Так.
Я сама дивуюся, чому у мене температура не падає сильно навіть при довгих відключеннях. Звісно, якби світла не було кілька діб, а на вулиці було б -25 (а може, ще й вітер в мій бік!), температура таки впала б нижче +15. Але за 15 годин стало лише трохи прохолодніше, та й те відчуваю це тому, що я мерзлячка, тобто для мене все, що нижче +23 (в приміщенні), мороз.Коли вмикають світло, температура в кімнаті досягає звичайних цифр максимум за годину, хоча батарея працює лише на 50% потужності (в морози, зараз підвищилася температура, поставила знову на 25%). Тобто витрачати багато часу та енергії на прогрів кімнати мені не доводиться. А значить, не зрозуміло, чому витрати в січні зросли та ще й аж вдвічі.
Тепер ми знаємо, що в збоченій реальності смердючої старої курви вибачатися треба лише перед БЛИЗЬКИМИ людьми. А якщо образив НЕблизьку людину, можна і болт на це забити: нехай собі ображається, хоч трісне, курва винною себе в тому, що без приводу обісрала та/чи оббрехала якусь людину, ніколи не вважає. Не навчили її в дитинстві вибачатися і, головне, НЕ обсирати/оббріхувати людей.![]()

Bookmarks