востаннє редагував Антуриум: 17.08.2026 о 20:01

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 965

Типово

то Олька, то Юлька..))

«Зеленський є головним бенефіціаром цієї війни»

"Я працювала з ним два роки і була, так би мовити, однією з його найвідданіших пропагандистів.
    Прес-секретар не говорить від свого імені: він є голосом президента і не може публічно йому протистояти.
    Уже в 2021 році я стала дуже критичною наодинці.

Його брак професіоналізму був очевидним: він посварився з адміністрацією Байдена,
    з американськими дипломатами, його відносини з Меркель були жахливими…
    Потім вибухнула війна. Як і більшість українців, я була вдячна, що він залишився в країні.
    З червня 2022 року все змінилося. Я почала відкривати механізми корупції, маніпуляції.
    Цензура прогресувала, демократія відступала.
    І я зрозуміла, що Зеленський надає більше значення своїй владі
    та потокам грошей, ніж своїй власній країні.

Хто ж тоді, на вашу думку, реально виграє цю війну?
    Ніхто. Ні українці, ні росіяни, ні європейці, ні американці.
    Єдині переможці — ті, хто живе цією війною: деякі політичні діячі, деякі лобісти.
    Народи — ті, хто платить ціну.
    Україна фіксує рекорди цивільних загиблих і поранених: минулого місяця близько 2000 поранених і 268 загиблих;
    у липні вже 377 загиблих, і підсумок може сягнути 400…
    Ми зникаємо. Я дивлюся, як моя країна вмирає, поки чую аплодисменти на Заході..

Зупиніть цю війну! Врятуйте Україну! Часто наводять приклад Фінляндії:
    так, вона втратила території на користь СРСР, але зберегла свою державу, свій народ і свою свободу.
    Щодо звинувачення в проросійськості — це найлегший аргумент.
    Жодна спецслужба у світі не зможе підтвердити таке, бо немає нічого: це набагато простіше, ніж аналізувати глибину цієї війни.
    Якщо ви з тих, хто хоче перемогти росію ціною української крові і смерті мого народу,
    то ви втратили всю людяність — незалежно від того, що ви кажете.
    Я кажу це голосно і чітко, бо знаю, що час для нас обмежений
    .."
    ---

Юлька еще не извинялась..?
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 302

Типово

Шизоїдне,застрелися.
    Одразу після того, як станцюю гопака на твоїй могилі, шавка рашистська.
    дивлячись на масові звільнення бойових командирів ефективних підрозділів
    Коли твій паяц звільнив Залужного і разом з ним МЕГА-ЕФЕКТИВНИХ генералів, ти йому АПЛОДУВАЛА! А тепер ЕФЕКТИВНИЙ Головком звільняє МАЛО-ефективних командирів - ти з радістю жбурляєш в нього лайно.
    боюсь - нічого хорошого
    Думка безмозглої неосвіченої курки про керування армією дуже важлива, ага.
    звільнення територій,більша частина яких була звільнена ще до зміни Головкома
    Драпатий повідомив виключно про ті території, які було звільнено ПІСЛЯ його призначення!
    Пля, наскільки ж шизонутою фанатичкою треба бути, щоб 7 років несамовито ВІРИТИ зеленій брехні, не зважаючи на чисельні ДОКАЗИ того, що він БРЕШЕ, і, не роздумуючи, нахабно звинуватити в брехні людину, яку жодного разу НЕ ЛОВИЛИ на брехні!
    командири бойових підрозділів,теж не бачать. Як і рядові воїни
    Я помилилася з термінами: вказівка жОПи обсирати Головкома поступила раніше осені. І ти із задоволенням та готовністю почала її виконувати: гавкати.
    Не кажучи вже про різко " покращену" мобілізацію
    І похрін старій рашистській курці, що мобілізацією повинен займатися ВЕРХОВНИЙ Головком, а не його "заступник": сказали їй "гавкай на Драпатого" - гавкає, а думати їй нічим.
    воно там на гівно сходить
    По собі судиш?
    Шикарний доказ того, що ти РАДІЄШ тому, що твій клоун в черговий раз обісрав Україну на весь світ!
    у Зеленського той же політтехнолог,що і в пуйла
    І це правда. Бо у твого ідола є два ідоли: фюрер та бульбафюрер, - і він їх повністю копіює.

Звідки Ви
    Дописів
    16 965

Типово

Мужская логика правильная,
    зато женская - интересней..))
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 856

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    Мужская логика правильная,
    зато женская - интересней..))
    вы буквально вчера назвали женщин недоразвитыми существами. Убогими, малоценными.
    Отвратительно.

Моя "интересная" женская (про..ку..кая) логика хочет вам сказать, что у вас (лично у вас) грустные времена впереди. Очень грустные. И очень впереди на многая лета((.
    Вам будет всё хуже и хуже. И с каждым днём осознание вами ада, в который вы погружаетесь, будет все ужаснее.

И да, не только это, увы. И на участке у вас тоже будет не просто задница, а ЖОПА. Здохнет всё. Тоже через 1-2-3 года, потому что вы не аграрий и не хозяин, вы...глупец.
    Востаннє редагував ~ Электра ~: 17.08.2026 о 22:02

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 302

Типово

йопнуте!
    Самокритично.
    Більше ж робити їй нєхєр,як перепостити мої пости місячної давності.
    12.08.2026, 13:32
    Тепер я знаю, що в календарі шизонутої курви П'ЯТЬ днів. Пля, навіть це воно в школі не вивчило.
    Цуко! Поки в Польщі поляки її доцюню пи3дять,воно тут гавкає.
    Це твоїх предків фашисти "пиЗдили"(с), тому й народилося таке лайно, як ти, яке сміє срати в бік ЧУЖИХ дітей. Хто ТЕБЕ та твоїх потомків "пиЗдив"(с) і "пиЗдить"(с) тут, в Україні, я краще промовчу, бо у гостей форуму волосся дибки встане.
    А моя донька вже давно НЕ В ПОЛЬЩІ. В якій саме країні я тобі, гною рашистському, звісно, не скажу. Живи тепер з цим - сподіваюся, тебе, нарешті, розірве на шматки від невідомості.
    Що ти знаєш про те як вісім дітей виростити?
    Шизофренічка тупорила, ніхто НЕ ПРОПОНУВАВ народжувати ані вісім, ані навіть одну дитину! Там була СУХА МАТЕМАТИКА: в 2022 році була така-то кількість населення, виїхало стільки-то - тепер відновити попередню кількість можна виключно в тому випадку, якщо кожна українка народить по 8 дітей. Сенс тієї фрази розуміє навіть дитина, але НЕ ТИ! Бо в тебе інтелекту менше, ніж в твоїх курок!
    Ти одне вилупила,і те неповнолітню саме на потіху полякам,як зозуля,з гнізда викинула.
    Що ти несеш, шизофренічка? В тебе ж онука мала росте! Нащо ти їй карму псуєш? Мрієш про те, щоб вона все життя відпрацьовувала ТВОЇ гріхи? Яке ж лайно тебе виховувало, якщо ти так несамовито БЕЗ ПРИВОДУ обсираєш чужих дітей та батьків, які перед тобою НІ В ЧОМУ НЕ ЗАВИНИЛИ?
    Чи ти знаєш скільки гірких дитячих сліз воно пролило в подушку на самоті на чужині!?
    А чи знаєш ти скільки гірких дитячих сліз від страху пролила твоя онука, сидячі в бомбосховищі під час повітряних тривог? І чи знаєш ти, що всі ці роки відбувається з її незрілою психікою і які наслідки будуть? Наскільки ж смердючим гноєм треба бути, щоб так ненавидіти батьків за те, що вони ВРЯТУВАЛИ життя, психіку та й просто дитинство своїх дітей?

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 737

Типово

Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис
    Потрібно принести та зареєструвати власноруч написану заяву за адресою м.Дніпро, вул Степана Бандери, 16
    Дякую

ЗІ: хахлота за хабарництво повинна понести покарання
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 102

Типово

КЖТЗП
    Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис
    Потрібно принести та зареєструвати власноруч написану заяву за адресою м.Дніпро, вул Степана Бандери, 16
    Ай, молодець!
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Дописів
    56 673

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    вы буквально вчера назвали женщин недоразвитыми существами. Убогими, малоценными.
    Отвратительно.

И на участке у вас тоже будет не просто задница, а ЖОПА. Здохнет всё. Тоже через 1-2-3 года, потому что вы не аграрий и не хозяин, вы...глупец.
    Не могу не поддержать!)

Дописів
    56 673

Типово

https://24tv.ua/spravzhnya-situatsiy...-shho_n3124694
    Раптом комусь цікаво - тут докладно про звільнення нашої області.

І як я і писала раніше : бпла - це дуже добре, але без штурмовиків ніяк. Принаймі поки що.

Звідки Ви
    Дописів
    16 965

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Отвратительно.

Моя "интересная" женская (про..ку..кая) логика хочет вам сказать, что у вас (лично у вас) грустные времена впереди. Очень грустные. И очень впереди на многая лета((.
    Вам будет всё хуже и хуже. И с каждым днём осознание вами ада, в который вы погружаетесь, будет все ужаснее.

И да, не только это, увы. И на участке у вас тоже будет не просто задница, а ЖОПА. Здохнет всё. Тоже через 1-2-3 года, потому что вы не аграрий и не хозяин, вы...глупец.
    да, ночь была тяжелая..
    но такое ж шикарное утро..))

успокойтесь - все будет хорошо.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 060

Типово

"Потім вибухнула війна. Як і більшість українців, я була вдячна, що він залишився в країні."(с)

А міг би і не залишитись?
    Чи не сталось би так, що це пішло б на користь країні?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 737

Типово

Доброго ранку незламні. Ну шо тут у вас новенького?
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 342

Типово

були часи...

Українець заколює русофіла-міністра Лева Прхала в образі змія | передвиборчий плакат Карпатської України (січень 1939)

ну и что, что Карпатьска Україна просуществовал один день. зато какой!

Дописів
    26 213

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    ...
    говорят за это надо благодарить мародера Кривоноса, который керосин слил под предлогом не дать улететь из Жулян Зеленскому

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    були часи...

Українець заколює русофіла-міністра Лева Прхала в образі змія | передвиборчий плакат Карпатської України ([I]січень 1939)
    Гляди ка, Ленин только как 20 лет назад придумал Украину, а они уже плакаты рисовать.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 302

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    +10000000
    Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    говорят за это надо благодарить мародера Кривоноса, который керосин слил под предлогом не дать улететь из Жулян Зеленскому
    Схоже, спека загострила шизу у зевівців.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 302

Типово

До речі, а тицьніть мені, будь ласка, той допис шизанутої курки, в якому вона кляне та обсирає свого зеленого ідола за знищені склади зі зброєю. Ну, якщо у підривах військових складів у 2014-18 рр. був винен ПОРОХ (а не ху.йло) - значить, у підривах військових складів у 2019-26 рр. і, особливо, у 2022-26 рр. винен ЗЕЛЕНСЬКИЙ (а не ху.йло). Логічно ж? Тому дуже хочу насолодитися верещанням нашої старухи з цього приводу. Чи в неї, як і завжди, "етадругоє!"(с)?

Сторінка 376 з 397 ПершаПерша ... 276326366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті