може бідні, бо дурні?
Майже 10 тисяч доларів виманили шахраї у запорізької пенсіонерки
https://spravzhne.media/ukr/crime/17...i-shcho-vidomo
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
може бідні, бо дурні?
Майже 10 тисяч доларів виманили шахраї у запорізької пенсіонерки
https://spravzhne.media/ukr/crime/17...i-shcho-vidomo
так я и не пенсионер еще
Роналду, ти мені дуже потрібен!!!. Приїзди негайно!!! ©
Правда не сказав напуркуа, адже є лисий кондом під рукою....
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Востаннє редагував Душ: 21.02.2026 о 17:25
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
Це лапша для вдячних чебурашачих вух старої курки - вона будь-якій брехні від свого ідола вірить, бо свого мозку не має. Ну, і тепер для тебе, як я бачу. Бо будь-яка РОЗУМНА людина розуміє, що НЕ МОЖЕ бути такого, щоб у кацапів цифра наближувалась до 1,5 МІЛЬЙОНИ(!!!), а у нас навіть до сотні ТИСЯЧ не добігла. РЕАЛЬНІ втрати України на полі бою, на жаль, значно БІЛЬШІ (десь бачила цифру 500 тис. чи щось таке).
Шо тут?)
Опять диарейная ни жрать не спать не может,все про " старую куртку" думает.
Стабильное состояние шизофреники - навязчивые фантазии.
К слову там командиры " Азова" твоего зализнонепридатного боженьку по лондонскому паркету размазал. Говорят что по его планам " наступу" в 23 году ,нужно диссертацию написать на тему " Как НЕ надо воевать."
Сообщаю тебе,бо у твоих берёзок с говнятками про такое не пишут,в справжніх військових ти не читаєш.)
Диарейное,голос!)))
Востаннє редагував Антуриум: 21.02.2026 о 15:46
От вороны.
Там соседкая бабка крайние пару лет за ветром ходила, на кладбище прогулы ставили, а как крякнула родне сказали - подпишите что от короны
Та не
Ну цифра большая
Такой нихера себе город в год
Тю. Та родич помер, в довідці написали тіпа "Помер від смерті" і ані доцю ані дружину нічого підписати не просили....
"Гумор" рівня "Кралврал-95". Але це й не дивно.
Чого ж не лікуєшся? Вже невиліковна стадія?Стабильное состояние шизофреники - навязчивые фантазии.
Твій клоун добре заплатив цим Іудам - ось і відпрацьовують.К слову там командиры " Азова" твоего зализнонепридатного боженьку по лондонскому паркету размазал.
Цікаво, а генерали НАТО, які розробляли цей план, знають про це?Говорят что по его планам " наступу" в 23 году ,нужно диссертацию написать на тему " Как НЕ надо воевать."
Всі брешуть, всі: і Залужний, і його генерали, і генерали НАТО, і НЕзелені військові... Лише один Бубочка правду каже. Янгол!Пля, піду, проблююсь від цього фанатизму-дебілізму.
Так, про ТАКЕ там не пишуть. Бо там пишуть ПРАВДУ. І вони ("березки з говнятками"(с)) НЕ продажні.у твоих берёзок с говнятками про такое не пишут
Саме СПРАВЖНІХ я і читаю. А вони НЕ зелені і НЕ продажні. Тож не для тебесправжніх військових ти не читаєш.)
В тебе чудово вийшло, продовжуй.Диарейное,голос!)))
Я конечно понимаю,что у модераторов просто физически не хватает времени чистить все дерьмо диарейной,но бляха- муха!
Оно ж уже допи3делось до того,что Азовцев обсирает,обвиняя их в том,что " клоун заплатив цим иудам"!!!!
Тварь конченая,епло свое завали,благодаря им и таким как они,ты пока что ещё живёшь и портишь воздух своей гнилью.
как Пташку за слова благодарности Зеленскому говном поливали, а тут какие то "иуды" с Азова
С 2019 клоун был Зеленский
Потом почему то местные клоуном называли Трампа
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks