Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 13 з 183 ПершаПерша ... 3456789101112131415161718192021222363113 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3652, показано з 241 по 260.

Тема: Загальне флудільне

Дописів
    56 314

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    .
    Старые фильмы из области " фантастики" сегодня уже не кажутся такими фантастическими.
    Человечество все ближе к черте " хочешь есть? Подчиняйся."

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 686

Типово

Ну если оценивать руководство по дорогам... Днепр. Дороги отремонтированные при Иван Ивановиче, как минимум одна из них и за 20+ лет во вполне приличном состоянии.

Дописів
    70 566

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Ось, що подобається старим рашистським куркам, ось, чому вони аплодують:
    Вот мне интересно, цитируя эти шняги человек вышел на протест на еще какуюто акцію

Или тока пропистел в интернете и обвинил не приятных собеседников

Что лично сделал недовольный
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    70 566

Типово

Ну ето вже норма, пистеть в интернете, но в реале отмалчиваться, отсиживатся, даже не в украине, и защишать свои, конечноже, интересы. А в Украине и подавно))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    25 741

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Ну если оценивать руководство по дорогам... Днепр. Дороги отремонтированные при Иван Ивановиче, как минимум одна из них и за 20+ лет во вполне приличном состоянии.
    если мне не изменяет память то к двум из них Глобус руки приложил - Чернышевского и К.Либкнехта...скажем так долго держатся , одни из немногих...при прочих равных - руки приямые))

Дописів
    25 741

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Та офигенно они там подготовились заздалегыдь ))..

Сидят перепуганные и наконец-то сообразили, что надо готовиться к войне с рашкой. Заздалегидь, ага, конечно)).....
    боюсь, что ничего они не сообразили и готовятся ровно также как и мы готовились к войне. Они не верят в возможность смотря в телевизор как и мы не верили, даже после 08 года. Общаясь с коллегами хорватами, грузинами от них услышал, что поверить в реальность войны можно если живы и при памяти поколение пережившее войну - через одно/два все забывается и остается только картинка победобесия "диды воевали" с "незабудем - не простим". Наверное они правы.

а у немцев еще и выжженая на подкорке вина за вторую мировую.
    Востаннє редагував 1234A: 05.04.2026 о 06:57

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    56 889

Типово

лише наша країна восьмий рік ганьбиться призначенням професійних шлюх
    Где-то в Лондоне стало кому-то обидно
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Дописів
    6 810

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Таки не у всех прокурорские зарплаты... Латочный (ака паршивый, временный, некачественный...) ремонт позволяет кому надо с оптимизмом смотреть в будущее. Вон на Соколе дорога изрядно дырявая каждую весну. Хотя ремонтируют часто (каждый год??). Хотя, объективности ради, на 6-й Победе дорог с жуткими дырами меньше с каждым годом. Почему-то все починить нельзя. Наверное, денег после установки придорожных столбиков не хватает.

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 811

Типово

..гарна фігура та кар'єра фотомоделі є доказом наявності інтелекту та знання іноземних мов...
    Але найгірше те, що старим продажним безмозглим бабам це ПОДОБАЄТЬСЯ.
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 811

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Уже дождём пахнет)))

а монилиозом - еще не..))..??
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 686

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    если мне не изменяет память то к двум из них Глобус руки приложил - Чернышевского и К.Либкнехта...скажем так долго держатся , одни из немногих...при прочих равных - руки приямые))
    Я как раз про Грушевского (б. К.Либкнехта). Если бы не участившиеся ремонты от водоканала, то в тупике трамвая, то на перекрестке с Украинской, то дорога вообще без сколь заметных латок. В районе Чернышевского давно не был, потому и не оценивал.

Дописів
    25 741

Типово

Запорожское шоссе тоже вроде ничего, а если брать участок от развилки до подстанции - так уже довольно давно сделан. пр. Науки это пздц - каждый год практически полностью снимают асфальт и все равно слазит)))

Дописів
    70 566

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    а монилиозом - еще не..))..??
    Нюхайте в правильных местах и никаким сифилисом вонять не будет.

Дописів
    5 263

Типово

Може брешуть...
    У Кам'янському виявлено групу неповнолітніх, яка здійснює напади на місцевих жителів. З'ясувалося, що вони мають зв'язки з ТЦК та незаконно утримують громадян. Подробиці інциденту досліджуються, правоохоронці вже працюють над цією справою.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 210

Типово

Вот мне интересно, цитируя эти шняги человек вышел на протест на еще какуюто акцію
    Или тока пропистел в интернете и обвинил не приятных собеседников
    Что лично сделал недовольный
    А що ВИ та Ваша курка зробили? Це ж вже не перша і навіть не сота інформація про злочинні дії ТЦК. Ви бодай пальцем ворухнули, щоб це змінити? Впевнена, що ні. Більш того, Ви навіть не висловили свого обурення злочинними діями ужгородського ТЦК, про яке я вище писала, одразу на мене стрибати почали. З чого можна зробити висновок, що Вас ВЛАШТОВУЄ така ситуація, Ви ПІДТРИМУЄТЕ це свавілля. Головне, щоб вони Вас не чіпали. Але ж так приємно тицяти в піщинку в очах "не приятного собеседника"(с), в той час, як зі своїх очей колоди градом сипляться, - чи не так?
    Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    готовятся ровно также как и мы готовились к войне.
    В 2019-21 рр. ми мінували кордони? Навчали резерви? Збільшували виробництво зброї? Перевіряли і готували бомбосховища? І головне, наша НАЙВИЩА влада за ті роки бодай раз ПРОХОДИЛА навчання з відпрацюванням своїх дій у випадку вторгнення? В тебе вистачає нахабства зараз брехати про те, що все це БУЛО?
    Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    Где-то в Лондоне стало кому-то обидно
    Процитуй, де я писала, що піськотряс призначає ВИКЛЮЧНО шлюх. Чекаю на цитату.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    70 566

Типово

А що ВИ та Ваша курка зробили? Це ж вже не перша і навіть не сота інформація про злочинні дії ТЦК. Ви бодай пальцем ворухнули, щоб це змінити? Впевнена, що ні. Більш того, Ви навіть не висловили свого обурення злочинними діями ужгородського ТЦК, про яке я вище писала, одразу на мене стрибати почали. З чого можна зробити висновок, що Вас ВЛАШТОВУЄ така ситуація, Ви ПІДТРИМУЄТЕ це свавілля. Головне, щоб вони Вас не чіпали.
    Когда бусифицировали моего чоловика, он спокойно пошёл туда, куда ему вежливо предложили, в влк и тцк, и уже работает по прямому направлению знишення русни.

Пасынок пошел добровольцем, ему тоже влк и тцк ничем не угрожало.

Конечно у меня другое мнение ))))

И что значит не чипали. Я военообязанная, меня не могут не чыпать и чипают раз в год минимум))))))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 210

Типово

Когда бусифицировали моего чоловика, он спокойно пошёл туда, куда ему вежливо предложили, в влк и тцк, и уже работает по прямому направлению знишення русни.
    Пасынок пошел добровольцем, ему тоже влк и тцк ничем не угрожало.
    "Якщо до Вас не притискаються у метро - це не значить, що метро в Парижі не існує"(с) Вашим родичам пощастило, іншим ні: знаю особисто кілька прикладів того, як ТЦКшники, побачивши на вулиці кандидата на фронт, НЕ ПИТАЛИ документи чи ще щось, а ОДРАЗУ схопили, заломили руки, пару-трійку разів вдарили і запхали в бус. Висновок "придатний" від ВЛК ці люди отримали в ТОЙ ЖЕ день, хоча у одного з них важка форма астми, а в іншого серйозні проблеми з хребтом - ледь ходить (схопили в той момент, коли повертався від лікаря). Але ж всі брешуть і лише Ваша обожнювана зелень каже правду, ага?
    Але я досі не можу збагнути, яким боком те, ЯК САМЕ Ваших родичів чи будь-кого іншого ТЦК затримало до моєї цитати про те, що в Ужгородському ТЦК мобілізовані живуть в антисанітарії?
    И что значит не чипали. Я военообязанная, меня не могут не чыпать и чипают раз в год минимум))))))
    Нащо Ви прикидаєтеся дурою, не будучи такою? "Не чипали" я мала на увазі НЕ МОБІЛІЗУВАЛИ! Вас раз на рік відправляють на нуль?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    70 566

Типово

"Якщо до Вас не притискаються у метро - це не значить, що метро в Парижі не існує"(с) Вашим родичам пощастило, іншим ні: знаю особисто кілька прикладів того, як ТЦКшники, побачивши на вулиці кандидата на фронт, НЕ ПИТАЛИ документи чи ще щось, а ОДРАЗУ схопили, заломили руки, пару-трійку разів вдарили і запхали в бус. Висновок "придатний" від ВЛК ці люди отримали в ТОЙ ЖЕ день, хоча у одного з них важка форма астми, а в іншого серйозні проблеми з хребтом - ледь ходить (схопили в той момент, коли повертався від лікаря). Але ж всі брешуть і лише Ваша обожнювана зелень каже правду, ага?
    Але я досі не можу збагнути, яким боком те, ЯК САМЕ Ваших родичів чи будь-кого іншого ТЦК затримало до моєї цитати про те, що в Ужгородському ТЦК мобілізовані живуть в антисанітарії?

Нащо Ви прикидаєтеся дурою, не будучи такою? "Не чипали" я мала на увазі НЕ МОБІЛІЗУВАЛИ! Вас раз на рік відправляють на нуль?
    Вы обычно все знаете лучше всех, а тут одни вопросы. Я насчитала аж 4 или 5 (((

Правду я знаю лично, из опыта.

Кто вам доктор, что вы слушаете кого-то или что-то. Проходите этот путь лично и знания будут другие. Иногда кардинально. Попросили веник совок тряпку и убрались сами. Это казарма, там обслуги нет. А каких больных, наркоманов и алкашей призывают, это прям вас удивило на 5ом году войны вдруг((((

Дописів
    5 263

Типово

В черговий раз прохання пришелепкувату не цитувати..

Дописів
    70 566

Типово

"Не чипали" я мала на увазі НЕ МОБІЛІЗУВАЛИ! Вас раз на рік відправляють на нуль?
    Ето всеголишь дело времени.))

Уже огромная нехватка медсестер в больницах из-за угрозы мобилизации женщин.

Результат отсутствия хорошего персонала в больницах тоже всем известен)))

Но пистеть же не мешки ворочать. Интернет и Форум все стерпят))))

Сторінка 13 з 183 ПершаПерша ... 3456789101112131415161718192021222363113 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті