| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Це можна було зробити ще швидше, якщо б запросили озвучити саме тих акторів, які знімалися в серіалі, всі вони вільно спілкуються українською. Плюс ще й роль їм знайома - в рази менше дублів було б потрібно, щоб їх український текст співпадав би з рухом губ на екрані. Але тут ТБ-компанії жаба задавила, адже цим акторам за озвучку треба було б БАГАТО платити. А молоді й невідомі навіть за копійки з радістю погоджувалися. Результат ми бачимо: дивитися неможливо.
Повністю згодна.А возвращаясь к дубляжу западного контента, хочу еще отметить не только качество перевода и озвучки, но и гораздо лучший (по сравнению с российским официальным) подбор голосов под роли, причем исходя не только из картинки, но и на основе текстов и манеры поведения.
Саме про це я вище і пишу.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Die Stadt Stanislaw war die Hauptstadt der Westukainichen Voksrepublik. Die vierziger Jahre.
(Місто Станиславів — столиця Західноукраїнської Народної Республіки. Сорокові роки. З 1962 - Івано-Франківськ)
народ, який не поважає свого минулого, не має майбутнього.
вслед за Германией и Австрией, подруга Мелони и весь итальянский народ сказал - петьман, шо ты гонишь? какой нах ЕС? куда вы вступать то собрались? переписывай, сука, конституцию взад.
вот как укусишь себя за локоть, так сразу и вступишь, пидорасина кремлевская.
Божэ, проснулась, який жах. Автобус (((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
((
Сейчас хоть не просыпайся и не читай.
Такой ужас.Твари проклятые.
И не удивлюсь, что кто-то засланный навёл.Это ж те люди ехали, которые нам замерзнуть не дают. Что очень не устраивает людоедского соседа - геноцид украинцев и "блокадный Ленинград" не получаются так полноценно, как он хотел бы.
Не в этом, конечно, скорбь(. Горе страшное, кто бы они ни были (((...
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Мабуть з російских пабликів не вилазеш, найди де цій дім у Франківську?
на днях мелькнула статейка - немцы не блокировали Ленинград.
это, вероятно, была рукотворная блокада людоедов из кремля. ни один партработник Ленинграда не пострадал, ни одна их семья.
из квартала мест обитания партверхушки ежедневно выносили мусор - шкурки мандаринов, косточки жареной курочки и пр.
если верить статье - задача была окончательно сгноить остатки петербургского "инакомыслия"
Та не похожий, це так. Я ж фото показував.
Злобненькие. Бо по головам у нас уже бьют(((
Та ну. По голові . Я не злобний, поки не чіпляють. Іноді промовчу. Ну чого на ідіотів реагувати.
Это давно пытались вынести на обозрение. Ну очень давно, я помню еще с 90-х. Архивы и т.п.
Наверное (...если верить статье - задача была окончательно сгноить остатки петербургского "инакомыслия"
Но. Они ж еще, при этом, на заводах оборонных там работали. Каким-то образом, совершенно мне не понятным((. Голодные и холодные.
Находя дома умерших своих и замерзших в "бревно", придя со смены.
Оружие производили.
Как это вывозилось всё?
Обыкновенный садизм((.
А у нынешних информационно-инфекционный Альцгеймер. Страна уродов,гной.
Президент Володимир Зеленський заявив, що в Києві проводять "недостатньо роботи", оскільки сотні будинків лишаються без опалення
Взагалі, українці не полюбляють своїх керівників ніколи. Однак, порівняння вирішує все. І куди там Віталіку до вашого Бориса. Хоча, крадуть всі. Але є ньюанси.
Востаннє редагував ashim1990: 01.02.2026 о 23:20
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
мне с первого дня не нравилась єта корейская 6лядь. и вот она таки проявилась сегодня
пустите оное на шаурму, вместе с остальніми собаками. я с удовольствием откушаю.
patria o muerte!!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks