Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 133 з 360 ПершаПерша ... 3383123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143183233 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7184, показано з 2 641 по 2 660.

Тема: Загальне флудильне. Нескінченна історія

Дописів
    26 143

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Многие работают удаленно, в т.ч. и по причине блекаутов, это раз.

Кроме крупных бизнесов есть мелкашки, которые выживают, как могут, и надо бы им помочь, а не топить. Они не могут генератор бухгалтеру в квартиру, и офис тоже не могут, как у АТБ или сети Эпицентр содержать.Это два.

Услугами подобных мелкашек мы все периодически пользуемся. Купить кофе или булочку в мини-кафешке, перекусить в столовой, отремонтировать сапоги или подстричься...Да, их многих ведут бухгалтера на удалёнке.Это три.

А ваш пост напоминает "У них нет хлеба? Так пусть едят пирожные".
    получается для удаленных бухгалтеров зарядная станция хотя бы на несколько часов для ноутбука это такой же инструмент как для монтажника - частнику тоже просить кого то обеспечить его аккумуляторной?
    а по поводу пироженого - полномасштабное вторжение уже четыре года и кто то верил что не будет столь жестких отключений света? хотя бы минимально не подготовиться, понимая что это твой кусок хлеба в тяжелое время - как минимум безумие и отвага. Просто полистать интернет это одно, а знать что не будет света - не будет еды, иакое себе
    Востаннє редагував 1234A: 15.01.2026 о 07:12

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 737

Типово

Ноутбук и так держит несколько часов. С интернетом главная проблема.

У нас школы сейчас на дистанционке, я немного в теме. Сам себе работать можешь, а вот видео сессии и выгрузить-загрузить у многих недоступно.

Еще определенные вещи ты изначально должен делать на удаленном ресурсе. В живом режиме. И это всё слетает,зависает, исчезает и т.д.
    В лично нашем случае не по нашей непродуманности и "вине", это на том конце или по пути проблемы с интернетом.
    Востаннє редагував ~ Электра ~: 15.01.2026 о 09:05

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 520

Типово

Для бухгалтерів та інших-
    Coworking Hub: Проспект Дмитрия Яворницкого, 3.
    Coworking "365": Улица Харьковская, 8А.
    Inspira conference hub: Улица Шолом-Алейхема, 4/26.
    Мабуть там є і світло і інет.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 301

Типово

Вчерась было больше, чем сегодня

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 520

Типово

Каминецкий теж обіцяв. Не розумію як можно вірити раввіну.(Муллі,попу,ксендзу)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 520

Типово

Наріман Сулейманов - новий очільник Прокуратури Автономної республіки Крим і м. Севастополь. Його призначив Генеральний прокурор Руслан Кравченко.

На сайті прокуратури АРК Сулейманов значиться, як керівник. До цього він був заступником керівника Дніпропетровської облпрокуратури. #суспільнекрим
    Мені цікаво а як шановний очільник буде працювати? Дистанційно?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 301

Типово

Ну в прошлом году переименовывали топографические названия в Крыму, в этом улицы в Луганске. Почему не может быть прокурора крымского? Ведь закупки некоторые на прозорро до сих пор идут для крымских, луганских, донецких госструктур. Пишешь в Гугле прозорро, а там просто в поиске Крим и удивляешься. А если поковыряться, то можно вообще интересное найти, но "не на часі" ж.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    получается для удаленных бухгалтеров зарядная станция хотя бы на несколько часов для ноутбука это такой же инструмент как для монтажника - частнику тоже просить кого то обеспечить его аккумуляторной?
    а по поводу пироженого - полномасштабное вторжение уже четыре года и кто то верил что не будет столь жестких отключений света? хотя бы минимально не подготовиться, понимая что это твой кусок хлеба в тяжелое время - как минимум безумие и отвага. Просто полистать интернет это одно, а знать что не будет света - не будет еды, иакое себе
    Всі сподівались на ялту в 2023м, кордони 91 в 2024м і потужну коаліцію охочих в 2025м
    так, і на трампа теж сподівались

до речі, як там всі потужні плани перемоги виконуються, на якому ми світі?
    що там краще 2 чи 4 - щось змінилось?

і да обісранець Єрмак так не став доброволцем і до ТЦК не звертався, а ті звісно до нього.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

і да обісранець ДЄрмак так не став доброволцем і до ТЦК не звертався, а ті звісно до нього.
    Хотів написати про дєрьмака а тут вже написали. Дєрьмак напи3дів як обично

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Хотів написати про дєрьмака а тут вже написали. Дєрьмак напи3дів як обично
    зара стільки реклами різних підрозділів, мабуть ніяк не може визначитись
    а може вагається качати Резерв+ чи ні
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    5 453

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    і да обісранець Єрмак так не став доброволцем і до ТЦК не звертався, а ті звісно до нього.
    А ВЛК він пройшов?!

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Nikoy Переглянути допис
    А ВЛК він пройшов?!
    для більшості це не проблема навіть при наявності хвороб та інвалідності

Дописів
    26 143

Типово

А ВЛК він пройшов?!
    а вдруг в это время пидозру принесут домой?)

Дописів
    26 143

Типово

...
    і да обісранець Єрмак так не став доброволцем....
    справедливости ради - не больший чем я или ты

Дописів
    5 453

Типово

для більшості це не проблема навіть при наявності хвороб та інвалідності
    Про "непроблему" я знаю.
    Мені здалося що ви переймаєтесть нещасною долею фігуранта і знаєте щось про нього і ВЛК з "перших рук"...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    справедливости ради - не больший чем я или ты
    поперше мені нічого відновлювати, я гідність власну не асував, по друге я публічно не обіцяв, що ось завтра..., по третє, як і більшість співгромадян я був в 22та 23 році в своєму ще не ТЦК, казали чекай черги, по пяте я і зараз не переховуюсь
    да, був випадок, коли формувалась нова частина мені пропонували підписати контракт штабним, але в мене тоді тільки повернулась дитина з Німеччини, вимушений був відмовитись

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Про "непроблему" я знаю.
    Мені здалося що ви переймаєтесть нещасною долею фігуранта і знаєте щось про нього і ВЛК з "перших рук"...
    навпаки, хотів з перших рук отримати інфу від фаната Єрмака
    впевнений, що цей гідний чоловяга зробив все щоб попасти на покровський напрямок, але обставини вимусили його поки відступити

Дописів
    26 143

Типово

поперше мені нічого відновлювати, я гідність власну не асував, по друге я публічно не обіцяв, що ось завтра..., по третє, як і більшість співгромадян я був в 22та 23 році в своєму ще не ТЦК, казали чекай черги, по пяте я і зараз не переховуюсь
    да, був випадок, коли формувалась нова частина мені пропонували підписати контракт штабним, але в мене тоді тільки повернулась дитина з Німеччини, вимушений був відмовитись
    короче - держали тебя семеро, а так бы егегей

Дописів
    5 453

Типово

навпаки, хотів з перших рук отримати інфу від фаната Єрмака
    впевнений, що цей гідний чоловяга зробив все щоб попасти на покровський напрямок, але обставини вимусили його поки відступити
    На відміну від вас (тюля, тюлечка) я ніколи не був не є і не буду фанатом когось із можновладців...

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 792

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    піздят, милэди. этож телега рашистская фсбшная.
    в одном доме лопнула труба по недосмотру пьяного начальника жэка. раздули из мухи целого парашенку.
    лично у меня зараз и батареи горячущие, и свет ярчайший, и центр. горячая вода, и просекко с моцартом. и тревога лишь в области.
    жизнь прекрасна.
    Про ФСБ это конечно сильно, но есть свои....и они точно не из ФСБ и как бы не должны врать.
    "Электричества сейчас есть фактически на треть Киева", – проинформировал Харченко (директор Центра исследования энергетики). https://epravda.com.ua/rus/energetik...-kieve-816601/

Сторінка 133 з 360 ПершаПерша ... 3383123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143183233 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті