| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я радий що тобі зима сподобалась, та два крайніх обстрілу Києва та Дніпра з Одесою, як кажуть все для тебе, щоб тобі було гарненько.
А літня спека ще не почалась, так що трохи треба перетерпіти до 35 в тіні і зроблять тобі саме палке літо.
Нажаль петиція про публікацію генштабом реальних списків загиблих не пройшла, та лишила тебе утрішньої насолоди.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Прокинувся вночі від звуку а потім кровать аж підпригнула. Потім вже не сон.
Читаю про битви у метро за місце. Новий клас українців-"мажори палаточники".
Какой РЭБ против баллистики, интересно ?
Да и крылатые слишком быстро летят, чтобы на малом расстоянии что то повлияло.
"Чужих меж нами нет!
Мы все друг другу братья
Под вишнями в цвету.."
--
иногда тоже подумываю - а могло ли так быть..
а может оно так и есть?
просто некоторые этого не хотят/не могут это понят-осознать..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Опять моя колега (((
Двери окна, все в писту вылетело(((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Чуток раньше.
Гляньте на досуге как повыползали из нор все от порохас зализнонепрдатным и Лёшей губошлепом до даже ющенка.
Много,очень много бабла вкидывает пуйло в информационную войну.
И пока Зеленский добывает бабло на оружие и ищет партнёров по их изготовлению,вся Ота шушара торгует своими политическими Е балами на всяких форумах продавая Украину за 30 пуйловких серебрянников.
Востаннє редагував Антуриум: 02.06.2026 о 09:41
Предрассудок говорить крайний вместо последний пошел от летчиков. И означает, что нельзя так говорить, чтобы не накаркать что вылет станет действительно последним.
Сейчас развелось дохрена "летчиков", которые боятся сглазить что-то свое.
В твоем контексте это звучит, что ты переживаешь, чтобы эти налеты были не дай бог не последними.
Ну так відкрито сказати, що нада було по-братскі вступать в тайожний союз і не випендрюватись з нєзальожностю, а тим більш стріляти в братський народ - воно ж якось сцикливо, а щонайменше - сьогодні не модно. Тому вот ето всьо, на зразок "2 лучше, чем 4", або безкінечне скигління.
А от колись таки доживемо до виборів - побачимо, скільки у нас оцих... відсоток "за вічний мир і життя" може прикро здивувати.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks