| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Зевівці - і цим все сказано. Відмінність з кацапами мінімальна, а у багатьох її взагалі немає, в тому числі й у їх пастуха.
Хіба вперше? Це її звичний стан. Почекайте, зараз ще стара курка залетить - там все взагалі шедеврально! Запасайтеся попкорном.
Ой, не треба. Бо там у них все ще "цікавіше".
Шкода, що ти не припинила свою фальш: фальшиву любов до України, фальшиве побажання їй перемоги, фальшиве хвилювання за наших хлопців на фронті, фальшиву скорботу за загиблими від ракет/шахедів - список можа продовжувати нескінченно. Ось жбурляння лайна в тих, хто сміють бути з тобою незгодними та сміють не лизати зелену дупу, в тебе СПРАВЖНЄ, щире, із задоволенням.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Спорить с психически нездоровым созданием, над которой все издеваются?
Не, не хочу, зачем?
И неспортивно как-то, и кормить свиней надо не бисером, а молчанием, тогда они скорее сдохнут)).
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
"Останки лидера ОУН Андрея Мельника и его жены Софии уже доставлены в Украину и торжественно перезахоронены 25 мая 2026 года. Церемония прошла на Национальном военном мемориальном кладбище, прах был перенесен из Люксембурга" (ИИ)
По аналогии....Может и останки Мазепы перевезут в Украину из Румынии?
Снова стреляют....
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Та пиши уже как все кацапы. Нацистовон стал на сторону националистов
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Диссидент, йоба
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks