Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 267 з 360 ПершаПерша ... 167217257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277317 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7184, показано з 5 321 по 5 340.

Тема: Загальне флудильне. Нескінченна історія

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 613

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Надоел. Свободен. Иди...просто иди.
    Щас прибежит диарейная,она тебе отс...тебя поддержит. Вот с ней и общайся.
    А ты не отс..?

Дописів
    26

Типово

...цЫтатнула, прИстарелая, про пунктуацию лучше промолчать.

Дописів
    56 570

Типово

Раптом комусь цікаво ,на Мегого вийшов документальні фільм Все про ЗСУ. 24 історії.

Тут анонс.
    https://t.me/GeneralStaffZSU/35368

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 737

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Ну я бы предпочел чтобы и те были предупреждены
    Я тоже. Я вообще за всё хорошее против всего плохого, но я и не правительство - судьбы народов и государства не решаю, стратегических, в т.ч. и непопулярных решений, могу избежать.
    А тут речь же вроде о власти шла. Еще и в такой момент.

В общем,обсуждение последних страниц позволяют предположить,почему именно было сделано как сделано.

Дописів
    56 570

Типово

Бгг.
    Ботва подтянулась.
    Сколько ж на самом деле у меня фанатов скрупулёзно следящих за моей жизнью и грамматикой? )))
    Ото я вам- тварям продажным всем поперек горла!
    Пусть так и будет - скорее удавитесь.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 613

Типово

Бгг.
    Ботва подтянулась.
    Сколько ж на самом деле у меня фанатов скрупулёзно следящих за моей жизнью и грамматикой? )))
    Ото я вам- тварям продажным всем поперек горла!
    Как того карликового беззубого блогера из ДНР зовут.
    У него много фанатов, популярная личность

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 737

Типово

путин?

Дописів
    26 140

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    ...
    Я не знаю, чем руководствовалось правительство. Но уверена,президент принимал подобные решения на основании консультаций с теми, кому он в тот момент больше всего доверял. Специалистов и консультантов, в.т.ч. и в военном деле. Может, и заграничных консультантов тоже.
    Думаю что таки надо было предупредить, но что то мне подсказывает, что если бы решили предупредить, то это выглядело бы совсем не так как тут себе рисуют - превентивно закрыть границы за месяц-два до предполагаемой даты и принудительная эвакуация с танко-опасных направлений. + мобилизация всего - от людей до экономики. И да ,вот это было бы правильное решение . Почему не сделали - не знаю, хотя оно на поверхности лежало, имея те вводные что были на руках.

Дописів
    56 570

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    Думаю что таки надо было предупредить, но что то мне подсказывает, что если бы решили предупредить, то это выглядело бы совсем не так как тут себе рисуют - превентивно закрыть границы за месяц-два до предполагаемой даты и принудительная эвакуация с танко-опасных направлений. + мобилизация всего - от людей до экономики. И да ,вот это было бы правильное решение . Почему не сделали - не знаю, хотя оно на поверхности лежало, имея те вводные что были на руках.
    Такое впечатление что ты фильм Война завтрашнего дня пересказываешь. Во всяком случае начало.
    А если про нас... Тут 4 года войны и хрен принудительно кого эвакуируешь. А до начала, то вообще из области фантастики. Забарикодировались бы и передавили эвакуаторщиков вместо кацапни..
    А потом бы все равно вопели " пачиму нас не пердупердили!??"

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 737

Типово

Возможно, думали, что заграница нам отчаянно поможет и станет (и даже ляжет) рядом с нами, и мы победим за полгода. Ошиблись(.

Возможно,не было таких рекомендаций, а были рекомендации иные. Да, я считаю что война выгодна тем, кто западнее наших границ. Но мы были вынуждены прислушиваться к их рекомендациям.
    Послушались(.

Возможно, не было ресурса - организационного, материального, физического даже, чтоб каждого второго "за ноги из хаты вытаскивать и пихать на передок (с., известно у кого)".
    Ну вот сейчас всё исправили ((. Толку?

А может, всё вместе.

Апд. Кстати )) .Если бы события развивались по вашему сценарию, ваши близкие не выехали бы за границу. И не были бы в правильной безопасности,обеспеченной правильными и заботливыми мужьями-родителями.
    А сидели бы тут , как ...ну как вы мне писали)). И не только мне.

Апд2. Многие, и я в том числе, ожидали в первые месяцы именно ваш сценарий - всё на военные рельсы. Это было бы разумно и понятно- правильно. Но не уехали, нет).

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 213

Типово

22 вересня 2023 року ЗСУ завдали удару ракетами Storm Shadow по штабу Чорноморського флоту в окупованому Севастополі.
    Удар спричинив суттєві пошкодження конструкцій та внутрішньої інфраструктури.
    Сьогодні стало відомо, що будівлю почали демонтовувати.

Тоді за повідомленнями ССО загинуло 34 російських офіцери, серед них командувач флоту адмірал Віктор Соколов, ще 105 окупантів та один генерал-полковник - поранено.

напомните, что мешало соевому пидорасу сделать то же самое своими нептунными или птунными ракетками с 2014 по 2019?
    у него же были полные штаны С-500. Ведьма лично видела, как он их вокруг Киева расставил.
    ну хотя-бы томасом eбнул.
    пять, сука, лет.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 254

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Ну и сколько бы выехало?
    А це неважливо, кожен сам приймає рішення. Але влада ЗОБОВ'ЯЗАНА була чесно ОПОВІСТИТИ населення про загрозу та запропонувати варіанти допомоги. І членограй був ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ ввести військовий стан НЕ тоді, коли ворог вже перейшов кордон, а ще тоді, коли ВИНИКЛА ЗАГРОЗА нападу, тобто коли ху.йло почав стагувати війська до нашого кордону. Або хоча б тоді, коли Штати надали точний план нападу. Але він НЕ ЗРОБИВ цього і цим ПОРУШИВ ЗАКОН. Тому вже давно повинен сидіти. А у нас бидло-стадо йому дупу лиже та дякує.
    к началу войны не были готовы военкоматы - за это что главком, что главерх должны понести наказание.
    З якого це переляку саме вони? "ТЦК утворюються, ліквідуються, реорганізовуються Міністерством оборони України. Безпосереднє керівництво ТЦК і контроль за їх діяльністю здійснюють відповідні оперативні командування, а загальне — Командування Сухопутних військ Збройних сил України, яке узгоджує основні питання діяльності ТЦК з відповідними структурними підрозділами Генерального штабу Збройних Сил та Міноборони."(с)
    Цитата Допис від 1960
    и ведь английский у него лучше, чем военное дело....
    Думка рашиста, який в перший же день повномасштабної, обісравшись, здриснув з ненависної йому України, про рівнь професіоналізма Героя України дуже "цінна", ага.
    Цитата Допис від †Raptor† Переглянути допис
    Так там реально русскими в бумажке написано
    Ти власноруч писав?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 254

Типово

Я не знаю, чем руководствовалось правительство. Но уверена,президент принимал подобные решения на основании консультаций с теми, кому он в тот момент больше всего доверял. Специалистов и консультантов, в.т.ч. и в военном деле. Может, и заграничных консультантов тоже.
    Електро, ну, Ви ж не стара тупа курка, щоб таке писати, - це в неї мозку немає, щоб думати, тому й вірить тому малоросу. Які консультації? Ця тварюка керується виключно одним інстинктом: ВЛАСНИМ РЕЙТИНГОМ! Якби він тоді зробив те, що повинен був зробити, його рейтинг за добу рухнув би майже до плінтуса. Бо хто ж буде поважати президента, який не виконав власну обіцянку "сайдьомся пасєрєдінє"?
    Выходит такой Зеленский и говорит: - Ребята, со дня на день нападет хyйло.
    И все такие -а, ок. Побросали свои пожитки и как давай валить за бугор.
    Верю.
    Вірити чи ні - твоє право. Як і виїжджати чи ні - право кожної конкретної людини. Якщо завтра спеціалісти оглянуть будинок, в якому я живу, і скажуть, що він, не дай Боже, за тиждень зруйнується, то я повинна буду прийняти рішення: повірити їм і терміново виїхати звідси чи вирішити, що вони хрінові специ, будинок простоїть ще 50 років і залишитися. І якщо я залишуся, а за тиждень загину під завалами, це буде лише МОЯ провина, МОЯ відповідальність, але НЕ цих спеців/керівництва нашого ОСББ/влади міста/влади країни тощо. Специ та влада зробили ВСЕ, щоб врятувати мене, - їх совість чиста і перед законом, і перед Богом. Про Зеленського цього не скажеш.
    но надо было чтоб ы президент сказал.
    Так!! Він ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ був це зробити! ЗАКОН його зобов'язав!! Він ПОРУШИВ закон і за це БУДЕ покараний рано чи пізно!
    Ну за Петю тогда даже я голосовала. Поверила в висящую на каждом углу рекламу " Хочеш щоб скінчилася війна? Голосуй за Порошенко!"
    Гнійна рашистська старуха не може не брехати. НЕ БУЛО тоді таких гасел!

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 737

Типово

А почему Зеленский один-сам? Он не разбирается в военке и не должен. Для этого у него куча была генералов и целый главнокомандующий (который тоже с экранов вещал про "всё хорошо",но это не важно).

Мне давно интересно знать мнения про желаемые действия Зеленского. Но хорошо бы с описанием последующих событий в стране и с итоговом результатом этих событий.
    Вот сделай он "так-то, это будет правильно " и..?

Порошенко с этой же кучей генералов и этим же, несомненно, главкомом, поступили бы...как?

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 613

Типово

А почему Зеленский один-сам? Он не разбирается в военке и не должен. Для этого у него куча была генералов и целый главнокомандующий (который тоже с экранов вещал про "всё хорошо",но это не важно).

Потому что у него парламент со слугами, кабмин, офис президента. Вся власть в его руках.
    Такого не было ни у кого с 1991.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 254

Типово

Зеленский с Ермаком вроде отсвечивали в Киеве с первого дня. Всякие Арахамии, Стефанчуки с прочими министрами вроде тоже
    Нічого подібного. Перший тиждень (а може, й днів 10) жодного з них ніхто не бачив. Невтікущий відосики з бункера записував. А вже потім, коли зрозумів, що найбільша небезпека минула, записав показушний відосик перед входом у Верховну Раду: ось, мовляв, всі тут, ніхто не втік.
    Так он мало того что не сказал.
    Трындел про шашлыки.
    +1000 Більш того, відкрито на весь світ звинувачував західних партнерів в брехні, Арахамія назвав їх "хуже Скабєєвої" тощо. Це вже не просто злочин - це СВІДОМА робота на користь ВОРОГА!
    А ребята с Бучи жили в мире розовых пони, и новости не читали. Ждали промову президента.
    Це ким же треба бути, щоб звинувачувати жертв Бучі в тому, що їх вбили/покалічили/згвалтували тощо?
    Кстати, странно что про шашлыки он тебе сказал. Мне такого не говорил.
    Ну, то послухай зараз, якщо тоді тобі вуха позакладало: https://youtu.be/4VvAwpwnwtI?si=H7fS7mMewEj0-8Iq&t=323
    Минимум четверть бизнеса и чиновников вывозили семьи с пожитками типа в отпуск на Новый год и только тутошние эксперты ни сном ни духом не знали что будет война.
    Зебидло-стадо пробило чергове днище, звинувачуючи ЖЕРТВ в тому, що не убереглися від війни, а не своїх зелених ідолів, які ПО ЗАКОНУ були ЗОБОВ'ЯЗАНІ попередити та мінімізувати наслідки!
    Среди моих знакомых почти все прозрели ещё при его правлении.
    Просто обжерлися бєніної пропаганди, як і решта 73%. Бо мозку ж немає, щоб думати.
    на вопрос " А чего ж ты с высшим образованием уехала в Польшу работать горничной,во времена такого замечательного президента?", она внятного ответа дать не смогла.
    Дала. Але ти не зрозуміла. Як і завжди. Немає, чим.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 737

Типово

Такого не было ни у кого с 1991.
    да даже с 1941 не было. Не нападали вероломно, мучительно уничтожая все на своем пути.

Так что он должен был сделать, чтоб всем понравилось, и каков был бы результат этих правильных действий? Это интереснее гораздо.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 254

Типово

Антуриум, А ты с каким высшим образованием где работаешь с другим замечательным президентом?
    Лайно в курнику вигрібає. А вночі стереже курок.
    в Гостомеле в 22 или в Чернобаевке. Можно было бы наглядно разобрать готовились или " не готовились".
    Готувалися. Залужний з командою. Але НЕ твій ідол - він готувався зустрічати ху.йло з квітами та караваєм.
    І саме дивне,що ані слова про те як хероїчно петьман захищав Київ.
    Дура.
    Антуриум, Ты со своими внуками тоже общаешься как последняя алкоголичка с бодуна?
    Ви в цьому суміваєтеся?
    Антуриум, Думал ты просто малообразованное быдло
    Ви не помилилися.
    Антуриум, Кто тебя научил так общаться?
    Її найближче оточення.
    Сколько ж на самом деле у меня фанатов скрупулёзно следящих за моей жизнью и грамматикой?
    Чия б корова мичала!
    скорее удавитесь.
    Тільки після того, як затанцюємо гопака на твоїй могилі.
    Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    что мешало соевому пидорасу сделать то же самое своими нептунными или птунными ракетками с 2014 по 2019?
    Таке питання може ставити повний дебіл, який працює на паРашу.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 254

Типово

А почему Зеленский один-сам?
    Це у нього треба спитати. Він взагалі НІ В ЧОМУ не розбирається, але вважає у ВСЬОМУ себе генієм і ОДНООСІБНО приймає рішення.
    Для этого у него куча была генералов и целый главнокомандующий
    Думки яких він НЕ ДОСЛУХОВУВАВСЯ, бо... (причину читайте вище).
    который тоже с экранов вещал про "всё хорошо"
    Знову за рибу гроші. Електро, почитайте оцей мій допис. Про те, чому РОЗУМНІ та ФАХОВІ люди виконують накази та розпорядження, хоча розуміють їх тупість. "Всё хорошо"(с) з тієї ж серії: якби за кілька місяців до второгнення Залужний не співав в унісон із клоуном, той ПРИБРАВ БИ його з посади Головкома. І якби це сталося, ми з Вами зараз навряд чи спілкувалися б тут. Хіба що кацапською мовою з паспортом з двоголовою куркою в руках.
    Порошенко с этой же кучей генералов и этим же, несомненно, главкомом, поступили бы...как?
    Я вже писала про це. Точніше цитувала - і його самого:
    18 січня 2022 року в ефірі Прямого і Пʼятого Порошенко по пунктах розповідав, що треба зробити, щоб захистити країну: «Є конкретні плани: розосередьте авіацію, розосередьте реактивну і крупнокаліберну артилерію, забезпечте прикриття стратегічної інфраструктури протиповітряною та протиракетною обороною. Зробіть усе, щоб не дозволити себе взяти в кільце – захистіть лінію Маріуполь-Крим для того, щоб не допустити прориву суходолом. Виставте бригаду в Житомирські області в Поліссі. Виставте розгорнуту бригаду в Чернігівській області для оборони Києва з півночі і північного сходу. Ви мене вночі розбудіть і я вам розкажу що таке захистити країну!»
    і різних грамотних людей:
    "Я думаю, якби влада зробила комплекс заходів, який пропонував Порошенко, якби РНБО послухалась Залужного і запровадила воєнний стан – територіальні втрати України були б значно меншими, а життя багатьох українців були б збережені! Зокрема ворог не пройшов би Чонгар і не захопив би ні Маріуполь, ні Запорізьку АЕС."(Віктор Уколов)
    "Кожен нормальний президент, отримавши від Бернса дані ЦРУ про російський десант на Гостомель, тут же перекинув би механізовану бригаду під аеродром. Просто про всяк випадок – розставив би ворогу пастку. Просто не прогав він унікальний подарунок, який йому принесли на блюдечку – і 24 лютого у нас вже було б 800 елітних російських полонених."(Джон Сміт)
    Також повний перелік дій, які ЗОБОВ'ЯЗАНІ зробити президент, парламент, кабінет міністрів тощо у випадку ЗАГРОЗИ нападу ворога (навіть не самого нападу!), чітко прописані в законі.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 737

Типово

Нет-нет, у меня совершенно иное мнение по каждой цитате.
    Пока я не вижу причин его менять,и на этом мы закончим. Во избежание)))...

Могу согласиться с первой цитатой, да), но не в то время и не в той ситуации. Он тогда был весьма... растерянный, так скажем.

Каждый останется при своём. Пока. Время нас рассудит.

Сторінка 267 з 360 ПершаПерша ... 167217257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277317 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті