| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ти ж там в кінці де земля, хоть бордюр 200мм заввишки вкопай, а то все сповзе. 100мм хвате зазджати? НЕ Ламборджини?![]()
Не понял, где бордюр копать? Я заезжаю во двор, а там вниз на 65см. Вот хочу сделать ровную площадку. То есть внизу залить 65см. Условно клин.
Так би і сказав спочатку. А то хез де там уклін і кудиПитав про 150 бетону залить а тут вже 650мм .
Гараж тут не причем. В гараже новый тазик стоит. А жигу выгнал на жару.
Так и хочу отлить клин, а сверху сетку и 150мм ровную плиту
Загорілі лісоруби проти чорнявих сироварів.....
Масяня. Эпизод 190. Прекрасная маркиза
Там и у Слепакова неплохая песенка вышла
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
.
Без голосування: нижня палата парламенту Румунії схвалила законопроєкт про об’єднання з Молдовою
Законодавча пропозиція щодо об'єднання Румунії з Республікою Молдова, подана парламентарями від партії S.O.S. România була схвалена Палатою депутатів без голосування. Це стало можливим через завершення 45-денного терміну розгляду ініціативи.
Законодавчу ініціативу було подано до парламенту 14 квітня, і вона отримала негативний висновок від уряду. Юридичний комітет та Комітет з прав людини Палати депутатів також надали негативні висновки.
Однак через відсутність дебатів і голосування на пленарному засіданні проєкт вважається прийнятим за процедурою мовчазної згоди. Тепер законопроєкт буде переданий до Сенату.
Документ у разі його схвалення уповноважує румунський уряд розпочати негайні переговори з Молдовою щодо потенційного об’єднання двох держав.
Половина экономики в тени, а значит с этой половины не платится никаких налогов. Но мы хотим в ЕС....))) с таким уровнем коррупции.
"Оценки теневого сектора украинской экономики колеблются в диапазоне от 30% (расчеты Министерства экономики Украины) до 50% (оценки Данилы Гетманцева, главы комитета по финансам в Раде). Некоторые эксперты оценивают «серый» объем операций в торговле на уровне 60-70%."
https://www.bbc.com/russian/articles/ckg020lv80qo
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Гетьманцев сам очень честный бизнесмен. Он вам сейчас все расскажет
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks