я в ЕС не был последние три года с лишним - поэтому не могу ничего утверждать..но по скромному разумению инициатива давно назревшая)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я в ЕС не был последние три года с лишним - поэтому не могу ничего утверждать..но по скромному разумению инициатива давно назревшая)
з одного боку ніби нічого страшного, але спроб паспартизувати сімки було не мало і ті самі люди які зараз за паспортизацію, були проти посилаючись на утиснення громадянських свобод - це по перше
по друге, 1234 каже про січневі обмеження від овоча, але вони були написані в кремлі і ми йдемо тоталітарною кацапською дорогою
по третє - а що це дасть на практиці - аж нічого, телефон сперли, в мене електронна сімка чи ще щось, українська сімка в шахеді не вирок "власнику" сімки
ну і в четверте - багато хто кував карти передплаченого сервісу і така робота з оператором влаштовує переважну кількість споживачів, в той самий час контракт більш вигідний для оператора, тому мені здається тут саме корупційна складова, а не безпекова
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
ми з тобой не терористи не злочинці, тому нам все одно
щодо шахедів і сімок, мені здається на рівні првайдера це не дуже тяжко зробити, наприклад при активуванні сімки на території країги, чи додати при продажі додаткову активацію, щоб відслідковувати потім нетипічні массові відключення та включення, одним словом можна сказати що без паспартизації можна обійтись
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Угадайте автора.
Він виконує місію від Бога і ніщо не може зупинити те, що наближається
Ты не свинья, просто у тебя IQ высокий.
я з 2001 року на контракті, за цей час тільки один раз номер міняла, стосовно вигідніше оператору ну не завжди так, якщо треба підключити номер в корпоративний пакет, то тільки контрактні + якщо забув поповнити його не блокують , як по передоплаті й деякий час ти спокійно дзвониш без обмежень.
купівля сімок тільки по документу не тільки в ЄС, в Азії це теж практикують вже більше ніж 10 років точно.
покупая е-сим не нужно идентификуватися. по крайней мере в Польше брал е-сим просто заплатив и скачав qr
нужно создать акк и указать эмайл. указывай какие хочешь и вперед.
в некоторых случаях она и не прилетала при рождении.
Любите делить по разным параметрам и признакам
А кто-то в сарказм не въезжает.
А если серьезно, то реально, почему для особо опасных видов работ необходимо периодически проходить и психиатра, нарколога психофизиолога, а для высших руководителей государства, которые принимают гораздо более судьбоносные решения, в этом нет необходимости
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
Потому шо лохторат тупорылый если ему поставить рядом профессора и клоуна то он выберет клоуна себе президентом клоуны могут хорошо вешать лапшу на уши, а лохторат верит в сказки обычно типа: перестать стрелять, сойдемся посередине, порошенко наживаеця на вийни, липецкая фабрика, жмуруку обнимаю, введем тарифы 1245% на китай, байден слабый президент (клоун сильный, берет сильно на клык у xyйла) итп
Востаннє редагував ohdesu: 29.05.2025 о 17:26
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks