| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
тепло, вода - то все фигня..
а вот такого не ждали?
"Щоб відновити населення України, яке було до 2022 року, кожній жінці потрібно народити по вісім дітей",
- директор Київського перинатального центру Дмитро Говсєєв.
Це питання не лише демографії, а й загалом – існування нації.."
---
хотите сохранять нацию - рожайте, рожайте, рожайте..))
а нет - то и нации нет..((
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Оксанка та Оленка, всё как кгбистка фаріон хотела. тількі не з москалями. дайош більше Оливьенок и Вівіанок
![]()
лупашать як кішка
https://youtu.be/xNPgMvhY6fg?si=-Wrw4aYgkZuNyJvr
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
40 ,ну нехай навіть 30 мільйонів.
З яких 10 підмивають жопи"" ,піднімають економіку інших країн, 11 пенсіонери, менше 9 працюють на країну,і всього 1 мільйон її захищає.
Отой розумний""" гінеколог подумав що окрім народити,дитину ще треба в якихось прийнятних умовах житла,виростити,,вигодувати,вивчити і ТД?
Чи,як дехто - вилупила і далі нехай воно якось саме виросте ? Або ж не встигло опіритися,відправити в Польщу/Італію,старих європейців доглядати?
Вже не кажучи про перспективу батьків-героїв", які й зараз,прикрившись тими дітьми сидять під спідницями їхніх мамок- героїнь"" і вважають що захищати їхніх дітей повинні ті,в кого одна,або дві дитини( ніби то не такі ж діти і їм батько не потрібен).
питання часу, не в цьому році, так через 2 чи 3 роки ми обов'язково до цього прийдемо
https://t.me/napovestkeDn/42901Чи потрібна жіноча мобілізація? Якщо в жінок рівні права за чоловіками, то мають бути і рівні обов'язки — рівні обов'язки захищати Україну, — сержант ЗСУ, командир відділення Юлія Кобринович
ЗІ: я і знайомому пацану сказав "молодці що виїхали разом з дівчиною, в декількарічній перспективі і їй життя в Україні не буде"
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
дети, рожденные в Украине - автоматом имеют гражданство Украины. они могут не стать гражданами Украины в 14 лет при условии, что один из родителей - гражданин иного государства и уже оформил все документы ребенку на иностранное гражданство. и в 14 лет ребенок просто не идет получать гражданство Украины. тем паче, что с 14 лет регистрация гражданства Украины требует согласия ребенка.
ясно, что нихера не ясно.
без кгбистки фаріон не разобраться.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks