Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 172 з 360 ПершаПерша ... 72122162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182222272 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7184, показано з 3 421 по 3 440.

Тема: Загальне флудильне. Нескінченна історія

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Там не только водопроводы перемерзли, а и теплотрассы.
    Если теплопункт - это, типа, котельная, то у меня от дома до нее метров 300 идет труба поверху.
    А что там такое тогда магистраль - я не знаю.
    Магистраль, если я правильно понимаю - это от Приднепровска до Фрунзенского почти ... тоже все поверху по берегу.
    Магистрали есть на Титова, на Суворова. И они как раз под землей.
    Теплопункт, это не котельная. По сути это насосная и пункт распределения в одном флаконе.
    Кстати, той магистрали, про которую Вы говорите, уже практически нет. По моему после первых прилетов по ГРЭС (если не раньше) остался только Солнечный и Придник.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 254

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Падаль діарейна,відкрию тобі таємницю - не тільки моя онука в Україні під обстрілами,а ще мільйони таких же дітей. То ж ти ,падло,висралося не і мене,а в мільйони українців,які живуть,працюють і воюють за Україну. І мріють про мир.Бо на відміну від тебе,їм не потрібна війна щоб свою проню прокопівну в заграницях нашару довчити.
    Тож сили в своїй будці і не тявкай. Продовжуй рахувати скільки і куди я грошей витратила,бо ти їх заробити не здатна.
    Падаль рашистська, відкрию тобі таємницю: не лише моя донька зараз за кордоном живе та навчається, а й сотні тисяч таких самих дітей, яких РОЗУМНІ батьки вивезли з воюючої країни, щоб у них було НОРМАЛЬНЕ дитинство і ЗДОРОВА психіка. То ж ти, падло, кожного разу висираєшся не в мене та мою доньку, а в мільйони українцв, які живуть, навчаються, працюють за кордоном ЗА УКРАЇНУ. І мріють про МИР. Мир не лише в країні в цілому, а і в кожному окремому "какомтатамсєлєстодамов"(с), бо на відміну від тебе їм БОЛИТЬ втрата КОЖНОГО сантіметру нашої території! Бо на відміну від тебе їм не потрібна війна, щоб ти свій обісраний курник вивітрювала на дорогих курортах замість того, щоб відправити на фронт захищати країну, а тисячі баксів донатити на дрони!
    І тобі, дебілка кончена, вкотре повторюю: в польських школах та ліцеях навчання для іноземців ЗАВЖДИ було БЕЗкоштовним! В тому числі й ДО повномасштабної війни. Тож якби я відправила туди доньку ще тоді, коли планувала, тобто одразу після того, як ваше бидло-стадо обрало клоуна-малороса, "шоппоржать"(с), вона і тоді навчалася б там БЕЗкоштовно! А я платила б лише за проживання та харчування. Власне, як і зараз ПЛАЧУ за це, бо більшу частину тих 800+, які платить польська влада, організація, яка опікується дітьми, витрачає на мандри Європою. Тож сиди в своєму обісраному курнику і не верещи, як хряк на бійні. Продовжуй заздрити мені та всім мамам/бабусям, які на відміну від тебе ЗМОГЛИ вивезти своїх дітей за кордон і таким чином ЗБЕРЕГТИ їхні дитинство та здоров'я (в тому числі й психічне), там працюють і значну частину зарплати ДОНАНЯТЬ доки ти обсираєш волонтерів в той час, як сама всі зароблені гроші витрачаєш на ВІДПОЧИНОК, та ще й ЗА КОРДОНОМ.
    І повторюю востаннє, гнида кремлівська: закрий свій смердючий хавальник в бік моєї родини, бо я твою так почну обсирати, що навіть найдорожчі курорти їх не відмиють! Продовжуй вилизувати зелену дупу - це все, на що ти здатна в своєму нікчемному житті!
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 232

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Теплопункт, это не котельная. По сути это насосная и пункт распределения в одном флаконе.
    В таком случае теплопункт у меня под домом прямо.
    И к нему все "магистрали" подходят исключительно поверху.
    Но да, в пяти метрах от теплопункта ныряют под землю. ))))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 232

Типово

Выключите, наконец, электричество в дурдоме навсегда !!!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 254

Типово

скільки те лайно десятою дорогою не обходь,все одно до підошви липне.
    Самокритично.
    Бо як її проня прокопівна з'їздила не Тенеріфе нашару за кошт польських пособій - то добре. А коли люди за свої кровно зароблені своїх дітей з під обстрілів вивезли на пару тижнів,то воно давиться жовчю і заспокоїтися не може.
    Оскільки ти дебілка від народження і спадково, повторюю тобі в ...цятий раз: я харкаю в тебе НЕ за твої подорожі як такі - мені на них насрати, а за те, що, витрачаючі на них великі гроші, ти при цьому смієш ображати волонтерів та простих людей, які донатять, за те, що вони, бачте, МАЛО ВИТРАЧАЮТЬ на армію! Тобто ти ні хріна НЕ ДОНАТИШ, а тисячі баксів витрачаєш на закордонний відпочинок, - то нормально. А вони роками НЕ ВІДПОЧИВАЮТЬ, а кожну зайву копійчину ДОНАТЯТЬ - то вони жлоби та сволоти, бо МАЛО донатять! Якби ти МОВЧКИ каталася по курортам і З ПОВАГОЮ ставилася до тих, хто навіть лише ГРИВНЮ задонатить, я б і слова тобі не сказала б! Але ти ж не можеш мовчати, бо ЗАЗДРИШ всім, хто хоч трохи кращий за тебе! Ти не можеш вивезти свій курник за кордон, а хтось зміг, - ти заздриш та обсираєш! Ти не можеш безкоштовно мандрувати Європою, а хтось може, - ти заздриш та обсираєш! Ти не змогла опанувати ані державну, ані свою рідну рашистську мову, а в когось знання мови та грамотність на вищому рівні, - ти заздриш та обсираєш! Приклади можу наводити нескінченно. Обсираєш - отримуй таке ж лайно у відповідь! Кесарю - кесарево!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 254

Типово

Ухтышка!)
    Акт невиданной щедрости - свет дали вне графика.)))
    А в мене і не вимикали. Сподіваюся, тебе зараз розірве, нарешті, від заздрощів!
    Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    дерзай. образовательную функцию этой умирающей площадки никто не отменял.
    Та накуй оно мне надо?)
    Дійсно, коли це стару рашистку цікавила ОСВІТА та ЗНАННЯ??? Ти і без них чудово вмієш брехати та обсирати, а більшого тобі й не треба.
    Это моя точка зрения.
    Яку ЗДОРОВУ та РОЗУМНУ людину вона цікавить?
    она мне когда-то отсосала.
    Шкода, що не відкусила.
    Тобі й так його лише 1-2 рази на рік вмикають, судячи з того, як "часто" ти тут з'являєшся. Хочеш зовсім в темряві лікуватися?

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 680

Типово

Ну шо там, слідство вияснило що то за гвинтівка? Чи процес ще триває?
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Дописів
    33 680

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Росіяни ненавидять усіх, а українці один одного .
    То ти не ті телеграмканали читаєш. Там де читаю я - всі дружні та щасливі

https://t.me/c/1292795513/52937

https://www.tiktok.com/@._.anastasia...71095266854432
    Востаннє редагував alexmk82: 26.01.2026 о 01:54
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 254

Типово

Віцепремʼєр з євроінтеграції Тарас Качка на економічному форумі в Давосі визнав, що через намагання влади «знести» НАБУ і САП у липні 2025 року, Україна не отримала далекобійні ракети Тауруси і Томагавки.
    Дякуємо зелені за допомогу ворогу!
    До верещання рашистської курки "прічомтутзєля??" та "авотвашпарашенка!" залишилося три... два... один...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 254

Типово

Андрій Єрмак відновив адвокатську діяльність і намагався скасувати арешт майна, який санкціонували НАБУ та САП
    А як співав, що йде на фронт! Стара курка так йому вірила і очі за нього вицарапувала тут, на форумі. А він таке ж брехло, як і його зелений друг. Не дивно, що і їх фанати такі ж брехуни.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 254

Типово

20 місце посіла Україна у списку найсильніших армій світу, — Global Firepower.
    Цікаво, за якими показниками створювали цей рейтинг, якщо армія якогось там Єгипту начебто СИЛЬНІША за українську армію, в якої НАЙБІЛЬШИЙ бойовий досвід?

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 523

Типово

Да нет. Скорее, выключат у всех остальных
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Дописів
    33 680

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    А як співав, що йде на фронт!
    Тих співунів багато, було, і буде

https://youtu.be/fqo2d8bQ0lw?si=m5se3_0PRWHmFUKb

Дописів
    30 208

Типово

Интернет появился?

Звідки Ви
    Дописів
    33 680

Типово

Ну шо там, покарали цього СЗЧшника? Як це так, як це він надумав у військовий час їздити по тиловому місту та ще й людям квадроцикли псувати! Гад такий!

https://youtu.be/_S-f3aeLhQo?si=OeNfTzV4lwNPMOUi

Я вважаю що в України щасливе майбутнє.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 222

Типово

странно мне читать каменты. по каналам погнали эту фотку

мол, полторы пенсии, зажрались, пусть хозяева платят за генератор и скажут спасибо, что работают.
    борсчик за 235 и камамбер в миндале за 260 не смущает. а оплата генератора - глаз режет.
    удивительная жаба.

Дописів
    71 134

Типово

странно мне читать каменты. по каналам погнали эту фотку

мол, полторы пенсии, зажрались, пусть хозяева платят за генератор и скажут спасибо, что работают.
    борсчик за 235 и камамбер в миндале за 260 не смущает. а оплата генератора - глаз режет.
    удивительная жаба.
    Ахаха

Ночью в тредсе читала. Там еще аля сопереживпли, как это налоговая рассмотрим и что за это будет)))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    71 134

Типово

Дотощний еще, чек перечитал, что сьел и что заплатил))))

Наверное самого сумма удивила. Рассчитывал на 1600-2000, а вышло под 5. Вот и пошёл читать, а тут хоба, генератор )))

В Трускавце такой же чек, тока на 3х и еда такаяже(((

Но пока всех переплюнули сузирья, за пюре и кусок томленой говядины 760 гривен )))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 748

Типово

Два процента...ну жуть как много. В цену соуса ягодного из чека)).

Можно подумать, что если бы тотал был на 90 грн меньше, это что-то существенно изменило бы на общей сумме.

Звідки Ви
    Дописів
    33 680

Типово

Зубожіння, тому і хвилють зайві 90 грн

Сторінка 172 з 360 ПершаПерша ... 72122162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182222272 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті