Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 375 з 397 ПершаПерша ... 275325365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7939, показано з 7 481 по 7 500.

Тема: Загальне флудільне

Дописів
    56 676

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    дети, рожденные в Украине - автоматом имеют гражданство Украины. они могут не стать гражданами Украины в 14 лет при условии, что один из родителей - гражданин иного государства и уже оформил все документы ребенку на иностранное гражданство. и в 14 лет ребенок просто не идет получать гражданство Украины. тем паче, что с 14 лет регистрация гражданства Украины требует согласия ребенка.
    Тогда как( история из интернетика) папа американец,оформил малышу американское гражданство и вывез в штаты,а мама тут судится,пытаясь вернуть ребенка?
    Хотя,как вариант- подписала согласие,а потом передумала.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 342

Типово

мои истории не из интернетика. я не в курсе про пап американцев.
    я гражданин ЕС. со всеми вытекающими.
    Слава Україні!

Дописів
    56 676

Типово

мои истории не из интернетика. я не в курсе про пап американцев.
    я гражданин ЕС. со всеми вытекающими.
    Слава Україні!
    Типа " много прав и мало обязанностей"?)

Смерть ворогам!

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 342

Типово

те же права и обязанности, в т.ч. налоговые, как и у тебя, кроме
    1. не могу быть твоим президентом
    2. не могу голосовать за твоего президента
    3. не могу быть призваным в ВСУ

хотя, по второму пункту - каким-то чудесным образом я есть в базе избирателей, и каждый раз кто-то за меня голосует. и удалить себя оттуда за все годы незалежности нет возможности.

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 965

Типово

„Когда государство ежегодно тратит 500 миллиардов долларов на оборонную промышленность
    и лишь два миллиарда на исследование среды нашего обитания,
    стоит задуматься, действительно ли на Земле существует разумная жизнь?“ - Жак Фреско.
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 740

Типово

А куди можна написати (СБУ, ДБР, інше) що підприємство займається фіктивним бронюванням? Підкажіть будь ласка контакти
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    56 676

Типово

те же права и обязанности, в т.ч. налоговые, как и у тебя, кроме
    1. не могу быть твоим президентом
    2. не могу голосовать за твоего президента
    3. не могу быть призваным в ВСУ

хотя, по второму пункту - каким-то чудесным образом я есть в базе избирателей, и каждый раз кто-то за меня голосует. и удалить себя оттуда за все годы незалежности нет возможности.
    Да?
    Тьсю. Тогда какой смысл в том " гражданстве ЕС".)))
    Типа " смотрите! Завидуйте! Я гражданин...")
    Я ни в коем случае не пытаюсь тебя обидеть,но реально не понимаю. Работать в Украине,где идёт война,чтоб заработать себе на жилье в Европе,гражданином которой ты являешься... Такой себе квест.
    Востаннє редагував Антуриум: 17.08.2026 о 14:23

Дописів
    2 813

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    А куди можна написати (СБУ, ДБР, інше) що підприємство займається фіктивним бронюванням? Підкажіть будь ласка контакти
    Потрібно принести та зареєструвати власноруч написану заяву за адресою м.Дніпро, вул Степана Бандери, 16
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 342

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Да?
    Тьсю. Тогда какой смысл в том " гражданстве ЕС".)))
    Типа " смотрите! Завидуйте! Я гражданин...")
    Я ни в коем случае не пытаюсь тебя обидеть,но реально не понимаю. Работать в Украине,где идёт война,чтоб заработать себе на жилье в Европе,гражданином которой ты являешься... Такой себе квест.
    нисколько. приехав в эсэсэсэр не стал менять своё гражданство, на тот момент ещё не ЕС-овское.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 302

Типово

А вот по освобождению Днепропетровщины от Генштаба пока официальной инфы нет.
    Що, твій ідол не повідомив тобі про це на зеленому марафоні? Як прикро! І чому я не здивована?
    Для тих, хто НЕ дивиться зелений гнійник:
    ЗСУ звільнили 745 кв. км території під час наступальної операції на Олександрівському напрямку, – головнокомандувач ЗСУ Михайло Драпатий, - Під контроль України повернули 26 населених пунктів у Дніпропетровській, Донецькій та Запорізькій областях.
    Слава ЗСУ!
    И шо,не вопит,что ему не дают работать, не " остался не у дел" ,как Зализнонепридатный претендент в препи3дегты,не требует министерского кресла, а просто делает что может для Украины?
    Жодного разу Залужний НЕ "вапіл"(с) і нічого не вимагав, а просто ПРАЦЮЄ. При чому, МОВЧКИ (для інформпростору). Але такі "дрібниці" стару курку не цікавлять - їй треба просто ОБІСРАТИ. Бажано БЕЗ приводу.
    Готова сперечатися: не пізніше кінця осені/початку зими ця шизанута буде несамовито обсирати Драпатого. Бо він стане занадто популярним і у військових, і у цивільних, а значить, буде заважати хворому на голову "травневомушашлику", і з жОПи поступить команда "Фас!".
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дописів
    16 965

Типово

дааа..
    принуждать - принуждаем(ну или думаем, что принуждаем), а определиться - так и не определились..

Війна не закінчиться, якщо ми будемо з європейцями..

"Європейці разом з нами озброюються, бо вони наступні, хто отримає п*зди від Росії, тому вони це роблять.
    Європейці не здатні себе захистити — ми їх щит. Війна не закінчиться, якщо ми будемо з європейцями.
    Вона закінчиться, якщо ми будемо з Америкою..", — Денис Ярославський, офіцер командування штурмових військ ЗСУ.

оппа-оппа, Америка - Европа..))
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    56 676

Типово

нисколько. приехав в эсэсэсэр не стал менять своё гражданство, на тот момент ещё не ЕС-овское.
    На собственное жилье в ЕС,оно ж там не дешёвое,хоть заработал?
    Реально интересно.

Дописів
    56 676

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    дааа..
    принуждать - принуждаем(ну или думаем, что принуждаем), а определиться - так и не определились..

Війна не закінчиться, якщо ми будемо з європейцями..

"Європейці разом з нами озброюються, бо вони наступні, хто отримає п*зди від Росії, тому вони це роблять.
    Європейці не здатні себе захистити — ми їх щит. Війна не закінчиться, якщо ми будемо з європейцями.
    Вона закінчиться, якщо ми будемо з Америкою..", — Денис Ярославський, офіцер командування штурмових військ ЗСУ.
    Шото как-то Израилю это не очень помогло.)))

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 342

Типово

На собственное жилье в ЕС,оно ж там не дешёвое,хоть заработал?
    Реально интересно.
    зачем мне три жилья в ЕС?

Звідки Ви
    Дописів
    16 965

Типово

зато рашка уже определилась..

The Telegraph: -"рф построила секретные базы для запуска реактивных дронов, способных достичь стран НАТО.

Вдоль границы РФ с Беларусью и Украиной зафиксировано не менее 59 новых пусковых рельсов.
    Кремль может рассматривать провокации в Польше, включая ракетные и дроновые атаки на критическую инфраструктуру."

Дописів
    56 676

Типово

Шизоїдне,застрелися.
    Не знаю що там буде до осені,дивлячись на масові звільнення бойових командирів ефективних підрозділів,боюсь - нічого хорошого,а на зараз окрім гучних заяв про звільнення територій,більша частина яких була звільнена ще до зміни Головкома( Але не " дозвонился в усі дзвони,бо війна триває і фронт рухається постійно)інших успіхів,особисто я поки що не бачу
    І судячи з виступів Вереса і ТД ( хоч і не дуже рознесених по паблікам) ,командири бойових підрозділів,теж не бачать. Як і рядові воїни . Інакше б не записували звернення " вибачте,що ми чесно виконували свій обов'язок і не пустили ворога в Запоріжжя. ".( Посилання я сюди приносила ще тоді(.
    Не кажучи вже про різко " покращену" мобілізацію (((
    Йди краще читай свого Березу.) воно там на гівно сходить з-за санкцій і вопить ,що у Зеленського той же політтехнолог,що і в пуйла . Тобі сподобається
    Востаннє редагував Антуриум: 17.08.2026 о 16:36

Дописів
    56 676

Типово

зачем мне три жилья в ЕС?
    Ну хоть одно есть и то хорошо. Бо читала как-то наших " благополучных" уехов ещё до 22 года,так тем кредиты,походу там отрабатывать придется до самой смерти.

Звідки Ви
    Дописів
    16 965

Типово

а помните ж, как оно было..?

Рада не поддержала обращение о предоставлении Украине статуса основного союзника США вне НАТО

"На внеочередном заседании парламент не поддержал постановление об Обращении Верховной Рады Украины
    к Конгрессу Соединенных Штатов Америки относительно предоставления Украине двустороннего статуса основного союзника США вне НАТО..
    Стефанишина также заявила, что такая инициатива нардепов в считанные дни
    после встречи президентов США и Украины "выглядит как сознательная и недальновидная политическая диверсия".
    --

правда в 2021 году,
    но, думаете они забыли..))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 302

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    Зеленский даже раскрыл план принуждения раши к миру
    Ти ще не втомився рахувати його брехливі обіцянки?
    Оспади! Сколько ж всяких дармоедов на создавал порох.
    Мало нам всяких нае6у,так ещё и " институт майбутнього"
    Стара неосвічена тупа курка настільки несамовито обсирає ненависного їй Пороха, що навіть не помічає, як паралельно обсирає й ІНОЗЕМНІ організації (або конкретних людей), в тому числі й всесвітньо відомі та шановані. (іноді навіть свого зеленого ідола випадково теж обсирає, але то нехай) Дуже багато ЦИВІЛІЗОВАНИХ країн світу теж МАЮТЬ схожі організації. Найвідоміша з них - Copenhagen Institute for Futures Studies (Копенгагенський інститут дослідження майбутнього, Данія). І він не вчора створений, а майже... ШІСТДЕСЯТ років тому(!!!) - у 1969 році. А є ще більш стара організація - RAND Corporation (США): їй взагалі майже 80 років (створена у 1948 році).
    Ну, чому старі курки так полюбляють відкривати свого рота і ДЕМОНСТРУВАТИ свою тупість та неосвіченість?
    своих мозгов нет и никогда не появятся
    Люблю, коли ти пишеш правду про себе.
    Оце справжня Україна,а не "душисалексодиареями" и прочими пи3достралальцами подвывающими сиренам.
    Лайно старої рашистки, яка обсирає НЕзелених українських військових та волонтерів і РАДІЄ окупації української землі, дуже "важливе" для нас.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    56 676

Типово

https://www.slovoidilo.ua/2026/08/17...om-turechchyny
    Посмотрел Эрдоган на " европейские ценности", как пи3здят украинских детей в " цЫвилизованной" Польше,и сказал " Та нахер надо такие "ценности""!

Сторінка 375 з 397 ПершаПерша ... 275325365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті