| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да.
Вторая армия мира не проигравшая ни одной войны за несколько столетий с кгбшником во главе ,буксует в маленькой Украине ,где президент комик,уже 4 год.
Как по мне,неплохой результат.
Ты шо дебил ?
Так я і не повзу в начальники, якщо не знаю, як бути. Або, принаймні, слід було б набирати команду не з холуїв, а з фахівців, які знають.
Чи ви вважаєте, що взагалі не було і нема виходу з подібних ситуацій? Або в країні на 40 млн. не знайшлось би тих, хто підказав правильне рішення, з варіантами? Не смішно.
P.S. вже заколисали своїм "ви із дальнєго зарубєжья". Хто все-таки автор цього шедевру?
.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Він ПРЕЗИДЕНТ. Більш того, він ВЕРХОВНИЙ ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧ. Влазив на трон він тоді, коли в країні вже п'ять(!!!) років(!!!) тривала війна. Він НЕ МАВ ПРАВА лізти в президенти!В нього ні освіти (диплом йому батько купив), ні досвіду (навіть на найменших державних посадах), ні знань (не лише в управлінні державою - взагалі ніяких ні в чому), ні фахової команди... Навіть в армії не був. Він мовою не володів! Державною!
За таких умов балотуватися в президенти міг лише той, хто хотів ЗНИЩИТИ країну!
Але якщо він вже вліз сюди та переміг, він зобов'язаний був оточити себе ФАХІВЦЯМИ у всіх сферах, перш за все - в політиці, дипломатії, військовій справі, людьми з міцними та великими міжнародними зв'язками - список можу довго продовжувати. І головне: він повинен був ПРИСЛУХОВУВАТИСЯ до цих людей і ВЧИТИСЯ у них. А він уявив себе богом, який все знає і все вміє!
Готувалися енергетики, медики, пожежники тощо. САМІ ПО СОБІ - НЕ за вказівкою президента. Готувалася армія. САМА ПО СОБІ - НЕ за вказівкою Вреховного Головнокомандуючого (більш того, ВСУПЕРЕЧ ним). Готувалися окремі люди - хто "тривожну валізку" зібрав, хто виїхав, - БЕЗ попередження вищої влади. Саме про це і мова.Не дочекаєшся, жертва аборту!Ти вже багато років сереш в бік моєї родини та оббріхуєш її.
В тому числі й в бік неповнолітньої дитини.
Я багато разів попереджала тебе: "е6ало завали!"(с), але до тебе не доходить. Тож тепер вигрібаєш по повній: маю право!
Моя донька зараз ПОРУЧ ЗІ МНОЮ. Живи тепер з цим, блювотіння ху.йловське, - сподіваюся, тебе розірве, нарешті, від цієї інформації.Лучше думай с кем там в Польше твоя доченька этой ночью.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Пиши лише про себе. Знали всі, хто ХОТІЛИ знати. І я про це неодноразово тут писала, навіть викладала перелік тих БпЛА, які Україна розробила і почала виробництво, починаючи з 2014 року, тобто ще за часів ненависного тобою Пороха. Але ти ж це НЕ ЧИТАЛА. Бо це ж не твого ідола досягнення.
Не зважайте - там безнадійний випадок.
+10000
Рідкісний випадок, коли я згодна. В 19-му все зроблено тому, що робив ПОРОХ (в 2014-18 рр.). І його команда, звісно. В 21-му теж все зроблено, але навпаки: закриті ракетні програми, зупинена лінія по виробництву снарядів, відведені війська, скорочене фінансування ЗСУ, розмінований Чонгар, розформована єдина танкова бригада, яка охороняла кондон з Білоруссю, тощо. Зроблено все, щоб максимально ПОЛЕГШИТИ ху.йлу задачу захоплення України.
В 2018 році - 255 тис., в 2021-му - 261 тис. Збільшення аж на ШІСТЬ(!!!) тисяч (аж 2,4%!!!) за ТРИ роки, та й те виключно за рахунок новосформованих сил територіальної оборони, - це, звісно, зашибісь яке досягнення!Сравни численность нашей армии в 2018 и в 2021Потужне розбудування армії! І чхати старій курві на те, що за 2014-17 рр. чисельність ЗСУ збільшилася зі 166 тис. до 255 тис., тобто на 89(!!!) тисяч. Збільшення армії на 53,6% - це в збоченій реальності рашистської шизофренічки назівається ЗНИЩЕННЯМ, а збільшення на 2,4% - потужною розбудовою.
![]()
Пля, стара курка постійно бреше, вона в цьому ас. Але ТАКА брехня - це вже найсмердючишим гноєм треба було стати!
Щоб тебе розірвало від брехні, шалава зелена!
Навіть зараз - на п'ятому році повномасштабної війни - у нас НЕМАЄ такої чисельності ЗСУ!!!!
А в 2021 році й поготів НЕ БУЛО!!!
Живи тепер з цим!
Від дзеркала відійди.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks