| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
снова ты со своим дее
речь то про зарядные станции была
размеры и мобильность - у них есть свои минусы, основной из которых таки мощное активное охлаждение при высоком потреблении или отдаче
если питать условный холодильник то и не слышно
стоит подключить что-то от 1Квт то вентиляторы маслают на максимум уже
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
так то уже было глубоко потом в обсуждениях но пусть будет так, если это принципиально)
Идет пятый день с момента озвучивания Зе ультиматума для Лукашенко.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
якщо підійти до питання шуму кулерів інверторів ретельно, то треба конкретизація до ікс бренду та моделі.
там може таке буть, що можна вирішити а може й ні.
1. припустимо, що у більш дешевих мала площа тепловіддачі (але достатня для режиму "виє вентилятор") та/або матеріал радіаторів не альо
- в залежності від геометричних параметрів, мабуть можна прикрутити ще "полоски"(профілі) радіаторні ребристі, а може й ні
- якщо матеріал взагалі якийсь силуміновий чи ще якесь хизишо (погана теплопровідність відносно алюмінієвих та тим паче мідних), тут хз, чи можна цілком замінити чи ні
2. не дуже гарний кулер(и)
такі танці мають рацію, якщо швидкість вентилятора контролюється в залежності в температури. Припускаю, що навіть у зовсім дешевих кулер(и) не працюють коли треба та не треба, хоча й у обратному випадку можна мабуть поколхозити.
п.с. поки що з інверторами такі дії не робив, мене мій влаштовує, правда він не N кіловатний, 800Вт тримає гарно та й то не часто таке бувало, не планував, наприклад, ще й бойлери підключати. Орієнтувався на скромненькі задачі )
Стало все ще незрозумілішим. Власники з будинків про одне з квартир про друге.
8 мм хватит. на высоту 40мм от низа. Марку брать не ниже В25. Хорошо уплотнить. Если площадка 3х6 раздели на 4 части деформ. швом.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks