Рано здесь ушли от темы бесперебойного обеспечения электрикой. Уже обещают отключения до 5 часов в июле-августе
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Рано здесь ушли от темы бесперебойного обеспечения электрикой. Уже обещают отключения до 5 часов в июле-августе
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Ггг.
Лука пригласил украинцев в лес по грибы - по ягоды по упрощённой процедуре. На традиционный ежегодный сбор, в рамках добрососедства и дружбы.
Якобы через дип.службу уведомление отправили.
Білорусь готує військову інфраструктуру біля кордону з Україною, що може свідчити про підготовку до наступу, — Зеленський
Ты ж в сшп живешь че «мы» ?
Правильно! Ляхи повині знати своє місце!
Після війни я би не радив нашим парнерам робити претензії до України. Хлопці прийдуть з війни зі схибленою психікою. Якщо угорський Мадяр щось скаже, то до нього прийде не посол, а прилетить український Мадяр (командувач СБС) і це погано закінчиться. Наші союзники що хочуть побачити замість наших заробітчан наших вояків? — Юрій Сиротюк «Мамай», головний сержант батальйону безпілотних систем 5-ої окремої штурмової бригади
«Чи готові зараз поляки до війни з українцями? Поляки готові до того, що в їхні міста полетять українські дрони? Поляки готові до смертей своїх людей? Ми відступати не будемо. Я би не радив їм переступати межу».
«Ми не будемо чекати нападу з Білорусі і можемо завдати превентивного удару. Цього боятись не треба — війна».
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
шо то про два часа в сутки єто я погорячился в ожидании...
Утвердил Службе 40-дневную операцию влияния на государство-агрессора для побуждения к окончанию войны", - сообщил Зеленский.
Джерело: https://censor.net/ua/n4010285
Шось тиша на форумі. Всі на морях?
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks