| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
мои истории не из интернетика. я не в курсе про пап американцев.
я гражданин ЕС. со всеми вытекающими.
Слава Україні!
те же права и обязанности, в т.ч. налоговые, как и у тебя, кроме
1. не могу быть твоим президентом
2. не могу голосовать за твоего президента
3. не могу быть призваным в ВСУ
хотя, по второму пункту - каким-то чудесным образом я есть в базе избирателей, и каждый раз кто-то за меня голосует. и удалить себя оттуда за все годы незалежности нет возможности.
„Когда государство ежегодно тратит 500 миллиардов долларов на оборонную промышленность
и лишь два миллиарда на исследование среды нашего обитания,
стоит задуматься, действительно ли на Земле существует разумная жизнь?“ - Жак Фреско.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
А куди можна написати (СБУ, ДБР, інше) що підприємство займається фіктивним бронюванням? Підкажіть будь ласка контакти
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Да?
Тьсю. Тогда какой смысл в том " гражданстве ЕС".)))
Типа " смотрите! Завидуйте! Я гражданин...")
Я ни в коем случае не пытаюсь тебя обидеть,но реально не понимаю. Работать в Украине,где идёт война,чтоб заработать себе на жилье в Европе,гражданином которой ты являешься... Такой себе квест.
Востаннє редагував Антуриум: 17.08.2026 о 14:23
Що, твій ідол не повідомив тобі про це на зеленому марафоні? Як прикро! І чому я не здивована?
Для тих, хто НЕ дивиться зелений гнійник:
Слава ЗСУ!ЗСУ звільнили 745 кв. км території під час наступальної операції на Олександрівському напрямку, – головнокомандувач ЗСУ Михайло Драпатий, - Під контроль України повернули 26 населених пунктів у Дніпропетровській, Донецькій та Запорізькій областях.
Жодного разу Залужний НЕ "вапіл"(с) і нічого не вимагав, а просто ПРАЦЮЄ. При чому, МОВЧКИ (для інформпростору). Але такі "дрібниці" стару курку не цікавлять - їй треба просто ОБІСРАТИ. Бажано БЕЗ приводу.
Готова сперечатися: не пізніше кінця осені/початку зими ця шизанута буде несамовито обсирати Драпатого. Бо він стане занадто популярним і у військових, і у цивільних, а значить, буде заважати хворому на голову "травневомушашлику", і з жОПи поступить команда "Фас!".
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
дааа..
принуждать - принуждаем(ну или думаем, что принуждаем), а определиться - так и не определились..
Війна не закінчиться, якщо ми будемо з європейцями..
"Європейці разом з нами озброюються, бо вони наступні, хто отримає п*зди від Росії, тому вони це роблять.
Європейці не здатні себе захистити — ми їх щит. Війна не закінчиться, якщо ми будемо з європейцями.
Вона закінчиться, якщо ми будемо з Америкою..", — Денис Ярославський, офіцер командування штурмових військ ЗСУ.
оппа-оппа, Америка - Европа..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
зато рашка уже определилась..
The Telegraph: -"рф построила секретные базы для запуска реактивных дронов, способных достичь стран НАТО.
Вдоль границы РФ с Беларусью и Украиной зафиксировано не менее 59 новых пусковых рельсов.
Кремль может рассматривать провокации в Польше, включая ракетные и дроновые атаки на критическую инфраструктуру."
Шизоїдне,застрелися.
Не знаю що там буде до осені,дивлячись на масові звільнення бойових командирів ефективних підрозділів,боюсь - нічого хорошого,а на зараз окрім гучних заяв про звільнення територій,більша частина яких була звільнена ще до зміни Головкома( Але не " дозвонился в усі дзвони,бо війна триває і фронт рухається постійно)інших успіхів,особисто я поки що не бачу
І судячи з виступів Вереса і ТД ( хоч і не дуже рознесених по паблікам) ,командири бойових підрозділів,теж не бачать. Як і рядові воїни . Інакше б не записували звернення " вибачте,що ми чесно виконували свій обов'язок і не пустили ворога в Запоріжжя. ".( Посилання я сюди приносила ще тоді(.
Не кажучи вже про різко " покращену" мобілізацію (((
Йди краще читай свого Березу.) воно там на гівно сходить з-за санкцій і вопить ,що у Зеленського той же політтехнолог,що і в пуйла . Тобі сподобається![]()
Востаннє редагував Антуриум: 17.08.2026 о 16:36
а помните ж, как оно было..?
Рада не поддержала обращение о предоставлении Украине статуса основного союзника США вне НАТО
"На внеочередном заседании парламент не поддержал постановление об Обращении Верховной Рады Украины
к Конгрессу Соединенных Штатов Америки относительно предоставления Украине двустороннего статуса основного союзника США вне НАТО..
Стефанишина также заявила, что такая инициатива нардепов в считанные дни
после встречи президентов США и Украины "выглядит как сознательная и недальновидная политическая диверсия".
--
правда в 2021 году,
но, думаете они забыли..))
Ти ще не втомився рахувати його брехливі обіцянки?
Стара неосвічена тупа курка настільки несамовито обсирає ненависного їй Пороха, що навіть не помічає, як паралельно обсирає й ІНОЗЕМНІ організації (або конкретних людей), в тому числі й всесвітньо відомі та шановані. (іноді навіть свого зеленого ідола випадково теж обсирає, але то нехай) Дуже багато ЦИВІЛІЗОВАНИХ країн світу теж МАЮТЬ схожі організації. Найвідоміша з них - Copenhagen Institute for Futures Studies (Копенгагенський інститут дослідження майбутнього, Данія). І він не вчора створений, а майже... ШІСТДЕСЯТ років тому(!!!) - у 1969 році. А є ще більш стара організація - RAND Corporation (США): їй взагалі майже 80 років (створена у 1948 році).
Ну, чому старі курки так полюбляють відкривати свого рота і ДЕМОНСТРУВАТИ свою тупість та неосвіченість?
Люблю, коли ти пишеш правду про себе.
Лайно старої рашистки, яка обсирає НЕзелених українських військових та волонтерів і РАДІЄ окупації української землі, дуже "важливе" для нас.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
https://www.slovoidilo.ua/2026/08/17...om-turechchyny
Посмотрел Эрдоган на " европейские ценности", как пи3здят украинских детей в " цЫвилизованной" Польше,и сказал " Та нахер надо такие "ценности""!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks