| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
отлично, дякую.
можно взять запас на генератор
невеличкий лайфхак для збереження холоду при вимкненні холодильника:
напхати у морозилку "зберігачі холоду" - баклажки з водою або традиційні хладоблоки, якщо є.Воно замерзне, а потім буде запобігати швидкому нагріванню.
Ще читала, що кожну полку в холодильнику треба накрити чимось накшалт пакету з АТБ або щільною ПВХ-плівкою.
гроши треба на інвертор під 4квт та на батарею LiFePo ємністю десь починаючи з 2квт/г, але якщо без отого жирненьким то min 200Агод (навіть 12V) батареї повинно вистачати (12 год) на холодильник, світло, ТВ, якщо без разпальцьовки світ врубати, та ТВ 12 годин не дивитись, це з інвертором штатного навантаження до 800 Вт (пікова, яку маркетологи на корпусі малюють 1600Вт). По факту оте усе ват 400 потягне якщо все разом без отого жирненьким у цитаті )
п.с. мені вистачало 100Аг (поки не деградував gel акб) на 7год на ТВ, холодильник, лампочку(и), зарядки, ноут - все у режимі розумної (мабуть )) ) експлуатації
upd
ні, мабуть таки з 4квт/г батарею треба з напругою 48в (навіть для 24вольтової напевно буде напряг по струму на батареї), якщо ото електрогріліть частенько чи індукціонку врубать, борщі варити, воду на чай/кохфе, картоплю смажить )
Востаннє редагував KpoT: 23.06.2026 о 16:33
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
питання у проводах (мм2) до інвертора - їх ціна, та якість - чім менш напруга АКБ, тим більше забубонів до якості, площі перерізу та т.і.) , та взагалі таки краще інвертор з входом на 48в та соотв. (відповідно) АКБ, того що струм нижче у 2 рази (по відношенню до 24) до інвертора , вірогідність перегріву, аварій менше, а так, да можна ... але по моїй "релігії" )) - чим менший струм до інвертора довгостроково гуляє по АКБ і далі, то тим краще
п.с. питання вище було вірогідно про навантаження 2квт+ одномоментно
Востаннє редагував KpoT: 23.06.2026 о 17:12
раша по всем инфоканалам запустила новость, что рф готова к мирным переговорам с Украиной - но, на базе стамбульских договоренностей,
а в стамбульских там что было - отказ Украины от нато..?, так а мы ж воюем фактически за вступление в нато,
не, Зе на это не пойдет..))
хотя, как пишут, тогда Украина была и не против..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks