| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дружба полгода не работала и все равно везут от Орбана сцука)))оно нефть наверное почкованием размножается в Венгрии
Судя по ремонтам, вернее их отсутствию (аварийные "ведро гвоздей/болтов" во внимание нет смысла брать), пока надежда может быть только на то, что энергетику не будут трогать.
Регулярні об`яви в ТГ про відключення.
ps:"Коли росіяни б’ють по Україні, вони мають бути впевнені, що не зашкодять громадянам Румунії", - президент Дан
Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на "європейську правду", про це заявив президент Румунії Нікушор Дан у програмі Weekend в ефірі BBC у неділю.
За його словами, Росія має змінити тактику, щоби не зачіпати його країну.
"Це стає загрозою для румунських громадян. Тому коли росіяни б’ють по (українських) містах з іншого боку Дунаю, вони мають бути впевнені, що не завдадуть ушкоджень"
"У нас за останні 2 роки було, мабуть, 20 чи 30 інцидентів з дронами. Спершу у них не було вибухівки. Близько місяця тому був ще один, з вибухівкою, який на щастя не вибухнув", – зазначив президент Румунії.
В будинок у Румунії влучив російський дрон "Герань-2", - президент Дан
"Розслідування однозначно дійшло висновку, що уламки, знайдені в Галаці, походять від безпілотника "Герань-2" російського виробництва", – заявив президент Румунії.
Дан запевнив, що результати розслідування будуть передані союзникам Румунії, а також відповідним структурам НАТО та ЄС.
"На знайдених уламках виявлено напис кирилицею "Геран-2", а електронні компоненти, навігаційні системи, модулі управління, двигун та конструктивні елементи, що аналізувалися, мають схожість або ідентичні з тими, що були знайдені в інших дронах "Геран-2", які знаходили раніше на території Румунії та однозначно ідентифіковані як виготовлені у РФ", - йдеться в повідомленні.
Фото: https://censor.net/ua/photonews/4006...i-dron-geran-2
Востаннє редагував habubabur: 01.06.2026 о 09:18
Все ж таки, незважаючи на критику скептиків, Федорову вдалося провести реформу ТЦК
![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Из Литвы, Румынии, Польши, Венгрии, Германии, Словакии. Но соляра и бензин стали жутко дорогими.
А владельцев электромобилей могут "наградить" ежемесячным налогом (до 100 баксов в месяц). Есть такой законопроект.
https://minfin.com.ua/2026/05/10/173584074/
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
А Шурик в 14 году рассказывад, что РФ развалится через пару лет.
А многие, в 22, что у них ракеты закончатся через пару месяцев.
И что ?
Оно, конечно, сбоку ни о чем, гораздо безопаснее попердывать, ага. )))))))
там вам Буданов запретил сраться до окончания войны
не на часи
или не читали/не смотрели?
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Сука, три ракеты опять в одно и то же старое место ((((((
если я правильно понял кудои, то там тихое спокойное место без каких либо внешних признаков чтобы заинтересовать русских. И движения там нету интенсивного от военных что бы. Может прозвучит несколько цинично, но подсказать что надо бомбить надо именно сегодня, а не вчера или послезавтра могут только местные. И местные из категории окна в окна, а не с соседней улицы гуляющие с собакой.
ну да, все правильно,
теперь надо срать, что виноваты местные..
а то ж ляля про поля тополя не зашло,
дальше что там будет - местных убить-перебить?
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Кто сказал что виноваты местные? виноваты исключительно русские, а соседи пусть с соседями разбираются сами - жаль пока не догадались финансово мотивировать,но вопрос времени думаю.
а интересно, архивы паспортных столов где то хранят? пятую графу убрать то убрали - сейчас бы данные по русским не помешали бы))
Востаннє редагував 1234A: 02.06.2026 о 07:38
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks