| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
перевод с соевого на обычный: возьми в рот у штатов, раздвинь булки перед xуйлом и подрочи Си.
все как делалось с 2014 по 2019.
Ну звісно! Нічого не робити - теж варіант.
А если таки принятьіе решения були закономірним наслідком діяльності нової молодої команди, налаштованої на мир і договорняки посередині? Починаючи із класичного сьогодні розведення військ в Золотому 2019 рік і "я не лох"?
А если ніхто всерйоз цим не займався, починаючи з 2014 і дотепер?
Перші біженці чи ВПО - це весна 2014, Крим, наші громадяни, які не побажали жити під кацапами; дуже скоро за ними - люди зі Сходу. Минуло 12 років. Що зроблено державою? Мізер. Таке враження, що влада постійно чекає на диво, що одного ранку здохне утін і все закінчиться, а отже, нехай народ сам якось облаштовується.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Вам мало телемарафону і відсотків 25 обожнювачів президента за те, що не втік (а міг би?)?
Чи це товстий натяк на те, що потрібно конструктивно щось радити, підказувати? То дозвольте нагадати вам, що у президента є 5-6 менеджерів, і йому не потрібні не те що консультації з нашого форума, а і ВР, Кабмін і інші нібито існуючі органи влади, а іноді і Конституція.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Батькам низький уклін за такого сина. Дай їм Бог здоров'я та довгих років життя. Але він і сам себе правильно направляє. Зараз регулярно їздить до Харкова на якісь медичні курси, в майбутньому планує стати військовим медиком.
Тобто на те, що втрачена П'ЯТА ЧАСТИНА території, хоча можна було ЗБЕРЕГТИ її, тобі начхати?
Те, що втратили 20%, а не 50 чи ще більше, заслуга виключно ЗАЛУЖНОГО, який "поклав з прибором"(с) на деякі злочинні накази верховного і зробив так, як вважав за потрібне. Але вашому бидло-стаду цього не зрозуміти, бо на земарафоні кажуть протилежне.
+10000
+1000
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Яка різниця, звідки? Тобі детально все розповісти, щоб ти потім здала цю інформацію ворогу?Головне, що вона в нього Є. При чому настільки детальна, якої навіть в "їжаків" ніколи не було. Впевнена, отримує її він ЗАКОННИМ шляхом.
Мене, як маму (не його), хвилює, що він майже не спить - по 2-3 години на добу, оскільки свій канал веде особисто, помічників не має. Плюс волонтерство, плюс навчання. А організм ще не сформований остаточно - можна навіки зруйнувати своє здоров'я таким режимом.![]()
"Яка різниця..."
Далі,як завжди, не читаю,бо там як завжди лайнопо стандартній програмі.
Мова про інше. Якщо припустити що хтось в ДСНС зливає оперативну інфу волонтерам ,то де гарантії що тільки їм?
А тоді ми дивуємося чому на приїхавший на ліквідацію підрозділ знову прилітає.
І доречі в групі самих волонтерів,можуть опинитися люди з зовсім різною мотивацією і метою.
Востаннє редагував Антуриум: 25.02.2026 о 15:35
Про команду сперічатися не буду. Але на той час вже така вона була. Ось і підказали.
Як можна знати гарна порада чи ні, якщо ти в цьому не розумієшься?
Радники ці, до речі, теж з тих 40 млн.
Хтось вважаєте що воно було не вірне, те рішення. А інші вважають інакше. А хтось вважає 50 на 50.
Час покаже.
))Р.S. вже заколисали своїм "ви із дальнєго зарубєжья". Хто все-таки автор цього шедевру?
Ви сам серед тих авторів ).
Я вас прямо питала не так давно, чи в Україні Ви? А Ви мені відповіли, що то не є важливим. Бо щоб бачити ситуацію не обов'язково бути в Україні. Було))?
Інших, хто казав,я не буду тут перелічувати, то не є добре на мій погляд, вибачте. До того ж, ви форум читали і ті дописи бачили).
Саме за таким принципом живе ваше бидло-стадо разом з пастухом вже 7 років.
"Нє чітал, но асуждаю"(с)...Далі,як завжди, не читаю,бо там як завжди лайнопо стандартній програмі.У тупої неосвіченої старої баби все, як і завжди. Дійсно, нахріна читати щось РОЗУМНЕ? Не дай Боже зрозумієш, наскільки ти тупа та безграмотна!
Якщо припустити що хтось в ДСНС зливає оперативну інфу волонтерам ,то де гарантії що тільки їм?
А тоді ми дивуємося чому на приїхавший на ліквідацію підрозділ знову прилітає.Боже, яка ти дура!
А ще й лицемірка двудупа: коли твоя обожнювана зелень приїждає на якийсь важливий об'єкт, викладає відосик звідти, а потім за пару днів туди прилітає, ти їх ніколи НЕ ЗВИНУВАЧУЄШ в наводці! Навпаки, на кизяк виходиш, запевняючи, що вони тут ні до чого. А коли волонтери приїжджають на місця прильоту, ти, НЕ ЗАДУМУЮЧИСЬ, звинувачуєш саме ЇХ в повторних прильотах! Не ДСНС, не звичайних людей і тим більше не твою любиму паРашу, а ВОЛОНТЕРІВ!!!
В твою шизонуту бОшку нездатна прийти найпростіша думка: що паРаші НЕ ТОТРІБНІ наводки на місця прильотів, бо і без них зрозуміло, що там БУДУТЬ і ДСНС, і поліція, і медики, і волонтери, і звичайні люди, а значить, БУДЕ, кого вбивати!
Що стосується Тимофія, то повторюю для двічі довбаків: впевнена, що свою інформацію він отримує ЗАКОННИМ способом. А ти, гнида рашистська, щойно БЕЗ будь-якого привода обісрала ДИТИНУ!!!Бачу, що обсирати дітей - це твоє життєве кредо. Дійсно ГАРНА мати/бабуся ніколи не дозволить собі образити чужу дитину. Відповідно, ти така ж гарна мати та бабуся, як ху.йло - порядна людина.
Тому давайте на законодавчому рівні ЗАБОРОНИМО волонтерство! На радість зелені та їх вівцям. Нєнуашо? Знищувати країну - так вже остаточно!І доречі в групі самих волонтерів,можуть опинитися люди з зовсім різною мотивацією і метою.![]()
они самые.
ты не поверишь, сколько белых и прозрачных ушедших компаний с рос. рынка через Латвию вполне официально (до Латвии) поставляют составами элитное бухло. и член ЕС Латвия зарабатывает просто невероятные деньги на этом транзите в рашку.
о пользе пропаганды во время войны. уроки мастеров
Військовий живопис Третього Рейху. Ганс Ліска
Ганс Ліска був, мабуть, найвідомішим німецьким художником, який працював у роки Другої світової війни. Всю війну він прослужив в одній з рот пропаганди. Адже німці «до багнета прирівняли перо» в прямому сенсі слова — виділили пропаганду в особливу роту військ. Солдати-пропагандисти повинні були вміти не тільки писати репортажі, знімати ефектні фотографії і не менш ефектні кінокадри, малювати фронтові пейзажі. Вони проходили і звичайну військову підготовку німецького піхотинця.
белая кость...
Командувача логістики Командування Повітряних Сил ЗСУ полковника та начальника Управління СБУ Житомирської області викрили на хабарі у $320 тис. Джерело: https://censor.net/ua/n3602367(с)
404, сторінку не знайдено. Быстренько).
Говорят,что интернет помнит всё,надо только уметь искать.Я не умею...
Апд. Тут есть: https://sk1.tv/news/113146.html
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks