| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я сейчас на тредс присел. там тоже комментариев не видно. а твитер для новостей, наверное. и только то что фоловлю. непонятно только как в тредс общую ленту генерит. но точно без политики.
Вынипонимаете этодругое
Замечательное видео https://www.facebook.com/alex.v.krol...5289680060147/
Років 10 - якраз співпадає з появою на арені "найкращого президента за всю історію".
Без претензії на досконале знання обстановки в Штатах, суто враження про тривалий період часу, спостерігаючи з СССР а потім України. Було всяке, в тому числі убивства політиків вищого рангу. Проте з появою Дональда незгоди, суперечки, конфлікти, неминучі в політичному житті, перейшли на кілька рівнів вище. І на поверхню масово спливло те, чого раніше уникали або що вважалось непристойним і неприпустимим. І цей масив виборців багато в чому визначає дійсність.
На жаль.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Початок президентської кампанії (першої) 2015.
Було б дивно, аби я сперечався з людиною, яка там живе. Хоча, як згадаю, як вас непокоїв намір демократів будувати соціалізм (в Штатах, Карл!), то не все так однозначно...
Але були в історії країни різні складні періоди: боротьба чорних за рівні права, з Мартіном-Лютером Кінгом, в'єтнамська війна і її наслідки, проте завжди вважалось, що Штати - приклад демократії, дотримання законів, і інше, що приваблювало людей з усього світу. І це не тільки голлівудські картинки. А чи було, щоб претендент, уквітчаний кримінальними справами, натравлював своїх фанатів на штурм Капітолія, а потім захищав їх?
Ще питання, хто виростив цей нарив і підживлював його, якщо на те пішло.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Перекличка это про -как хорошо что мы уехали с этой Украины. Читайте, завидуйте))
а как же свободная страна?
В США начали увольнять тех, кто публично радовался смерти республиканца Чарли Кирка. Под удар попали учителя, пожарные и даже некоторые военные.
Ранее Дональд Трамп пообещал наказать всех, кто оправдывает убийство Кирка. И обещание уже работает: люди теряют должности за посты в соцсетях, — пишет The Guardian.
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
в нерабочее время? нет не нахожу
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks