| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну если оценивать руководство по дорогам... Днепр. Дороги отремонтированные при Иван Ивановиче, как минимум одна из них и за 20+ лет во вполне приличном состоянии.
Ну ето вже норма, пистеть в интернете, но в реале отмалчиваться, отсиживатся, даже не в украине, и защишать свои, конечноже, интересы. А в Украине и подавно))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
боюсь, что ничего они не сообразили и готовятся ровно также как и мы готовились к войне. Они не верят в возможность смотря в телевизор как и мы не верили, даже после 08 года. Общаясь с коллегами хорватами, грузинами от них услышал, что поверить в реальность войны можно если живы и при памяти поколение пережившее войну - через одно/два все забывается и остается только картинка победобесия "диды воевали" с "незабудем - не простим". Наверное они правы.
а у немцев еще и выжженая на подкорке вина за вторую мировую.
Востаннє редагував 1234A: 05.04.2026 о 06:57
Где-то в Лондоне стало кому-то обиднолише наша країна восьмий рік ганьбиться призначенням професійних шлюх
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Таки не у всех прокурорские зарплаты... Латочный (ака паршивый, временный, некачественный...) ремонт позволяет кому надо с оптимизмом смотреть в будущее. Вон на Соколе дорога изрядно дырявая каждую весну. Хотя ремонтируют часто (каждый год??). Хотя, объективности ради, на 6-й Победе дорог с жуткими дырами меньше с каждым годом. Почему-то все починить нельзя. Наверное, денег после установки придорожных столбиков не хватает.
..гарна фігура та кар'єра фотомоделі є доказом наявності інтелекту та знання іноземних мов...
Але найгірше те, що старим продажним безмозглим бабам це ПОДОБАЄТЬСЯ.![]()
![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Запорожское шоссе тоже вроде ничего, а если брать участок от развилки до подстанции - так уже довольно давно сделан. пр. Науки это пздц - каждый год практически полностью снимают асфальт и все равно слазит)))
Може брешуть...
У Кам'янському виявлено групу неповнолітніх, яка здійснює напади на місцевих жителів. З'ясувалося, що вони мають зв'язки з ТЦК та незаконно утримують громадян. Подробиці інциденту досліджуються, правоохоронці вже працюють над цією справою.
А що ВИ та Ваша курка зробили? Це ж вже не перша і навіть не сота інформація про злочинні дії ТЦК. Ви бодай пальцем ворухнули, щоб це змінити? Впевнена, що ні. Більш того, Ви навіть не висловили свого обурення злочинними діями ужгородського ТЦК, про яке я вище писала, одразу на мене стрибати почали. З чого можна зробити висновок, що Вас ВЛАШТОВУЄ така ситуація, Ви ПІДТРИМУЄТЕ це свавілля. Головне, щоб вони Вас не чіпали. Але ж так приємно тицяти в піщинку в очах "не приятного собеседника"(с), в той час, як зі своїх очей колоди градом сипляться, - чи не так?
В 2019-21 рр. ми мінували кордони?Навчали резерви? Збільшували виробництво зброї? Перевіряли і готували бомбосховища? І головне, наша НАЙВИЩА влада за ті роки бодай раз ПРОХОДИЛА навчання з відпрацюванням своїх дій у випадку вторгнення? В тебе вистачає нахабства зараз брехати про те, що все це БУЛО?
Процитуй, де я писала, що піськотряс призначає ВИКЛЮЧНО шлюх. Чекаю на цитату.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Когда бусифицировали моего чоловика, он спокойно пошёл туда, куда ему вежливо предложили, в влк и тцк, и уже работает по прямому направлению знишення русни.
Пасынок пошел добровольцем, ему тоже влк и тцк ничем не угрожало.
Конечно у меня другое мнение ))))
И что значит не чипали. Я военообязанная, меня не могут не чыпать и чипают раз в год минимум))))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
"Якщо до Вас не притискаються у метро - це не значить, що метро в Парижі не існує"(с) Вашим родичам пощастило, іншим ні: знаю особисто кілька прикладів того, як ТЦКшники, побачивши на вулиці кандидата на фронт, НЕ ПИТАЛИ документи чи ще щось, а ОДРАЗУ схопили, заломили руки, пару-трійку разів вдарили і запхали в бус. Висновок "придатний" від ВЛК ці люди отримали в ТОЙ ЖЕ день, хоча у одного з них важка форма астми, а в іншого серйозні проблеми з хребтом - ледь ходить (схопили в той момент, коли повертався від лікаря). Але ж всі брешуть і лише Ваша обожнювана зелень каже правду, ага?
Але я досі не можу збагнути, яким боком те, ЯК САМЕ Ваших родичів чи будь-кого іншого ТЦК затримало до моєї цитати про те, що в Ужгородському ТЦК мобілізовані живуть в антисанітарії?
Нащо Ви прикидаєтеся дурою, не будучи такою?И что значит не чипали. Я военообязанная, меня не могут не чыпать и чипают раз в год минимум))))))"Не чипали" я мала на увазі НЕ МОБІЛІЗУВАЛИ! Вас раз на рік відправляють на нуль?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Вы обычно все знаете лучше всех, а тут одни вопросы. Я насчитала аж 4 или 5 (((
Правду я знаю лично, из опыта.
Кто вам доктор, что вы слушаете кого-то или что-то. Проходите этот путь лично и знания будут другие. Иногда кардинально. Попросили веник совок тряпку и убрались сами. Это казарма, там обслуги нет. А каких больных, наркоманов и алкашей призывают, это прям вас удивило на 5ом году войны вдруг((((
В черговий раз прохання пришелепкувату не цитувати..
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks