| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Боятся писать....А вдруг напишут случайно то, за что можно получить несколько лет тюрьмы. Таких случаев предостаточно в соц. сетях.
Одна блогерша Зеленского критиковала, так ей пять лет присудили....типа за проросийскую пропаганду.
Критика власти в условиях войны по мнению суда - это пророссийская пропаганда.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
ты там аккуратнее с критикой антимонопольного комитета
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Держи.......https://www.youtube.com/watch?v=C4UxmulmMJ0
5 лет за критику Зеленского.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
поки що не дивився, але чого тоді тебе не засудили, та багатьох що тут базікають, та де когось ще й у більш публічному просторі не чепляють, та мають багато переглядів/репостів. Наприклад той же Касьянов, Береза ... та просто хз хто, бо невгамонні?
та ну йопт, багато хто критикують за щось, але ж завжди є АЛЕ
тобі Душ мабуть навіть пенсію підвищили (у абсолютних цифрах), мабуть за критику )))
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Березе досталось......
Его нашли в женском монастыре и ....в ВСУ.
"Борислав Береза — бывший народный депутат и журналист. В своем блоге на Цензор.НЕТ он открыто рассказывал о том, что из-за службы и проблем со здоровьем в рядах ВСУ его зрение критически упало (один глаз видел всего на 20%, а второй еще хуже "
https://www.google.com/search?q=%D0%...hrome&ie=UTF-8
Востаннє редагував Душ: 26.06.2026 о 17:52
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks